Ilyen is marad UV lakk nélkül vagy 3 hónapig... amit Ini mondott, fólia, az is jó lehet, bár sztem nyűgösebb felrakni. A folyékony gőzölt műanyagos móccert nem ismerem, arról nem tudok semmi okosat mondani 😂
Sok tapasztalatom nincs, mert a 16 éves bömbi búrája olyan volt, mint új korában, nem kellett baxtatni.
Pedig azt nem igazán lehet megúszni,egyébként excentercsiszoló meg abralon hozzá,5perc alatt készre lehet vágni egy lámpát,de kényelmesen a két lámpa 15perc alatt fel van polírozva.Az ini féle acetonos megoldás egy baromság,mert bár a műanyagot oldja,de az uv lakkot nem,sosem lesz szép.
nekünk van egy sampon meg szappan
pipere cuccok meg kimerül a hajzselében
kb iskolás lehettem amikor haraszi piacon vettünk pár fésűt a mai napig azt használja az asszony
igaz a legvégén lévő erős fog végét letörte mert régen mindig avval húzta ki a kézmosó dugóját
a sok biszbasz szartól csak drágább lesz egy asszony de nem szebb....
Ezt mivel és hogy? Az előírás szerint csisolgattad különböző papírokkal és a végén folyadék vagy valami csodaszerrel 1 lépésben megoldódott? Én az utóbbira vágyok erősen mert nincs türelmem csiszolgatni. 😒
aceton elpárologtató
aceton oldja a műanyagot és emiatt sima lesz
pl forgácsolt nyelű csavarhúzókat is abba márttották és nem lesz fehér a megmunkált rész
ha kész tegyél rá uv fóliát az ad +5 évet
legalábbis nekem a fóliás azt mondta ha nem sérül akkor 5 évig biztos jó lesz
ami nekem 50 év mert kint van heti 5-10 órát napsütésben
Az a kérdés hogy honnan tudod hogy a szivárványos buzinak selymesen kilágyult a haja?Kezdesz gyanús lenni,mondjuk így már érthető miért nem alszol az asszonnyal egy ágyba és hogy miért kémcsőbe fogant meg a gyereked.Ilyen látszat házasságba vagy,biztos mondták a szülők mikor bejelentetted ezt a dolgot hogy vagy megnősülsz vagy nem kapsz egy forintot sem a családi vagyonból.Így lett egy kellékfeleség.
Inkabb csak job a tel,es sok reggeli indulaskor jo lenne valami feny,nomeg lesz fuvar kulfoldre,jovo heten,nem kene ezert kiszednenek.Van egy pacekja ami eleg k.europai csoro erzes ezen felul is.
Már a múltkor is kérdeztem, hogy nagy vonalakban hogy történt, csak vagy nem válaszoltál, vagy elsikkadt itt az agymenések között... de az is lehet hogy már írtad csak elfelejtettem 😁
De ez ki a fene? Minden áron fotózkodni akart velünk mivel valahonnan ismerős volt nem mondtam neki nemet(kezeit széttáró)
De nem jövök rá honnan ismerem(gondolkodós) Mondta, hogy valami motoros féleszerintem valamelyik itten fórumos bulin találkozhattam vele vagy nem tudom honnan ismerős de nem mertem tőle megkérdezni,mert nem akartam beégni, hogy ő felismert én meg nem(kezeit széttáró) valaki tudja ki ez a tag ott középütt?
Sok tapasztalatom nincs, mert a 16 éves bömbi búrája olyan volt, mint új korában, nem kellett baxtatni.
pipere cuccok meg kimerül a hajzselében
kb iskolás lehettem amikor haraszi piacon vettünk pár fésűt a mai napig azt használja az asszony
igaz a legvégén lévő erős fog végét letörte mert régen mindig avval húzta ki a kézmosó dugóját
a sok biszbasz szartól csak drágább lesz egy asszony de nem szebb....
aceton oldja a műanyagot és emiatt sima lesz
pl forgácsolt nyelű csavarhúzókat is abba márttották és nem lesz fehér a megmunkált rész
ha kész tegyél rá uv fóliát az ad +5 évet
legalábbis nekem a fóliás azt mondta ha nem sérül akkor 5 évig biztos jó lesz
ami nekem 50 év mert kint van heti 5-10 órát napsütésben
De nem jövök rá honnan ismerem(gondolkodós) Mondta, hogy valami motoros féleszerintem valamelyik itten fórumos bulin találkozhattam vele vagy nem tudom honnan ismerős de nem mertem tőle megkérdezni,mert nem akartam beégni, hogy ő felismert én meg nem(kezeit széttáró) valaki tudja ki ez a tag ott középütt?