Ugyan már......találkoztál már velük?Nekem volt szerencsém.Maradjunk annyiba hogy a média ismét ferdít.Emlékszem mikor itt volt a találkozójuk Alsóörsön,hogy hogy ment a pánik keltés,az emberek épp hogy nem deszkázták be az ablakokat,pontosan ugyanolyan emberek mint mások,csak beletartoznak egy zárt közösségbe.Elöbb megvernek a Ferencvárosba egy lila pólóba.
A robogó azért nem motor, mert hagyományosan nőknek készült, hogy szoknyában fel tudjanak rá ülni, szemérem sértés nélkül. 😉
Ezen kívül tényleg úgy néz ki mint egy budi.
A motort meg a lábad közé veszed, ahogy a lovat, akár milyen stílus. Már a "rider" szó is innen ered hogy "lovas"
X-Adv meg ilyen divatos transz izé. Olyanok veszik akik még nem döntötték el melyik oldalra húznak 😆
Ha arra vágysz hogy elmagyarázzuk miért vagy buzi, ránk számíthatsz bármikor. Szívesen! 😝
De ne vedd magadra, csak a véredet szívjuk. Ugye Ini is robival közlekedik...egyedül én vagyok itt férfi mert fel nem ülök ilyen szarokra 🤣.
De Burgonyával csak annyi a bajom hogy túl hosszú, nehéz és nyeklik a váza. Nem igazán motorozható gép. A kis Dionál meg mindig attól féltem hogy mikor esek át az első keréken. Illetve nekem a variomatik sem a szívem csücske. Pont ugyan az a baja mint amiért a Priust is fikázzátok állandóan, csak a Prius jól működik. 😁
Az biztos hogy te hülye vagy és tudatlan.Úgy okoskodsz hogy közben te sem vagy vele tisztában hogy hogy is van "úgy valahogy van....."és tudatlan vagy,mert a mondásnak mindkét formája használatos.Szóval okosat akartál durrantani,de valójában ez nem sikerült.
Épp most láttam itt a hírek között az X-ADV-t, az se motor? Pedig a cikkben motorként hivatkoznak rá. 😁 Amúgy a csoppereken is úgy ülsz legfeljebb a karom van az égnek nyújtva, de azért nem kiabálnád egy felvarrós találkozón, hogy mi van budihuszárok! 😬
Ez maximum csak egy vélemény lehet,ezáltal egyáltalán nem biztos hogy igaz is.Megkeseredett lennék?Tudod kik szoktak megkeseredettek lenni?Az elhízott 50-es férfiak,akikben az 50 év alatt még annyi sem volt hogy családot tudjanak alapítani,aki évről évre azon retteg hogy mikor kell a rolót lehúzni,aki nem teheti meg hogy két hétre elmenjen pihenni mert akkor csődbe megy.Na az ilyen félék a megkeseredettek.De amíg az ember altatja a 3éves gyerekét és az úgy fordul el hogy "apa szeretlek" addig egy ember nem lehet megkeseredett,persze te ezt az érzést nem ismered,de akinek van gyereke,az tudja.
addig eljutottunk hogy kiskunhalason megszűnt a honda kereskedés
pedig még régen az xr400-hoz onnan rendeltem az alkatrészeket
székesfehérvár vagy cegléd a legközelebbi honda kereskedő
kecskeméti rodeo ride is mindent forgalmaz csak pont hondát nem
aztán belustultunk, nincs kedv annyit menni, kurvára nem esik egyik se útba
a terepjáró projekt eléggé betett a jövőbeni terveknek
még az akku fejlesztési pénzem is benne van
legközelebb jövő szüretkor tudok ezen elgondolkodni, addig csak vegetálok
gyerek akart venni egy crf300ast de nem halad a projekt, ha meglenne azt használnám a robogó helyett
Ezen kívül tényleg úgy néz ki mint egy budi.
A motort meg a lábad közé veszed, ahogy a lovat, akár milyen stílus. Már a "rider" szó is innen ered hogy "lovas"
X-Adv meg ilyen divatos transz izé. Olyanok veszik akik még nem döntötték el melyik oldalra húznak 😆
Ha arra vágysz hogy elmagyarázzuk miért vagy buzi, ránk számíthatsz bármikor. Szívesen! 😝
De ne vedd magadra, csak a véredet szívjuk. Ugye Ini is robival közlekedik...egyedül én vagyok itt férfi mert fel nem ülök ilyen szarokra 🤣.
De Burgonyával csak annyi a bajom hogy túl hosszú, nehéz és nyeklik a váza. Nem igazán motorozható gép. A kis Dionál meg mindig attól féltem hogy mikor esek át az első keréken. Illetve nekem a variomatik sem a szívem csücske. Pont ugyan az a baja mint amiért a Priust is fikázzátok állandóan, csak a Prius jól működik. 😁
pedig még régen az xr400-hoz onnan rendeltem az alkatrészeket
székesfehérvár vagy cegléd a legközelebbi honda kereskedő
kecskeméti rodeo ride is mindent forgalmaz csak pont hondát nem
aztán belustultunk, nincs kedv annyit menni, kurvára nem esik egyik se útba
még az akku fejlesztési pénzem is benne van
legközelebb jövő szüretkor tudok ezen elgondolkodni, addig csak vegetálok
gyerek akart venni egy crf300ast de nem halad a projekt, ha meglenne azt használnám a robogó helyett
Nem erdemled meg az ember megnevezest.
a robogó meg nem motor, mondjuk több napot megy mint itt fél csapat motorja összesen