Sokan vannak speciis esetben. Haver mentős, mindenhová mentős cuccban megy ha más nem indikolja. Amig buszoztam én is spec esetben voltam ha megállitottak. Mai napig is sokat mentett már a teleirt jogsim. Mert néha még van tekintélye, bár régen ez is jobban ment.
Változik a világ, de azokat se basztatom akikkel foglalkozásuk miatt enyhébben járnak el. Milyen lenne már ha saját kollégáját is büntetné civilben. Jelzem azért felénk volt precedens erre is, azóta hálistennek a balatoni részeken boldogit ez a fafejü közlekedési rendőr, ahigy tudom még aktiv.....
Ezzel amúgy nincs baj, én sem fizetném nevetve a bírságot semmiért. A bajom az, hogy az ő speciális esetéből kiindulva próbál meg általánosságban igazságot kinyilatkoztatni a közlekedésre vonatkozóan.
Itt erre felénk azért még működik a dolog,sőt jó látni hogy már nagyon sok nő is jelez.De egyébként elég jól megúszom én is,motorral még soha nem volt,autóval amiért fizetnem kellett az 3 itthon,2 ausztria.Ez átlagolva 5évente egy.Mondjuk a 2osztrák az egy út alatt volt,szóval mégjobb a statisztika.
Szerintem korrekt próbált lenni. Azt legtöbben vágjuk, hogy a pont keményebb mint a pénzbirság. Aztán ha ezt el lehet kerülni mindenki örül. Aki nem, az meg hülye😀
Érdekes történet.
Én azt mondtam volna, hogy téged nem, mert az vagy ami, viszont az anyósüléses miatt mégiscsak téged, mert te vagy a felelős mint kocsis.
Szopacs.
A jelzések a tizedére estek az én véleményem szerint a legjobb időkhöz képest. Sok faszkalap és hülye kurva nem is érti, amikor az ujjammal körözök, látom a szélvédő mögött, hogy csak néznek mint a hugyozó disznó.
A motorosok azok azért még értik, ahogy én látom.
Mint már írtam,soha nem takaróztam a munkahelyemmel.De te ezt úgy sem érted.A múltkor a kollégám ment a haverjával,kolléga vezetett,egyikőjük sem volt bekötve.Rendőr megállítja, kiderül hogy tűzoltó,azt mondja a kollégámnak téged nem bűntetlek meg viszont az anyóson ülőt igen,felezzétek el a büntit és így pontok sincsenek.Nem lehet ezzel takarózni,mert egyáltalán nem kell hogy így legyen,ez mindig a rendőr döntése.
Nem tudom, de gondolom valami olyan, mint a hamisított Adidas cipő, Nike cipő - mondjuk rlészben, mert buzi csak felvágásból veszi olcsóért a villogást és tudja, hogy mit vesz.
Vagy...
Vesz a kereskedő falból kisebb mennyiséget falból, hogy legyen eredeti meg számla, aztán a pult alól a hamisított, nagyobb haszonnal eladhatóval szolgál ki.
Ez se szokás már. Nálunk ugyanott mérnek szinte az összes helyen 100 km körzetben, ritkán jeleznek. Bár a napokban egyik ilyen helynél többen is villogtak. Lassan odajutottunk hogy gecik az emberek és direkt nem szólnak. Nem mintha sokat számitana, általában figyelek és a civil autók is többnyire ugyanazok. Aztán valahogy mindig lelassulok arra a háromszáz méteren belülre, pedig mint megtudtuk folyamatosan célkeresztben vagyok és rögzitik kilométerekről a sebességem......természetesen kanyarban is, amikor kitakarnak a műtárgyak.....
Sokszor a kevés több.Egy forgalmas úton,az emberek jeleznek egymásnak,aztán senki nem szalad bele,egy gyér forgalmú úton nincs aki jelezzen és mivel gyér a forgalom így mégjobban meg lehet ereszteni a sebességet.
Változik a világ, de azokat se basztatom akikkel foglalkozásuk miatt enyhébben járnak el. Milyen lenne már ha saját kollégáját is büntetné civilben. Jelzem azért felénk volt precedens erre is, azóta hálistennek a balatoni részeken boldogit ez a fafejü közlekedési rendőr, ahigy tudom még aktiv.....
Én azt mondtam volna, hogy téged nem, mert az vagy ami, viszont az anyósüléses miatt mégiscsak téged, mert te vagy a felelős mint kocsis.
Szopacs.
A motorosok azok azért még értik, ahogy én látom.
De ez ráadásul idén esett meg😀
Vagy...
Vesz a kereskedő falból kisebb mennyiséget falból, hogy legyen eredeti meg számla, aztán a pult alól a hamisított, nagyobb haszonnal eladhatóval szolgál ki.
https://fuvarlevel.hu/lakott-t...
Amúgy érdemes elolvasni a cikk ELEJÉT.
:-)
De te ezt úgy sem érted.