😅 nem csak erről van szó a mama kutyája is problémás szokott lenni a jani bácsi kv pénze meg a boltban lerakott telepakolt kosár és rengeteg hasonló a hínárevéstől az alkohol nem ivásig. Meg hát elég szőrszál hasogató vagy aki a kákán is csomót keres 😅
De nekem ezzel nincsen különösebb bajom, te egy ilyen szögletes tudálékos vagy oszt kész(kezeit széttáró) Akinek nem tetszik nem olvas. Valami vérfertőzéssel vagy mivel egyszer engem is felhúztál de hát itt vagyok kihevertem 😅 Feláltam leporoltam magam azt mentem tovább(fetrengős) nem tudom ez a gino nevű tag irkál e itt még valamelyik topikba az dettó a párod egyébként 😅
Te ilyen vagy és kész akinek ez baja nem olvas akinek meg nem az elolvas. Én lehetőség szerint mindenkit elolvasok hisz szórakozni járok ide nem dolgozni(fetrengős)
Sose értettem azokat az embereket akik filmfelvevő géppel a kezükben mennek bámészkodni, hú kijött a víz(fejét fogó)
Nézzétek a sok hülye katasztrófa turistát (fejét fogó)
nekem pl. ilyen eszembe se jutna(kezeit széttáró)
Ha jol visszaolvasol, ket-harom dolgot tudnak emlegetni velem kapcsolatban, sampont, meg utaltam az anyosomat. Ezt is csak azert, mert kinlodasukban ennyire futotta. Pedig ha jol belegondolnanak - belegondoltak, csak hat mast nem tudnak elovakarni - ez mi? Orulhetnenek, ha nekik csak ennyi szaradna a lelkukon...
Ertem en, es egyszer blackiex meg is irta, csak nem akartak elfogadni, hogy senki nem szereti, ha a kepukbe kapjak a sajat viselkedesuket, vagy szembesitik onmagukkal. Tegnap is ugye kawa ur azzal kezdte, hogy freelacosan felbaszta az okmanyiroda, amikor azert le lett neki irva, es linkekkel ala lett tamasztva, hogy nem baszakodni meg engem parhuzamba allitani kellett volna a gondolkodas helyett, akkor jott a hiszti.
A zsirdiszno dagadek meg kontrazott, aztan persze o szokta irni, hogy mi mindent a mama csinal helyette otthon... Tehat a kerdes, hogy kell- e az elolvas idejen tulmenoen foglalkozni veluk?
Na szögezzük le, hogy aki még ide írogat a féjszbuk, twitter insta világában 2024-ben az már eleve a társadalom legalja 😆
Mondhatjuk úgy is, hogy egy helyre fújta össze a szemetet a szél 😅 Szóval ebbe a mikroközösségebe vagy elfogadjuk egymást úgy ahogy vagyunk vagy ha a nekünk nem tetsző írásait nem akarjuk olvasgatni akkor van rá mód, hogy ne kelljen(kezeit széttáró)
Itt senki nem ministránsfiú frílac pl. egy szögletes marha de hát ez meg így van jól(kezeit széttáró) Egyébként van egy csomó dolog amiben egyet tudok érteni vele meg van egy csomó amiben nem(kezeit széttáró) De kb. ezzel itt így vagyok mindenkivel és velem is így van mindenki így kerek ez a szemétkupac. 😂 Ini mindig ezt a kád széli flakonokat emlegeti hát azzal pont egyetértek frílaccal A sarokkád minden oldala fúlig van pakolva nálunk is minden szarral azt szemüveg nélkül meg azt az egyet ami nekem kell nem találom soha(kezeit széttáró) Múltkor is sampon helyett valami faszom hajbalzsammal mostam hajat tiszta nem lett tőle de 2 napig olyan selymesen kilágyult volt mint valami szivárványos buzinak 😅 Mé nem lehet egy tusfürdő meg egy sampon a kád szélén ennyi nem elég a tisztálkodáshoz?(gondolkodós)
Remélem a minisztériumból nem olvassák az írásaidat nem szeretném ha ötleteket adnál nekik 😅
Én nem tudok arról,hogy az országban lévő bármelyik hídnál szednének pénzt(gondolkodós) Régen nagy divat volt a hídpénz de mióta feltalálták az autót azóta jobban kaszíroznak a jövedékivel 😅
Neeeeem, az már ott volt.
De a kép megkomponált, a motoron kívül van természetes, a fa, van mesterséges, a villanyoszlop, és van úgy mesterséges, hogy a természetesből készült, a tákolmány.
(Persze, bitumenes út is.)
Kerestem a guglin, hogy már régen is ott volt, de nem volt ott régen.
nekem anno az 52-es volt erdélyre az edzőpálya
toltam egy solt-kecskemét oda visszát utána mehettem a nagyobb túrákra
szokni kellett az aszfaltot a sebességet meg a mindenkit kurva gyorsan előzzünk meg stílust
viccesnek hangzik de a földesutak után az aszfalt kb olyan volt mintha egy másik világba lettem volna
ezt felismerem a színpadról ez az Almás csávó(gondolkodós)