Mondjuk szerintem az atto vagy a seal nem tomegcikk,inkabb mar felso kozep,es hat van ra tamogatas,a bmw-re meg nemigen.
Ha jol tudom.
De meg egy nyomorek szpring is draga.
Igaz ini-nek kotelezo lenne,mar ha megvaltot akar jatszani.
a pakisztáni meg fog egy plexi lapot megmelegíti és formára húzva kész is van az új búra fillérekért
láttam olyat is hogy a kitört hátsó lámpát befoltozta piros plexivel és kurva jól sikerült
Hát nem szeretnék olyan "komplex" életet, mint a tiéd - és fiatalon se szerettem volna 😁
Igen, igaz, jó lenne a bömbi - de abban bízom, hogy az új mégjobb lesz. Csak ezért cserélem - aztán lehet, megszívom.... kiderül.
Mivel keveset kozlekedek, ezrt az utolso automnal az agyam adta az instrukciokat, se turbo, se kettostomegu, se fiszem-faszom elektronika. Igaz, ez a feltetelrendszer 3-4-re dedikálta a szoba joheto tipusokat de vegul is en csak a tempomatot hianyolom, amikor neha a lanyomekhoz megyek.
Es meg elek.
Magyarul csak roncsolással cserélhető. Tudom, szerinted ha Zoli csinálja, barmolás, ha te, akkor meg javítás 😁
Kíváncsi lennék, melyik gyártó ajánlja a javítását 😁 persze magyar gyerek meleg késsel megoldja 🤣
Egyrészt az én hűtőmet senki nem látja,másrészt abból újat veszek de csak ha a régi bedöglik,és nem cserélgetem 5évente ,pláne nem a legdrágábbra.A mostani hűtőm 15éves,semmi baja nincs és nem is volt,egyébként vicces mert használtan vettem 15éve. 🤣De ha úgy van,megveszem az újat,100-200ezer forint és az ember használja 10évig,megdolgozik azért a 100-200ezer forintért,de egy autó a 10milláért?Félreérted,és sosem mondtam hogy te vagy más ne vegyél új autót,felőlem havonta is vehetsz,én magam miatt tartom felesleges pénzkidobásnak.Megint más aki azzal keresi a kenyerét,vagy mint te az ilyen kivénhedt kocka,akinek már csak annyi az öröme hogy vesz egy új autót,de az én életem ennél komplexebb,nekem az autó nem hoz pénzt és nem is okoz örömet.Egyetlenegy érvet sem tudok felhozni számomra egy új autóra a mostani helyett.Szerintem téged is bőven kiszolgálna a bömbi,de hát neked venned kell újat a fent leírt miatt.
Ezért tettem az üveg szót idézőjelbe,mert valójában műanyag.Mindegyiken lehet cserélni.Hogyan lenne egybeöntve mikor eleve kétféle műanyag.Nem,nincs egybeöntve,ragasztva van a búra a házhoz.
Hűtőgépet, mosógépet is használtat veszel? Mert 100-150 helyett 30-40-ért is vannak jópofák... vagy egy buzi magamutogató vagy, aki csak az újat veszi meg? 😄
A tefajtád (by frilac) azt se érti meg, hogy ahhoz, hogy te tudjál 5 éveset venni, valakinek az újat is meg kell venni - és nem feltétlenül az a hülye 😂
Melyik ma az az autó, ahol még "üveg" van, és külön lehet cserélni? mert én az utóbbi 20 évben csak egybeöntött műanyagosokat láttam... meg belül is műanyag mind, törik, mint a ropi, bármitől. A fóccvágen is.
Aztán vagy működik megfelelően vagy nem. 😄
Sok fényszóroegység már alkatrész védelemmel van ellátámva. Azaz a bontott gyári sem biztos működik egy másik autóba ha nem végezték el a nrutralizálást kiszerelés előtt. Na és nem szokták... tudni sem hogy kell.
Mostanában sok Porsche fényszórót loptak. Sztánbt{redék áron árulják. Csak aki még eszi, hiába szereli be nem fog működni. 🤣
most megkérdeztem ismerőst neki 400 volt a bontott gyári tökéletes állapotban
3 hónapot várt rá
előtte agyaltak a búra cserével de nem lett jó avval nem ment volna át a műszakin
Magamutogatás max a te fejedben születik meg mint opció.De igazad van,neked teljesen felesleges bármit is elmagyarázni az autókkal kapcsolatban te csak egy egyszerű felhasználó vagy.De igen,van pd is,igaz nem 20éves és még 500 sincs benne,de közeledünk szépen.Nem opció a magamutogatás azt meghagyom neked,én más szempont alapján vásárolok.Pont az asszony kérdezte hogy nem-e akarom lecserélni az alhambrát,mondom dehogy akarom,semmi okom nincs rá,azért hogy elmondhassam hogy újba vagy újjabba ülök,az nem én vagyok.
Herdálod a pénzt... ha 10 éveset vennél, az 3-ba se lenne 😄...modjuk az is csak magamutagatás, mert ugyanúgy el lehet járni a 20 éves pumpedűzével is, ami 1,5 millából megáll 500 ekm-el.
Elmagyarázhatnám, miért zuhan az ár, de úgyse értenéd, csak vitatkoznál.
Egyébként az autó üzemeltetésénél az értékvesztés a legnagyobb tétel, és az egyre kevesebb, ahogy öregszik és lelomolödik a verda... ezt már nem kell feltalálni 😄 Egyéni preferencia, hogy ebbe a folyamatba ki hol száll be, én újakat veszek, te 5 éveseket, aki még szűkebben gazdálkodik, az meg 10-15 éveset.
nekem az astra üveg még a tehén se bírta betörni, csak a fülek pattogtak le
múlt műszakira vettem másikat mert el is repedt és beázott 15 ezer volt a komplett lámpa
Ha jol tudom.
De meg egy nyomorek szpring is draga.
Igaz ini-nek kotelezo lenne,mar ha megvaltot akar jatszani.