Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én azt hittem hogy ezt a bmw csinálja egy két éve, aztán kiderül, hogy a fósvágenyben már négy éve benne van...
Nem fapados hisz az extrák benne vannak csak havidíj nélkül nem mükszenek, azért ez elég szép jövő valóban. 😏
Nyugodt lehetsz,én enélkül is láttam a hibát.
Sajnos ebbe az irányba megy a világ.Illetve nem biztos hogy rossz dolog ez,megveszi az ember a fapadost,az extrákat meg aktiválja az okos "szakember".
Akkor valahol átverték vagy csak kamuzik az életkoráról mert szép autó, de azért nem egy nagy durranás ráadásul most elő kellett fizetnie az extrákra mert egy csomó már nem működött, ami ilyen havi 4-5€ volt azokat előfizette, de a 15 fölöttit már nem, most arra keres megoldást és itthon van is akik 160000-ért megtennék, de azért ez az előfizetős adaptív tempomat meg ilyenek az vicc. 😅
... csak az átírásról ne kérdezd! 🤣
Egyelőre 😄
Megint ostoba vagy....azt hogy kinek kellett volna szólni és minek az egyrészt a guglizásodnak szólt hogy nicsak, de okos lettél hirtelen amugy lofaszt se tudsz, a kereskedő és társa meg annak hogy senki nem tud róla vélhetően ezért sem jelzi senki ellenben azzal hogy azt mindenhol tudják hogy a gondviselőnek kell szerződni.
Épp.ezért nem értem ugyan mit is kellene telefonálgatnom a köz által nem tudott dolgokról épp azért mert nincs mit kérdezni. Ennyi erővel naponta felhivhatnék valamilyen ügyosztályt. Valahogy nagyon bánt ez téged hogy mégiscsak el lehet intézni valamit amihez neked se tehetséged se kitartásod.
Ha eseti gyámság kellett volna az is meg lenne eleve azért mentem, semmi ördöngősség és bármilyen meglepö számodra ingyen van. Csak még két kör a papirokért.
De térjünk vissza arra hogy átirták minden többlet dokumentálás nélkül? Igen. Akkor mit is kellett volna kérdeznem? Kitől? Aki adott esetben rosszul tudja és ugyanigy elmegyek gyámságot intézni és ugyanigy elküldenek mert nem kell?
Sajnos nagyon nehéz a felfogásod és először azért támadtál mert milyen hülye vagyok és nem guglizok most meg azért mert mi a faszért tartottam kinés deritettem ki hogy mégiscsak igazam van.
Az a baj kibaszott buta vagy a témában és még mindig a sületlenségeid hordod. Pl biztositással nem volt egyik alkalommal se probléma, azt se fogod fel hogy most kiderült az üzembentartói is csak látszólag egyszerűbb megoldás. Nekem már fujhatod a baromságaid meg a vélt hülyeségeid, én ezt már végigcsináltam. Veled ellentétben aki bele se fognál egy ilyen ügybe mert az első telefonálgatás meg guglizás után feladnád. Mint láthatod át van irva nem kell eseti gyámság vételkor és bocs de nekem volt igazam, hadd ne kelljen már a te ostoba népszopató frusztrált gondolkodásod szerint intézni a dolgaim.
Lehet soha senki nem lép ebbe a cipőbe de ha mégis az már el tud indulni egy olyan ügyben amire a guglid se ad egzakt választ a telefonos picsa meg végképp nem fog a munkaidejében kommersz ügytől eltérő eseteknután bogarászni. Ez is tapasztalat, csak máshonnan, munkához kapcsolódó ügyekből.
16-tól B9 van,és a B9-nek van egy facelift-je,ha jól tudom az 20-tól van,de az is b9.A B8 16ig volt,ha jól emlékszem 2007től.Szóval ha 20 vagy 19,akkor az B9.
Az összeghatárt nem tudta senki? Amit először írtam neked, hogy 10 mp. keresés és az első találatban pl. forintra pontosan írtak egy számot, és biztosan nem hasraütve. Az, hogy a kormányablakban ezt hogyan értelmezik, mert a te élménybeszámolód alapján ott sem állnak a helyzet magaslatán, az már egy másik kérdés.
Az összes többit most hagy ne írjam le sokadszorra, kivéve azt (megint) amit elegánsan kikerültél, a kereskedőtől, tőlem elvártad, hogy jelezzük a lehetséges problémát, viszont te egy pár percet sem szántál a keresésre. Ez alapján te miért minősítesz bárkit, engem pláne?

Mi az apádfaszára kellett volna felkészülnöd? Hát pl:
- Brrr... brr...!
