Ne akarj okosabb lenni mint a gyártók!Szerinted így csinálnák ha nem így érné meg jobban nekik?Egyébként ez már 30éve is így volt,mikor a tempomat még nagy dolog volt,még a tempomat nélküli hármas golfban is ott volt az előkészítés,nem kellett mást csinálni csak kicserélni a bajuszkapcsolót tempomat kapcsolósra és volt tempomat.
kábelköteg hagyján
de pl az ülésben a fűtőelem a kapcsoló pénzbe kerül
szóval ami nem sw az kézzel fogjató költség
az sw meg vagy házi vagy darabszám liszensz itt már nem egyértelmű a plusz költség
a sok extra hardver kacat amit beletesznek de szoftveresen letiltanak ingyen van? mert ha nem akkor ez kidobott pénz
miért nem volt úgy jó mint régen hogy ha kértél akkor vagy beletették vagy egyből úgy gyártották le?
pl ülés fűtés legalább 50 ezer alkatrész árban is
tízezer kocsinál már 500 milla kidobott pénz
aki ezt a gyártóknál kitalálta az tudhatta volna, hogy kb. zéró perc alatt hidalja át a problémát egy felkészült sufni szerelő a laptopjával 😆
Bár úgy számoltak erre gondolom, hogy az autó első 5 éves koráig fog ez a rendszer működni amíg garis. Mert addig senki nem meri piszkálni(gondolkodós) Amint lejár róla mindenki rövidre zárja a gondokat 😆
Egyáltalán nem életszerű. A helyzet az, hogy ezt te sem csináltad volna csak simán belefutsz az okoskodó ügyintézőbe mint kawa. (kezeit széttáró) Egyetlen egy embert mutass meg nekem ezen a világon ((segítek nincs ilyen(ujjával nemet mutató)) aki így jár el egy olyan esetben amin nem is olyan rég már egyszer túl volt simán(kezeit széttáró)
Egyébként elég türelmes veled meg blődivel a faszi 😅 Engem sokkal kevesebbért tiltott 😂 Ott csak annyit nem értett meg, hogy ő állított valamit amire én azt mondtam, hogy lehet, hogy úgy van én ezt nem tudom de szerintem nem úgy van(kezeit széttáró) És mondtam majd az idő eldönti. És erre berágott 🤣 Így nem is fogom neki megmondani a végeredményt pedig azóta már kiderült 😅
Úgy látszik azóta türelmesebb, hogy benneteket még nem menesztett és még válaszolgat is (gondolkodós) Lehet valami bogyókat szedeget mert sok ügyintézővel találkozott mostanába és ez jótékony hatással van a mentális állapotára 😅
De más már nincs, ha 100 millást veszel annak is havidíjas szinte mindene, ez annyiban tényleg fapados, hogy az ülésfűtés még nem havis, de a drágábbakban már az is az. 😄 Ha így nézzük akkor a dacia a lefullosabb mert ott ha akarok sem tudok havidíjas extrát fizetni rá. 🙃
De,ez a fapados.Mindben benne van minden extra,csak ha nem kéred,akkor nem aktiválják.Ebben az a jó hogy utólag is felextrázhatod,viszont ez pénzbe kerül,kivéve ha az okos szakember csinálja.Még az összkerék hajtás is ilyen.
de pl az ülésben a fűtőelem a kapcsoló pénzbe kerül
szóval ami nem sw az kézzel fogjató költség
az sw meg vagy házi vagy darabszám liszensz itt már nem egyértelmű a plusz költség
4323 >> 15 😄
miért nem volt úgy jó mint régen hogy ha kértél akkor vagy beletették vagy egyből úgy gyártották le?
pl ülés fűtés legalább 50 ezer alkatrész árban is
tízezer kocsinál már 500 milla kidobott pénz
Fizikálisan odaadják mert másnap utazás volt.
Ha ebben is az unatkozó gyökeret akarod játszani hajrá.
Bár úgy számoltak erre gondolom, hogy az autó első 5 éves koráig fog ez a rendszer működni amíg garis. Mert addig senki nem meri piszkálni(gondolkodós) Amint lejár róla mindenki rövidre zárja a gondokat 😆
Egyébként elég türelmes veled meg blődivel a faszi 😅 Engem sokkal kevesebbért tiltott 😂 Ott csak annyit nem értett meg, hogy ő állított valamit amire én azt mondtam, hogy lehet, hogy úgy van én ezt nem tudom de szerintem nem úgy van(kezeit széttáró) És mondtam majd az idő eldönti. És erre berágott 🤣 Így nem is fogom neki megmondani a végeredményt pedig azóta már kiderült 😅
Úgy látszik azóta türelmesebb, hogy benneteket még nem menesztett és még válaszolgat is (gondolkodós) Lehet valami bogyókat szedeget mert sok ügyintézővel találkozott mostanába és ez jótékony hatással van a mentális állapotára 😅