Ne mártírkodjál már!Én nem gugliztam semmit,én annyit írtam hogy annyit tudok hogy 18alatt van valami,de mivel nekem ez nem aktuális,így nem is érdekel jobban a dolog,de ahogy aktuális lenne,tudnám hogy ezt kicsit körbe kell járni.De pl azt sem tudom miért nem mész/mentél át másik kormányablakhoz.
Azok nagyon világtalanok. Előzőnél is meg most is azon akadtak el hogY tud kötelezöt kötni a gyerek, és nem üzembentartóival az én nevemen van a biztosítás.
Pedig simán lehet, annyi hogy a korra van egy szorzó ami felfelé számol. De ennek is pl A0 évi 27000 az ő nevére. Szóval semmit nem tudnak de szivül szerint azzal is elküldenének csak nrm tudnak mert van biztosítás kötve, a biztosítóval meg nem mernek ágaskodni
Halleluja. Át van irva. Nagy duzzogva meg folyamatos mormogás közepette mert őket akkor mér tájékoztatják félre, direkt felhivták multhéten is a gyámügyet ráadásul ugyanezt a csajt és akkor mér mást mondott igy őket nézik hülyénék.
Ja és a legszebb mondat: na jó ezt most akkor árirom de akkor is utánnajárok ennek😀
Nem adják fel😀 előttem hivta fel a gyámos csajt, itt jegyzetelve hihy vétel nem, üzembentartóinál valami de azt nem értettem eladáskor 1280000 felett kell gyámság. Mosolyogva bárgyun mondják nekem hogy de hát ők azt csinálják amit mondanak, de csak elmentek még valamit kavarni én meg itt ülök az üres pultnál tiz perce és várom mi sül ki 😀komolyan momdom ez beszarás
Na gyámság........a két kurva okoshiába guglizgat és bölcs tanácsokat ad mikor a gyámhivatalnak sincs fogalma erről....félórát ültem az ügyintézőnél. Elsőre nem értette mit akarok mert nem kell sima adásvételnél gyámság csak eladáskor........aztán megkérdezte 3 kollégáját akik szerint szintén nem kell. Felhivta a bejegyző ügyvédjüket szerinte nem kell. Végigolvasta a végrehajtórendeletet, kikereste nekem a ptk hivatkozásait mikor kell, de akkor se vételkor csak eladáskor. Ingatlannál se egyértelmű eladáskor mikor kell indóságnál meg végképp de pl az itteni nagyon okos javaslatnál kellene amikor üzembentartóira megy mert ott már érdekelllentét van.
Szóval ha egy ezzel foglalkozó szerint nem kell vétel esetén eseti gyámság akkor freelac hatalmas gugli tudása itt kevés......szóval megint elbasztam az időm eredménytelenül, most megyek vissza az ocsmányirodába hátha megint visszaküldenek és ez fog menni az idők végezetéig.
Hát szerintem nem(kezeit széttáró) Ha épp a megvásárolt tujámat hozom haza az út széli kertészetből miért ne vehetném én ki belőle az ülést amit akarok? Gondolom ahány személy ül az autóban annyi ülésnek biztonsági övvel rendelkezni kell(kezeit széttáró) Vizsgán meg azért kell benne lennie, hogy lássa a vizsgabiztos, hogy meg vannak e a megfelelő ülések a megfelelő helyen a hozzávaló biztonsági övvel övfeszítő patronnal stb. Nekem régen 2 hajeszom is 6 személyes volt de a hátsó üléssor szinte csak a vizsgán került vissza a helyére(kezeit széttáró) Rendőri ellenőrzéskor sosem szóltak érte, hogy nincs benne gondolom azért mert a közúti közlekedést azzal nem veszélyeztetem ha nincs az autóban benne minden ülés(kezeit széttáró)
Németnél-osztráknál van egy csomó mobil vizsgaállomás az utakat járva... nem tudom, ez nálunk mennyire divat. Mondjuk egy hiányzó ülést még Fakabát II. János örm. is ki tud szúrni ellenőrzéskor... ha akar...
Itt nem arról van szó, hogy nincs bent egy kivehető ülés, hanem láthatóan át van alakítva.
Igazából így is baszhatod, pont annyira szabályos, mint hogyha egy műanyag kerti széket beleállítanál, ugyanis nincs hozzá átalakítási engedélyed, üléshez nincs műbizonylat, és nincs átvizsgáztatva két személyesre.
Nem beszéltem hülyeséget,mert hogy ilyet sosem írtam.Én azt mondtam hogy attól mert mondjuk 7személy szerepel a forgalmiba,attól még nem kell benne lennie a 7ülésnek ha nincs használva,kivéve a műszaki.Bár nekem már volt hogy mondták hagyjam majd berakják az előző műszaki képeit,a két hátsó nem volt bent.
https://www.facebook.com/share/r/k9BSRfGTSwXP6bsq/
vagy elkezd magyarázkodni mint ahogy szokott
Pedig simán lehet, annyi hogy a korra van egy szorzó ami felfelé számol. De ennek is pl A0 évi 27000 az ő nevére. Szóval semmit nem tudnak de szivül szerint azzal is elküldenének csak nrm tudnak mert van biztosítás kötve, a biztosítóval meg nem mernek ágaskodni
Ja és a legszebb mondat: na jó ezt most akkor árirom de akkor is utánnajárok ennek😀
Megoldódik a dilemma.
Amúgy írjatok másik adásvételit a motorról,így az okmányirodások is megnyugszanak és mehet a kávészünet.
Szóval ha egy ezzel foglalkozó szerint nem kell vétel esetén eseti gyámság akkor freelac hatalmas gugli tudása itt kevés......szóval megint elbasztam az időm eredménytelenül, most megyek vissza az ocsmányirodába hátha megint visszaküldenek és ez fog menni az idők végezetéig.
Itt nem arról van szó, hogy nincs bent egy kivehető ülés, hanem láthatóan át van alakítva.
Mondjuk gyari helyen,gyari ulesvaz,ules,gyari ovfeszito bennevan.Sot,sok nemzetkozis direkt ketszemelyes,a lakoautok is.