Igen.
És ne beszélj velem felszólító módban, ha lehet, te nem vagy abban a helyzetben.
Köszi.
(Te amúgy tényleg nem veszed észre, hogy néha az eredeti témát csak súroló, történetet írok le - amúgy valóban megtörtént - azért, mert látom, hogy a mlas félkegyelmű betárcsázós net viszonteladó cimboráddal ti ugrotok rá, csak azért, hogy valamiben belém tudj kötni? Ez egy több, mint tizenéves történet volt, még a Hiace volt a jármű, igaz, azt nem írtam eddig, hogy legyen mibe belekötnöd, abban volt hely és két garnitúra légkürt volt benne, hogy a gépháztetőt is ledobja a decibel, ha ráfekszek...)
És azt esetleg nézted hogy a 100méteren keresztül nyomott kürtöddel mondjuk hány út szélén sétálót zavartál,hány gyereket ébresztették fel indokolatlanul?Mert akár mennyire is fáj,indokolatlan volt.
100méteren keresztül nyomni a dudát?Azt nem lehet indulat nélkül,mi sem bizonyítja jobban hogy még most is erről beszélsz.Baszki,én is dudáltam már a lámpánál,de egy konkrét esetet sem tudnék megnevezni,mert annyira közömbös számomra a szituáció,nem hogy még konkrét esetet emlegessek.
ez a 20 éves forma fiúcska nem szíjgyártó rokona? Már csak azért mert ez meg kerékgyártó 😅
Különben, hogy kerülhetne főosztályvezetői állásba ennek még csak pár hete vették meg a diplomát meg a doktori címet 😅
És ne beszélj velem felszólító módban, ha lehet, te nem vagy abban a helyzetben.
Köszi.
(Te amúgy tényleg nem veszed észre, hogy néha az eredeti témát csak súroló, történetet írok le - amúgy valóban megtörtént - azért, mert látom, hogy a mlas félkegyelmű betárcsázós net viszonteladó cimboráddal ti ugrotok rá, csak azért, hogy valamiben belém tudj kötni? Ez egy több, mint tizenéves történet volt, még a Hiace volt a jármű, igaz, azt nem írtam eddig, hogy legyen mibe belekötnöd, abban volt hely és két garnitúra légkürt volt benne, hogy a gépháztetőt is ledobja a decibel, ha ráfekszek...)
Ha bevezetik a 30-at szerintem kibaszom a rendszámokat a kukába 😅
Az enyém még nem jött meg 😁
Hiba történt a következőhöz csatlakozáskor: index.hu.
Ez a probléma néha a letiltott vagy visszautasított sütik miatt jelentkezik."
Mai ingyenes pszicho óra vége 🤣
Különben, hogy kerülhetne főosztályvezetői állásba ennek még csak pár hete vették meg a diplomát meg a doktori címet 😅