- Tessék kormányiroda, nyomja meg az egyest, ha ingatlannal kapcsolatos, kettest ha... ötöst, ha gépjármű adásvétellel kapcsolatban keresi irodánkat.
- 5
- Jó napot Kovács Teréz vagyok, miben segíthetek?
- Üdvözlöm kawa70 a becsületes nevem, abban kérnék Öntől segítséget, hogy ha a 17 éves gyermekem járművet -jaaaaj de jó kis motor lesz az! - vásárolnánk, van valami olyan, számomra fontos tudnivaló, ami eltér a normál, adásvételi eljárástól?
- Á, kawa70 úr, magáról már hallottam, állítólag maga nagyon pontos, precíz ember, aki állítólag mindenre alaposan felkészül, nehogy beleszaladjon valami kellemetlenbe, ezért is keresett fel minket, már mondom is, de előtte meg kell kérdeznem, a vásárolni kívánt jármű értéke meghaladja a 1285500,- forintot?
- Ööööö... amit a papírra írtunk? Ööööö.... igen, még úgy is.
- Maga huncut, akkor ebben az esetben sajnos szükség lesz az alábbi iratokra is pluszban: gyámhivatali ügygondnok, szülői belegyező irat tanúkkal, megkötött KGFB a felügyeleti joggal bíró - vagy szülőktől, és mindezt természetesen a szokásos dokumentumok, adásvételi szerződés, személyes okiratok, stb-n felül.
- Köszönöm kedves Teréz, sokat segített, ebben az esetben átgondolom, hogy inkább én veszem a nevemre azt naaaaaagyon jó kis motort, és egy 5 mp-es kereséssel letölthető kölcsönadási szerződéssel halad majd a fiam a járművével az utakon. Még egyszer köszönöm a segítséget.
- Nincs mit, a végén arra kérem, hogy ne tegye le a telefont, egy audio elégedettségi kérdésre kellene válaszolnia 1-5-ig, hogy mennyire elégedett a kapott szolgáltatással.
- Teréz, magának 5-t adok.
- Viszont hallásra.
- Viszont hallásra.
A német forgalmijában az van bár lehet, hogy a forg. helyezés 2020 a gyártás meg 19, de b8 van beleírva, A4-es mild hibrid.
Meg mindig?Motorozzatok.
Apropo mit vett a gyerek,az nem hangzott el.
Te tényleg satu hülye vagy. Nem vártam senkitől semmit, pláne ezt a flegma lekezelő basztatást amit leművelsz. Elmondtam, nem első motor, ergo van tapasztalás. Az összeghatárt az országban senki nemtudta eddig, most én már igen. Mint láthatod átírták, azt gondolom te sem feltételezed hogy jogellenesen. És mit ad isten a gyámügyes pont ugy járt el ahogy előírták neki legalábbis nem hiszem hogy az állásával játszana. Erősen elvagy csúszva, elöször valami adócsalásról hadováltál, met hát csakis az lehet az oka az ügynek, most ingyenességről meg iletékekről kuruttyolsz holott mindenre meghatározott összeg van és azt be is fizettem. És igenis baszakodás volt jelen esetben mert mégsem kellett semmilyen többlet irat vagy intézés. Egyszerű nem tudás volt ami nem lenne baj ha belátnák az emberek, de például te sem fogod sosem.

Amugy meg lófaszt nektek, irogassatok a fasz villanyautókról..........
Más is járhat így, motoros fórum, az eset azzal kapcsolatos, másnak is van gyereke és akár az is vehet drágább motort. Tehát nincs benne semmi amiért ne irhattam volna ide, szembe a te mindennapos embergyülölködéseddel.
És még mindig nem tudod megmondani mi az apámfaszára kellen felkészülnöm bármilyen ügylettel kapcsolatosan, különösen egy olyan gyakorlatias dologgal szemben mint egy gépjármű adásvétel. És még mindi nem értetted meg, hogy pont az a bonyolultabb eljárás ha üzembentartó lettem volna és neadj isten mégis eldásra kerül amotor nagykorúság előtt.
Hogyan írjam le... hogyan írjam le...
"Asszonyom (uram), értettem amit mond, de kérem, hogy mutassa meg a jogszabályt, amire hivatkozva elutasítja a szóban forgó jármű átírást az adásvételi szerződésben szereplő ifj. kawa70 személy részére?"
Ez egy, bővített mondat, mi ebben a nehéz?
Én folyok bele olyanba ami téged nem érint?Hát te hoztad fel példának és bíráltad úgy a rendszert hogy saját bevallásod szerint csak részinfókat tudsz,és ez alapján minősíted a rendszert.És mégis az a védekezésed hogy engem próbálsz degradálni,miközben tényleg a saját ostobaságod miatt tartott több napig egy névreírás.
