Na hát pont ezt akartam én is írni.Keveset iszik,keveset eszik,az is ilyen mutymurutty,és tolja magába a bogyókat,amire nem mellékesen rá van írva hogy nem helyettesíti a rendes étrendet.Na most ő mindent csinál csak nem étkezik rendesen.
visszavonom az eddigieket (gondolkodós) ha te ilyen szarokon tengeted a szervezeted + napi 1 liter kefir szerintem hamarabb elrúgod a bakancsot mint mi akik a kolbászra szalonnára fehér kenyérre esküsznek 🤣
Én a Scitec nyomelemes multivitamiját használom 10-12-14 éve mindennap, kivéve amikor néha elfelejtem, nem vagyok otthon, vagy elfelejtek bemenni a boltba pótolni az elfogyottat, a 365 napból mondjuk olyan 300-330 napon át. Plusz télen a D-vitamint, illetve néha C-vitamint, mostanában az izületerősítőt. Baszom sok folyadék, ugye csak a kefír van egy nap minimum egy liter kb., plusz délben a leves, meg valamennyi víz, a hőségriadós időszakbab csak az volt kb. 2 liter.
És csökken is a növényi táplálékok tápértéke, így a pótlásuk - ésszel persze - megfontolandó. Én pl. amikor főzök és paradicsomot használok, akkor szinte mindig - kivéve mondjuk a július/augusztust - konzervet veszek, mert konzervet mikor csinálnak? Hát amikor dömping van és a legolcsóbb. És mikor van dömping? Amikor itthon is érik.
Tehát sajnos igenis, de szükséges a jól átgondolt étrendkiegészítők fogyasztása.
Ebből csinálják a Brandut. 🤣
Ráadásul kétszer adták el a konyhasót. Egyszer nátriumnak, egyszer meg kloridnak 😆
Persze kell a szervezetnek, de ez akkora lórúgás adagok tuti veseköve lesz annak aki ezt szedi, vagy eleve tudják hogy úgy sem szívódik fel, ezért kell belőle sok.
De rendes kaját enne abban bőven benne vannak ezek.
hát egyébként ez lesz már a trendi.(kezeit széttáró) Mindenhova is kitelepítik a mérőket azt nem tudod a rendőrt szidni mert nem az fog szívatni hanem mindenki saját magát amikor beleszalad(kezeit széttáró) Azt még azt sem tudod mondani,hogy kötsög rendőr, mert nem fox találkozni egyel sem.(kezeit széttáró) Ha én még űzném az ipart az autópálya 6 teliket kb. most lenne időszerű eladni a bringát mert már nem lehetne nyugodtan közlekedni hamarosan itthon sem(kezeit széttáró) Így viszont nem zavar annyira mert a bádogdobozzal 130-nál úgy sem megyek többet(kezeit széttáró)
Az autópálya díjakon viszont módosítanák. A szemét horvát nyáron megemelte a tavalyi, egyébként sem túl olcsó árakat (dollárjeles)
30 ezrembe fájt 6-7 száz kilóméter megtétele a bádoggal. Ehhez képest magyarországon 6-7 ezer forintért 10 napig annyit autózol amennyit tudsz akár napi 24 órában(óranézegetős) Én bevezetném a KSZE-t azaz a Kölcsönös Szívatás Elvét. Aki magyarországra jön autópályát használni a fizessen annyit érte mint amennyit én fizetek ha náluk járok. Igaz nálunk szerencsére kapuk már nincsenek de rendszám alapján szerintem ez megvalósítható lenne. (gondolkodós)
