Ilyenre gondoltam én is. Tudok mondani ilyent ingyé'.
Nagyszebenben a Hotel Gallant-ot ne válaszd, mert nincs neki zárt parkolója a motoroknak, legalábbis ha van is, letagadták. Viszont ugyanennek a cégnek két utcával feljebb van egy apartmanháza, olcsóbbért (ugye nem szállodádáról beszélünk)
Ez nem a tudás átadásáról szól hanem hogy olyan utakra visz ami élményfaktor, leszervez mindent helyetted és a tempot is ugy igazitja hogy az megfeleljen
Kihivas rendezett skandinav utakon,max az eso elviselese,es a gedvadraga benzin kifizetese.
Mondjuk valamelyik balti orszsgban a foutakon se mindenhol van aszfalt.
Meg talan a csehszlovak helysegnevek kimondasa. 😆
Akkor rosszul fogalmaztam. Az íródott, hogy valaki kétszer megjárja valamelyik szerpentint és már próbálkozik is a szervezéssel. Én erre gondoltam, hogy aki ilyennek bedől és nem azt kapja, amit szeretne, annak úgy kell.
A kezdést valóban el kell kezdeni, kérdés, milyen tudás, tapasztalat, ismeret az, ahol etikusan pénzt kérhet ennek átadásáért?
Az a hülye, aki befizet ezeknél. Én, ha ilyen igényem lenne, minimum megnézném, hány ilyent szervezett. Aki keveset, vagy nincs dokumentációja (nem hiszem, mert én is mindig fotózok, ma is) attól elköszönnék.
Ez vegyes azért kissé, mert sokan meg az ingyen motorozást plusz némi bevételt látják benne. És hát miért fizessenek ha kereshetnek is ugyanazzal. Elég sok gs meg egyéb turajellegű motor kerül ki a szalonokbol, igy az is igaz amit irsz, van rá kereslet is vélhetően
Nagyszebenben a Hotel Gallant-ot ne válaszd, mert nincs neki zárt parkolója a motoroknak, legalábbis ha van is, letagadták. Viszont ugyanennek a cégnek két utcával feljebb van egy apartmanháza, olcsóbbért (ugye nem szállodádáról beszélünk)
https://www.google.com/maps/@4...!3m6!1e1!3m4!1se7WULadbpcCZrt-P4IbUZA!2e0!7i13312!8i6656?authuser=0&coh=205409&entry=ttu
legalább ilyen jót kapsz, sőt, tulajdonképpen átmehetsz reggelizni a Gallantba, gyalog 2-3 perc, de van zárt udvara.