Műszakin kell benne lennie annyinak mint amennyi a forgalmiban szerepel.Nincs mókolás,max ahogy a másik ülés bele van taknyolva.Az már más kérdés hogy ha balesetnél abban az ülésben meghal valaki,tuti a faszrahúzás.
Nincs itt semmi változtatva.Azt írtam hogy nem rossz órabér.15perc a két lámpa.Kiszállás?Persze hogy nem hisz nem is volt róla szó.De mondok neked valamit,hozd el,15perc 10ezer forint és mehetsz vele haza,akkor nincs kiszállás.Szóval a munka továbbra is 10ezer.
"Pedig azt nem igazán lehet megúszni,egyébként excentercsiszoló meg abralon hozzá,5perc alatt készre lehet vágni egy lámpát,de kényelmesen a két lámpa 15perc alatt fel van polírozva."
Nem irtad sehol hogy kiszallas.
Ezert irtam rosszul,nem minden szakember szemetlada,csak te.
Valtoztatod.Folyamatosan.Pofatlanul.
Szoval polirozasert fizetek 10e et.Az hogy hogy jutsz ide a te dolgod,gyere gyalog.
Szerencsére nekem több eszem van annál mint hogy fél napot dolgozzak és még fizessek plusz 7 ezret. Magyarul te úgy dolgozol hogy nem pénzt keresel vele hanem még fizetsz is érte.
Learazas volt utolag visszafizettek penzt mert megfenyegettem oket hogy rajukszabaditalak teged.Adfig baszogatod oket mig kimenekulnek az orszagbol is.
Raero balatoni tuzolto unszkozik es van kedve feleslegesen badzogatni random embereket.
Tizert a parat vagy darabjat?
Bar hogy te tizert nekiallnal azt ketlem.
Nyilván minden szakember szemétláda.Délelőtt még 17 ezer volt......És hogy került a csisz.papír a fiókba hogy ingyen volt?Loptad?Egyébként meg 10 a lámpapolír.
Ezt értem,de ha a tanács okafogyott,akkor az azt jelenti hogy többször nem akarsz ilyet csinálni.Ha nem akarsz többször ilyet csinálni,akkor miért nem vitted a köcsög árából egy szakemberhez aki megcsinálja ,és még jobb is lesz és nem cseszel el egy délelőttöt.Így most a két lámpa benne van közel 20ezerbe+több óra ráfordított idő,és még minőségben is elmarad.
Nem irtad sehol hogy kiszallas.
Ezert irtam rosszul,nem minden szakember szemetlada,csak te.
Valtoztatod.Folyamatosan.Pofatlanul.
Szoval polirozasert fizetek 10e et.Az hogy hogy jutsz ide a te dolgod,gyere gyalog.
Raero balatoni tuzolto unszkozik es van kedve feleslegesen badzogatni random embereket.
Tizert a parat vagy darabjat?
Bar hogy te tizert nekiallnal azt ketlem.
Es 15e volt a köcsög.A csiszolopapir ingyen volt,a fiokban talaltam.Mar nem hasznalt cucc volt.