voltam idén is tavaly is a horvátoknál 1 rendőrautót láttam 2 nyaralás alatt. Szerintem nem okvetetlenkednek feleslegesen. Tudják azt, hogy a turistákból él az ország. Szerintem kiadták nekik, hogy feleslegesen ne baszogassák őket. Inkább kiraktak minden faluba mérőt meg a nagyobb városokba mindenhová is aztán mindenkire rá van bízva, hogy belefut e vagy sem(kezeit széttáró) Vízen sem baszkódnak feleslegesen. Nagyobb csapattal voltunk kibéreltem 2 db 8 lóerős 7 személyes csónakot a többieknek magamnak meg egy 130 lovas jamahát mivel arra nekem volt csak vizi jártasságim. Az egyik csapat pár perccel hamarabb érkezett a kikötőbe simán kiállították nekik a bérleti szerződést B kategóriás autóvezetői jogsira 😅 Megérkeztem mondtam a faszinak, hogy a barracudát azt én viszem mert nekem van rá jogsi a többinek lesz a sétahajó. Átírta a szerződést azt nézegette a kisgéphajó engedélyemet. Azt mondta szokta a magyaroknak kiadni a barákat de mindnek rózsaszín kártyája van ilyen kéket mint az enyém nem is látott eddig 😅 Kérdeztem, hogy kell itt viselkedni mi az amit szabad mi az amit nem? Annyit mondott a kikötők és a strandok előtt lassan kell menni, hogy ne legyen nagy a hullámkeltés minden máshol lehet neki gyomrozni, meg annyira ne rúgjak be, hogy kiessek belőle 😅 Kérdeztem rendőrre kell e számítani azt mondta, ogy heti egyszer ki szoktak jönni, minden kötelező tartozék meg van a csónakban de látják, hogy RENT-es a csónak bennünket nem fognak megállítani mert tudják, hogy turisták vagyunk 😅
baszki horvát autópálya még nagyjából okés. Azt ugyan nem tudom mitől van egy csomó helyen 110-es meg 80-as korlátozás rajta teljesen indokolatlan. Az alagutaknál ez rendbe is van de ott ahol semmi különlegesség nincs simán bebasznak 80-as táblákat(fejét fogó) Mondjuk 300 km-eren van két fix mérő azt kész(kezeit széttáró) De a magisztrálákon meg minden féle alsóbb rendű utakon minden faluban van mérő szinte kivétel nélkül(fejét fogó) Ki van táblázva controlle bizgere. Nagyobb városokban mint pl. zadar meg már minden lámpához tettek kamerát. Tavaly ezek még nem voltak. (kezeit széttáró)
https://egeszsegvonal.gov.hu/m...
És csökken is a növényi táplálékok tápértéke, így a pótlásuk - ésszel persze - megfontolandó. Én pl. amikor főzök és paradicsomot használok, akkor szinte mindig - kivéve mondjuk a július/augusztust - konzervet veszek, mert konzervet mikor csinálnak? Hát amikor dömping van és a legolcsóbb. És mikor van dömping? Amikor itthon is érik.
Tehát sajnos igenis, de szükséges a jól átgondolt étrendkiegészítők fogyasztása.
Ráadásul kétszer adták el a konyhasót. Egyszer nátriumnak, egyszer meg kloridnak 😆
Persze kell a szervezetnek, de ez akkora lórúgás adagok tuti veseköve lesz annak aki ezt szedi, vagy eleve tudják hogy úgy sem szívódik fel, ezért kell belőle sok.
De rendes kaját enne abban bőven benne vannak ezek.
gndolom ezt mindenki ismeri: http://youtu.be/Ch4sH-4W8RI
aztán csinálnak egy ilyet: https://www.yiya.hu/izotonias-...
zseniális 😆
Bár elég szar szögből sikerült, de jóvanazugy
Az autópálya díjakon viszont módosítanák. A szemét horvát nyáron megemelte a tavalyi, egyébként sem túl olcsó árakat (dollárjeles)
30 ezrembe fájt 6-7 száz kilóméter megtétele a bádoggal. Ehhez képest magyarországon 6-7 ezer forintért 10 napig annyit autózol amennyit tudsz akár napi 24 órában(óranézegetős) Én bevezetném a KSZE-t azaz a Kölcsönös Szívatás Elvét. Aki magyarországra jön autópályát használni a fizessen annyit érte mint amennyit én fizetek ha náluk járok. Igaz nálunk szerencsére kapuk már nincsenek de rendszám alapján szerintem ez megvalósítható lenne. (gondolkodós)
nomeg neked hihetetlen és borzasztó,de nagyon kanyargós út vezet oda és a kijáratig.
Kobrankó egész sokfelé megy bringával 😅