Van egy kecskeméti helikopteres kolléga. Mondja hogy 2013-as árvíznél a helikopterek azért kellettek az árvízi védekezéshez, mert egyfolytában a politikusokat vitték sétarepülésre "tájékozódás" címszóval. Tényleg azt kéne hogy amelyik buzi odakeveredik a gátra fotózkodni, tegye , de aztán elkapni és nem elengedni amíg nem töltött be egy köbméter homokot zsákokba.
Én nem, nekem 120 km... engem nem önt ki, szóval önző vagyok. Viszont jó sok adót befizetunk, abból oldják meg. Meg aztán annyi most ott a politikus, nem is kellek én oda 😅
Nincs köztes állomás mert ha a folyamat beindul akkor azt a hatalom a végletekig tolja, fejleszti lásd kínát, ott csak kis bejelentgetésel indult ma meg mi lett belőle az meg, hogy ennek mindenki mennyire örül elég a hongkongiakat megkérdezni tibetről nem is beszélve ujgurok meg nem léteznek. Jó lesz ez nekünk is hát legyen, igény van rá ugyan keveseknél, de határozottan. 😁
Lényegében most is diktatúrában élsz... csak most a pénz diktál.
Azt tudtad, hogy az olaszoknál a maffia hatalmát egyedül a nácik tudták megtörni? Ez az "erősebb kutya baszik" elv
Azért ha annak a 90%-nak megmutatták volna, hogy még mi lehetne, akkor módosulna az arány, mert ugyan mi baj történhetett volna, ha az a 90% vehetett volna Adidas cipőt meg Levis farmert meg lehetett volna hosszú haja?
Esetleg én, gyerekként nem a valutásbolt ablakán keresztül néztem volna vágyakozva a Tik-Tak cukorkát és nem értettem gyerek fejjel, hogy mi baj lehetne abból, ha a én is vehetnék a "Közértben"?
Hö, az itt véleménytcserélők az egyik végletből a másikba kívánkoznak, pedig a kettő között még ezernyi állomás lehetséges.
Én pl. jól élnék egy olyanban, ahol több mindent szabad, de csak a saját kontónkra és a következményeikre.
Ez tökéletesen önszabályzó társadalom lenne, ha nem moderálod magad, akkor megdöglesz, vagy ha elsőre túléled, akkor utána.
Szerintem a kinaiak nem elik meg diktaturakent.Ez csak neked jelenti azt.
Egy katona sem lazad a parancsuralmi rendszer ellen stb.
Sot a jol felfogott erdekbol a tulaj ellen sem a beosztott,bar van aki megprobalja,ki is rugjak elobbutobb.
Hát ilyen sose lesz, már csak azért se mert megint odajutunk nem mindenkinek egyforma az elgondolása erről.
Azt tudtad, hogy az olaszoknál a maffia hatalmát egyedül a nácik tudták megtörni? Ez az "erősebb kutya baszik" elv
Esetleg én, gyerekként nem a valutásbolt ablakán keresztül néztem volna vágyakozva a Tik-Tak cukorkát és nem értettem gyerek fejjel, hogy mi baj lehetne abból, ha a én is vehetnék a "Közértben"?
Én pl. jól élnék egy olyanban, ahol több mindent szabad, de csak a saját kontónkra és a következményeikre.
Ez tökéletesen önszabályzó társadalom lenne, ha nem moderálod magad, akkor megdöglesz, vagy ha elsőre túléled, akkor utána.
teljesen más a kettő
ami közös az a fekete autó 😆
amúgy itt se volt gondja a nép 90%-nak a rendszerrel, csak a retinens elemek érezték magukat szarul
Egy katona sem lazad a parancsuralmi rendszer ellen stb.
Sot a jol felfogott erdekbol a tulaj ellen sem a beosztott,bar van aki megprobalja,ki is rugjak elobbutobb.