A korábbi álláspontomon NEM változtatok semmit, az azonban tényleg visszatetsző, hogy nincs erre végrehajtási rendelet vagy valami.
Hogy ne örülj, annyiban kiegészíteném a véleményem, hogy HA először olvasol vagy kérdezel és érzékeled az anomáliát, akkor esetleg dönthettél volna úgy, hogy kisfiam, ez a helyzet, úgyhogy sajnos ez a jármű nem lesz a neveden, majd 18 év felett neked ajándékozom, mert egyenesági rokonok között a tudomásom szerint illetékmentes az ajándékozás. https://nav.gov.hu/adozas-mind...
Egyenlőre te írtad hogy ne keverjem a dolgokat,nem én.Nem engem zavar.Persze hogy beleállok ha baromság.Csak józan ésszel végig gondolva is lehet látni hogy egy baromság.Nézzük példával.Van egy házam,úgy döntök hogy ráiratom a 17éves gyerekemre.Majd úgy dönt a család hogy elköltözünk az ország másik felében,de előtte eladjuk itt a házat.Megtörténik az eladás,és hopp,az állam rácsap a ház árára a család meg hajléktalan lesz.Ezt ugye te sem hiszed el hogy így működik?
De miért ne keverhetném ide. Érintőlegesen jött fel pont ezzel kapcsolatban. Leirtam amit mondtqk ennyi. Ebbe semmi keverés vagy baromság nincs. Te állsz bele unaloműzésből hol ebbe hol abba😃
Háááát erre is tdi van írva bár én crdi-nek gondoltam mint a haver 1.6-os golfját, de ennél még megmaradtak a tdi elnevezésnél, öcsém vette 2 hónapja dsg7-es váltóval. Legalább már a váltóban cseréltette az olajat, de hiába sofőr lassan 40 éve aminek jó részét maszek taxisként töltötte műszaki analfabéta a járművekhez így én nézegetem mit kell csinálni a kocsijain. 😆
A baj hogy azert huztak be a feket mert megallt a vasarlas.Nem vesznek ugy annyi autot a nyugati foleg nemet piacon.
Valszeg azert mert megnottek a koltsegeik es kivarnak,jo a regi alapon.
Ezert derpeg a becsuletesnepper is hogy nincs az a hasznaltdömping mint regen.
Mert nem cserel.
Autópályán, m5, m0, m1, ezeken járok és egyre több német rendszámos mászkál gondolom kint dolgozó keletiek oda-vissza, volt kolléga ki tavaly ment ausztriába ki 2 hete vett egy használt teslát, hogy majd azzal jár haza, én se mellette se ellene nem vagyok csak a helyén kell kezelni na meg bármi történik akkor azt le lehet írni, pár hónapja még valóban gáz volt a néhány kisebb villany akik kamionokra tapadva fel is tartottak, de ez mostanra mintha csökkenne.
Nem keverem,te keverted ide a múltkor.És az miért kérkedés hogy elmondom hol dolgozik?Mert szerintem nem az.Nem beszéltem vele erről,majd ha aktuális lesz akkor téma lesz.
Öcsém előző neje átírós volt egy okmányirodában pár éve pár évig, azt mondta, hogy azt írt át amit akart és utasított el bármivel amit akart, senki nem ellenőrizte legfeljebb ha egy hozzád hasonló makaccsal találkozott akkor duzzogva átírta akkor is ha fogalma nem volt, hogy mi a szabály, hogy ne baszogassák. 🙄
Én meg az utóbbi 2-3 hónapban pont az ellenkezőjét tapasztaltam ma is hazafelé 115-tel mentem és levillogott valami golf méretű villany vw, de főleg teslák, merci suvok és a bmw-k mintha már nem tudnák mi az a hatótáv para mert simán tolják neki. 😁 Kisebb villanyokkal meg már nem találkozok a pályán, úgy fest mindenki elkezdte ott használni az autóját ahová tervezték. 🙃
Kösz. Sajnos akiket isnerek és ott dolgoznak egy van nagyjábol képbe de az messzebb van. A többi éretségi meg kell valami kényelmes munkahely kategória.
Lehet de ismerős pont igy van. De pont te kérkedtél hány ismerősöd van okmányirodába meg feleség gyámhivatal. Az ingatlan nem érdekel, nem az én állás foglalásom hanem baráti társaságban van. Ha orbitális baromság legyen, majd mondom neki. Ne keverd a dolgokat.
Részemről semmi okoskodás nem volt. Meg hát azért írtál baromságot bőven.Pl hogy ha eladják a még 18at be nem töltött személy ingatlanját,akkor arra az állam rá ül míg 18 nem lesz .Ez egy orbitális nagy baromság.
Szakavatottak? A jobb kez nem tudja, mit akar a bal.
Emlitettem a szinvaltoztatast korabban? Az egyik kormanyablak elkuldott a picsaba, hogy tessek szives lenni muszakiztatni, mert csak pecsetes papirral hiszik el, hogy a kek motor immar zold. Egy varossal arrebb rohogott az ugyintezo faszi es atirta, 6000 az uj forgalmi, viszlat.
Harom dolog lehet:
1. nem sok kovetkezetesseg van a burokraciaban, ha mindenki mashogy tudja / szokta / latja jonak szivatni a polgart
2. tul van bonyolitva es ok is belezavarodnak
3. az ugyintezoket nem a tapasztalat es a felkeszultseg alapjan vettek fel, hanem protekcio, urambatyam vagy kader alapon.
Inkább az a baj hogy harározottan lerohanja az embert mé nem jár utána de mint látható a szakavatottak is megakadnak rajta, nem egy egyszerű halandó akinek nincs dolga ilyenekkel.
Hogy ne örülj, annyiban kiegészíteném a véleményem, hogy HA először olvasol vagy kérdezel és érzékeled az anomáliát, akkor esetleg dönthettél volna úgy, hogy kisfiam, ez a helyzet, úgyhogy sajnos ez a jármű nem lesz a neveden, majd 18 év felett neked ajándékozom, mert egyenesági rokonok között a tudomásom szerint illetékmentes az ajándékozás.
https://nav.gov.hu/adozas-mind...
Valszeg azert mert megnottek a koltsegeik es kivarnak,jo a regi alapon.
Ezert derpeg a becsuletesnepper is hogy nincs az a hasznaltdömping mint regen.
Mert nem cserel.
https://villanyautosok.hu/2024...
Emlitettem a szinvaltoztatast korabban? Az egyik kormanyablak elkuldott a picsaba, hogy tessek szives lenni muszakiztatni, mert csak pecsetes papirral hiszik el, hogy a kek motor immar zold. Egy varossal arrebb rohogott az ugyintezo faszi es atirta, 6000 az uj forgalmi, viszlat.
Harom dolog lehet:
1. nem sok kovetkezetesseg van a burokraciaban, ha mindenki mashogy tudja / szokta / latja jonak szivatni a polgart
2. tul van bonyolitva es ok is belezavarodnak
3. az ugyintezoket nem a tapasztalat es a felkeszultseg alapjan vettek fel, hanem protekcio, urambatyam vagy kader alapon.
Mindenesetre orulok, hogy tul vagytok rajta.
ráteszel egy 500 literes tankot és 1000 napog használhatod töltés nélkül
https://youtube.com/shorts/LZ8...