Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem is csatlakozik közvetlen fizetős úthoz.
Köszönöm szépen mindkettőtöknek! Keresgéltem a neten, konkrétan nem találtam róla semmit. Persze lehet hogy nem jól kerestem 😉
...meg kicsit fentebb a Földvári se... úgy kellett ez oda - de legalább valaki sokat keresett rajta.
Mióta plazastop van, hidat építenek ész nélkül 😄 azon van sok lé.
Én is hasonlóra jutottam vele. Pedig sokáig normálisnak tartottam, de vagy öregszik, vagy eleve én tévedtem 😄
Csatlakozom Mlas-hoz, rendszeresen megyek arra. Nem fizetos. Egyelore az egy kicsit lejjebbi M9 hid sem az meg, szoval arra mesz, amerre akarsz :D
Igen, ingyen. Legalábbis hónapok óta járok rajta, még sose fizettem 😁
Sziasztok! Tudja valaki, hogy a Kalocsai Tomori Pál új híd, ingyenesen használható?
Kár, hogy ezt egy zsírdisznó írja, aki a saját, korábbi bevallási alapján a mamával végezteti el a fizikai melókat is.
De amúgy lemegyek, megnézem, hogy kiszolgálnak továbbra is a boltban, vagy megnyávog-e a cica.
..
Ki- és nem, úgyhogy kb. ennyit ér a véleményed.
;-)
ez egy fasz, én már nem is olvasom mert olyan lett számomra mint a cigók
egy lófaszjóska aki otthon a kád szélén lévő 5 flakon miatt nem mer szólni
itt meg próbálna mindenkivel emberkedni
tipikus komcsi mindenkit megkeserítő besúgó vér, csak itt senki sem kíváncsi rá
Persze, hogy nem vagyok hibatlan. Ritka, de van. Ezzel egyutt te hol olvastal engem, hogy a nibai aert a rendszert hibaztattam, hogy bonyolult met nem olvastam utana vagy kerdeztem?
Mi is volt... Mi is volt az utolso... Igen, a munkahelyen, amikor egy ceg neve helyett a tulajdonos nevt irtam le, mint egyeni vallalkozo, mert a ceges kapcsolatokat nem ismertem az eseteben es kezdhettem neki irni megint, mert visszautasitottak a feladatrol a szoveget. De volt, hogy a metszoollot a kint felejtettem es megrozsdasodott. Meg volt, hogy az adasvetelin elrontottam a datumot, nem irtak at, de bementem, beismrtem, kerdeztem, telefonaltam es javitottak es kesz. Meg a cegnel a havi villanyszamla felosztasnal a mintaszamot irtam a tablazatba es nem a szamlan levot es nem jottt ki a matek, dd megkerestem es javitottam es kesz.
Szabalyszeges? Hat... Motorral 90 helyett 105-107 ora szerint, mert ott porog 5 ezret pont.
ja persze persze... Az a fránya telefon belejavított mi? 😅
A gyerek csak nyer vele.
"Tudtam"akart lenni.
Én már tényleg kíváncsi lennék a sivár de szabálykövető életedre, de csak azért, mert az kurvaisten, hogy te is baszol el dolgokat, sőt, még szabályt is szegsz, de ezt mind azonnal felrónám neked 🤣Sőt, minden faszságot azonnal kigugliznék 😆
Azt se hiszem el, hogy nem akarnak legalább hetente egyszer a kefiredbe folytani a környezetedben élők 😀
Ezt az asszonnyal kell elkövetni, meg kell nézni mindig a pénztárcáját, aztán ha tizezernél több van benne, ki kell szedni belőle 😆
Nem akarok ilyenekkel baszakodni. Ö választotta, az ő pénze van benne nagyrészt, ha valami ér nem akarok plusz terhet még azzal is ami az övé, és ilyen idősen nekem már autó is volt a nevemen, igaz csak egy tiz éves Lada a ballagási meg a spórolt locsoló pénzekből, de a forgalmiba az én nevem volt. Meg neki is egyfajta jó érzés, hogy van valamilye amire spórolt meg nyárimunkázott évek alatt - idén különösen mert tudta erre többet kell áldozni, mint ami az előző eladásából meg az ösztöndijból bejön. Eddig mind a nevén volt, igaz az 50-esnek nincs átirás meg forgalmi de van adásvételi meg kötelező. A 125-ös szintén. Ez is a nevére fog kerülni vagy igy vagy ugy.
Egyébként minden drága, kb. 1,5x annyi, mint webboltban, de ez már csak így van ilyen rendezvényeken. Volt pálinka is, 3900 Ft 4 cl, de azt nem vettem 😁
Cava spanyol pezsgő, serrano sonka, kézműves sajt, az magyar
ránézésre száraz fehér tablettából 😅
valószínű a bor a drága(gondolkodós) Mert te mindig valami drága hájpolt szart iszol 😅
Tubi komám saját bora szerintem az összes ilyen fost veri(kezeit széttáró) Nekem ingyen adja de nem hiszem,hogy neki pár száz forintnál több az előállítása literenként 😅
Egyébként ez semmi. A múltkor csúcsot döntöttem augusztus 20-án a kecskeméti főtéren. Bár már leírtam egyszer egy hüvelyk ujjnyi hurka 1830 ft volt egy papírcsónak sűltkrumpli 1200 (fejét fogó) Aztán körbeszaladtam a standokon de a többi helyen se volt jobb a helyzet. Egy mekis sajtburger méretű hambi 5 db sültkrumplival 4500 egy girosz pita 2500 sajtos tejfölös lángos 2100. Szóval amíg a csemete fogyasztotta a méregdrága kajáját elmentem az elbandiba ami fesztivál területen kívűl esett kb. 200 méterrel azt vettem 2500 ért egy akkora hamburgert, hogy normál esetben két evésre elég 😂
Ha bock bor lesz vagy 5 nap full basztatas. 🤣
A képen 7500 Ft, Szeged, bortér. Kicsit be is ittam 😁
Már nincs is 20 éved 🤣
Bevásárlásnál is egyszerre csak 1 gyereket vittünk és a bevásárlókocsi fogantyújához kötegelőztem mindkét kezüket nehogy már bepakoljanak valamit. 🤨
én nem veszek el tőle semmit
mondtan neki 20 évig én tartottalak el most te fogsz engem eltartani 20 évig
utána meg az állam tart el 😂