Ez egy lehetőség. Nem kell vele élni.
Ez miből jött le neked, hogy én baszakodom az emberekkel? Mert te idejöttél és virtuális simogatásért és egy virtuális zsebkendőért a könnyeid felitatására és nem kaptad meg? Ez nem baszakodás, csak te szeretnéd a többiek felé így kommunikálni, mert akkor eljátszhatod a márt... na, azt nem, hanem az áldozatot. Pedig te a saját éned áldozata vagy.
Ha a székben én lettem volna, én bizony úgy jártam volna el, ahogy meghatározták volna nekem az egyes ügytípusokra alkalmazható eljárást. Az, hogy az ebből fakadó iratbeszerzést, feltételek teljesítését, illetékfizetést, elutasítást, kiegészítést az állampolgár baszakodásnak fogja fel, mert szerinte neki minden azonnal, ingyen és soron kívül járna, mert a többségük szerint a hivatali dolgozók nem csinálnak semmit csak baszakodnak az polgárral, hát az már ne a hivatalnok baja legyen.
Ha viszont a vonatkozó és hatályos megengedi, hogy a gyerek tulajdonra tegyen szert, én engedtem volna, hiszen azzal nekem pont kevesebb melóm van, hiszen nem kell a gyámhatósággal is vackolnom.
És ezt te tudod, ebben biztos vagyok, csak sértettségedben, hogy egy szükségesen minimális felkészülést is mellőzve lesre szaladtál és ezért ki is fütyült a bíró, itt zajongtál, hogy miért nem szólt a kereskedő, meg én miért nem szóltam előre, amikor te már hónapokkal ezelőtt belengetted, hogy a gyereked venni akar valamit. Ha ez vicc volt, vagy ha komoly, akkor nem is értem, hogy te nem készülsz fel, de a kereskedőtől vagy tőlem azért elvárod, hogy kérdezés nélkül ellássuk a feladatodat.
Aha, szerinted melyik tudja. Ők is ugyanezt kérték a gyámhivataltól. Rókafogta csuka...végeláthatalan folyamat gyarló odaültetett ügyintézők közt (mert jogszabályt honnan is tudnának) amit erősen befolyásol ki milyen kutyaszarba lépett bele munkábamenet és melyik picsát nem dugták meg már hetek óta.....
és kétszer írassák át fél év miatt?
Egyszerűen nem érdekel a működése. Most megint olyan okoskodásba folysz bele ami nem érint engem. Rálátásod, tapasztalatod tudásod nulla akárcsak nekem de most ebbe akarsz okosabb lenni mindenkinél. Biztos így van ahogy mondod, nekik meg számlán a pénz de hogy miért, mit intéztek vagy épp nem azt nem is kérdeztem meg nem is igazán foglalkoztat. Gondolom őket se mert nem kenyérre kell az ára és ugyis a gyerekié lesz. Te zolival napokig el tudsz vitázni faszságokon, és a végtelenségig rágod az eléd dobott csontot.
Én nem vagyok alkalmas erre, mert nincs ennyi türelmem.
Ja,és a 2020-as az nem B8,hanem B9.Valamelyik nem stimmel.
Te megint tele vagy negativummal....imádsz kibaszni az emberekkel, de legalábbis nem az egyszerű megoldások embere vagy. Miért kellett volna ugy döntenem? Nem akartam igy dönteni. Pont ez a lényege a döntésnek. Semmivel nem lett volna egyszerűbb az életem, és még a gyerekemre is plusz terhet rakok ha valami közbejön. Van végrehajtási rendelet, az ügyintéző elolvasta nekem, nincs benne kiemelten vételre, különösen normál jármű adásvételre vonatkozóan semmi. Gondolom ha te lettél volna abban a székben vaklami lózung dumával kibasznád az embereket aztán atenyered dörzsölnéd kárörvendően, na ezzel is jól kibasztam. Sose értettem hogy lehet egy egész életet ennyi rosszindulattal leélni......Meg is érdemled a kefiren sanyargatott életed.
Csak neked írom négyszemközt, a többi tökorrú úgysem tudja megérteni, mivel lehet megfogni a bármelyik hivatalt: egyszerűen kérni kell a jogszabályi hivatkozást arra, amit állítanak. Persze ha van, akkor bukta, azt kell csinálni, amit mondanak.
Aki ahogy él, úgy ítél.
...és ez most be is bizonyosodott, hogy rád kifejezetten igaz, mert ugye nekem pont nincs mit beismernem.
én simán megyek a dákóval pályán(kezeit széttáró) A kamionoknál gyorsabb vagyok azokat megelőzöm aztán 2 sáv van aki gyorsabb mint 1 dákó az elhúz a belsőben(kezeit széttáró)