biztos olyan tömlővel jársz a nyakadban 😅
Orvosoknál divat ez, hogy a kórházakban aki doktor mindenki sztetoszkóppal a nyakába rohangál és tök mind1 milyen orvos csak lássák, hogy orvos 😂. Ez ott amolyan rangjelzés féle nálatok is? 😅
Ha el lett volna mosódva akkor bünti sincs mert nem tudják olvasni,nemigaz?Hát.....az a helyzet hogy tegnap is volt gyorshajtásom,tökéletesen tudom hogy szabálytalankodtam,de nem jut eszembe besétálni a rendőrségre ezt jelenteni.
Miért ne tudnám a kötelességeimet?Egyébként csak egy apró bibi,mikor ők ezt jelezték nekem akkor én már két méterre álltam a leparkolt autómtól,szóval túl sok mindent nem tudtak volna csinálni.A másik amit elfelejtesz,ma olyan világot élünk hogy a rendőrök jobban tartanak a következényektől mint a civil,szóval ők pontosan tudják hogy jobban rácsesztek volna mint én.Mert hát mégiscsak behajtottak egy behajtani tiloson és közlekedtek a menetiránnyal szembe.
De remélem, ha el lett volna mosódva a rendszám, akkor meg fellebbezed, mondván hogy nem látszik az egyedi azonosító, pedig tökéletesen tudtad volna, hogy te vagy az, és szabálytalankodtál. Ez meg rólad mond el sokat...
Ne lovagolj a szavakon, ezt már mondtam 20-szor, próbáld lényeget megérteni.
Igen, visszaéltem volna, az okosskákat szeretem szopatni, ezt tudod, nem? 😁 egyébként nem visszaélés lett volna, csak nem engedtem volna el egy szabálytalankodót, aki csak a jogait tudja, a kötelességeit meg nem.
Én mindent elvállalok ami bizonyítva van,éppen néhány hete fizettem ki egy 39ezres csekket,70helyett 100al mentem,ott volt a fénykép,teljesen egyértelmű a dolog,ott az autó ott az egyedi azonosító.
Rendszabályozni?Tudod te hogy az mit jelent?Ez nem rendszabályozás volt,hanem figyelemfelhívás.Ahhoz pedig jogom van.Mondom én hogy túl sok filmet nézel.
Az volt a szerencsém hogy nem te vagy a rendőr?Mert?Visszaéltél volna a hatalmaddal és személyes bosszúra használtad volna?Ez sok mindent elárul rólad.
Háttal ülsz a moziban... neked nem feladatod őket rendszabályozni, nekik viszont igen téged...
Ebben a helyzetben én azt mondom: "ja, bocs, elgondolkoztam"... nem elkezdek okoskodni, hogy: "ti meg így meg úgy" - mert ahhoz nekem se közöm, se jogom. Az volt a szerencséd (azon kívül, hogy nem én voltam a rendőr 😁) amit írtál: nekik sem ért annyit az egész.
Gyorshajtással kezdődött a vita, ez átment abba, hogy ha a rendőr feljelent és nem ismered el, akkor az az ügy ad acta, a rendőr állítása meg a feljelentés az senkit nem érdekel, a felvételhez előtte a GDPR figyelembe vételével engedélyt kell kérjen az elkövetőtől, és ilyenek.
Valahogy mégsem tették.Egyébként meg hagyjuk már ezt a szétszopatás dumát.Mivel tennék,meg miért,mert felhívtam a figyelmüket a saját szabálytalanságukra?Ugyan már,nekik sem ér annyit az egész.Túl sok filmet nézel.
Én a helyükben ott rögtön szétszopattalak volna - nem a szabálytalanság miatt, hanem mert okoskodtál... de belőlem nem lett rendőr, ált. isk. 4. után még tovább tanultam...
Orvosoknál divat ez, hogy a kórházakban aki doktor mindenki sztetoszkóppal a nyakába rohangál és tök mind1 milyen orvos csak lássák, hogy orvos 😂. Ez ott amolyan rangjelzés féle nálatok is? 😅
Igen, visszaéltem volna, az okosskákat szeretem szopatni, ezt tudod, nem? 😁 egyébként nem visszaélés lett volna, csak nem engedtem volna el egy szabálytalankodót, aki csak a jogait tudja, a kötelességeit meg nem.
Az volt a szerencsém hogy nem te vagy a rendőr?Mert?Visszaéltél volna a hatalmaddal és személyes bosszúra használtad volna?Ez sok mindent elárul rólad.
Ebben a helyzetben én azt mondom: "ja, bocs, elgondolkoztam"... nem elkezdek okoskodni, hogy: "ti meg így meg úgy" - mert ahhoz nekem se közöm, se jogom. Az volt a szerencséd (azon kívül, hogy nem én voltam a rendőr 😁) amit írtál: nekik sem ért annyit az egész.
Régen rendőrsapka a hátsóablakba volt a menő😆