Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne dőlj be neki, olvasd vissza az elejétől, a probléma egyszerűbb ennél.
Mondjuk ha rendőr lennék, a kukacoskodók miatt a második autóban bekapcsolnám a menetrögzítő kamerát, hogy egészen jól látható legyen, hogy kit emelek ki a forgalomból, de nem mondanám meg, hogy ez a helyzet, ha az illető járművezető tagad, akkor nem helyszíni bírság, hanem feljelentés és akkor utána majd meggondolja, hogy amit csinált szándékosan, azért hajlandó-e elvinni a balhét.
Én már egy éve írtam legalább, hogy az eu a közlekedési haláleseteket mindenáron csökkenteni akarja, ami amúgy alapból nem is nagy baj.
A leggyakoribb ok a sebesség, ebben persze benne van a relatív sebességtúllépés is.
Tök logikus, hogy itt kezdik elsőnek a gyomlálást.
Lehet ezt szeretni és nem szeretni, lehet nevezni pénzbehajtásnak, de a lényeg nem fog változni, aki hajt, egyre nagyobb valószínűséggel fizetni fog. Ez van.
Igen ez egy érdekes kérdés, nyilván a felvétel alapján a viselt ruházat, motor kinézet miatt rá akarnak bírni a beismerésre, de ha nem ismerem be akkor bíróság lesz?
A horvát parti száguldozásoknak is vége, teletolták fix és mozgó traffikkal az egészet, de nem csak ott, 1500-at üzemeltek be, itthon is eljön ez az idő pl. az új kreszről kiszivárogtatottak között lesz néhány érdekes új szabály ami még a szabálykövetőket is megszívatja miközben vicces módon a pályákon vadállatkodókat védik. 🤔
Majd eladom a licenszet.
Nem írtam versenyzőt, de ha már így rákérdeztél, milyen versenyben nézik az ezrediket?
Ugye, te nem tudsz még akkor sem elvonatkoztatni a leírtaknál, ha azt a szövegkörnyezetében olvasod?
Javaslom felkeresni a gugli barátodat:

https://www.google.com/search?...
Ezt is a Tesla gyártja? 🤣
Bármilyen.......egyébként mint már írtam,ostoba a felvetés,pont ezért,mert kismillió lehet.Illetve annyiból megállja a helyét hogy ott sem lehetne bizonyítani hogy én voltam vagy egy másik szürke nadrágos.
Hólánc motoron?Többit adom,rendben,jelentsen fel!Aztán majd kérem az ügyben eljárótól a bizonyítékot,ami egyértelműen bizonyítja hogy az csak én lehettem senki más.pl egy jól látható egyedi azonosító.
Milyen versenyző?
Hát ha utána a sarkon megállsz és a másik kamera alatt leveszed a sisakot, hogy elvegyülj a tömegben és a hónod alatt van a pénzeszsák, akkor erős a gyanú.
Nem mutatom meg, mert szándékosan átugrod azt a tényt, hogy 300 méterrel odébb van az autóban, felírlak, feljelentelek és majd a rendőrbíró a bizonyítékok alapján kirója a megfelelőt.
Meg akkor már kérem az eü csomagot, szonda, hólánc, csak-csak bővül a lista.
Ostoba felvetés,még a versenyzőknek is van egyedi azonosítója
Elmész bankot rabolni sisakba motorosruhába,a felvétel bizonyíték lesz hogy te voltál?
Amennyi ilyen sisak ruha motor forgalomba van.De mégegyszer leírom,én megkérném ott a rendőrt hogy mutassa meg a felvételt amin látható hogy az én voltam.És....mit mutatna?Egy képet amin van egy motoros.Ezt a magadfajták beszopják,akinek van egy kis esze tudja mit kell mondani.Meg amelyik rendőrnek van egy kis esze,vagy nincs kedve küzdeni,az ki sem szed,mert sejthető hogy ez lesz.
A tanktáska átlátszó részében próbáltam, ahhoz tényleg jól le kellett nézni.
Az, hogy a műanyag fólia csillogott mint a kurva anyja, az már egyéni probléma.
Nem arról beszélek. Arról, hogy egy fénykép-videofelvétel mennyire lehet bizonyíték az egyéb körülményeket is figyelembe véve.

Persze érdekes lenne ugyanez a szitu, amikor nem negatív lenne a következmény, hanem valami fura nyereményjáték, ki halad egy 1000-nek egy pont előrr, az kap egy baszom nagy, jelentős összeget.
Akkor persze, jönnél te is ugyanezzel, hogy vajon hány szürke, farmer, zöld-fekete motoros halad át, tehát tiéd a bányi?

:-D
Na de ahova ahogyan oda raktad most ezt a tv-t,oda rakhatnál ugyanígy egy telefont.
Megint elmondom: a mérés és igazoltatás között eltelt 300 méter és húsz másodperc.
Szerinted közben hány hasonló haladhat el pont akkor és pont ott? Persze ha csapatostul mennek az ikertestvérek, akkor tényleg problémás lehet, de azok meg hagy menjenek.
Írtam,ne mosd össze a kettőt!Te itt már rablásról meg gyilkosról zagyválsz,miközben csak egy egyedi azonosító nélküli esetről beszélünk.De látod kawa még le is írta hogy ennek utána kérdezett,de te csak erőlteted a faszságodat.De mondtam,ha így jársz,ismerd el,a rendőrnek teszel vele szívességet.
Próbáltam, ott látszódik is a tartó. Olyan kicsi a hely, hogy a tartót-telefont jobban megdönteni nem tudom, mert beleütközik a tükör szárába, oldalra sincs semennyi játéktér, és így kicsit meredeken áll.
Ha túramotorom lenne, és magas plexi és az óracsoport fölé rakhatnám, az valszleg jó lenne, de nekem egyszerűen nincs helyem.

Amúgy ez nem állandó, az az egy-kettő évi olyan eset, amikor külföldön vagy olyan helyen haladok, hogy valami segítség szükséges.
Rendőrje/embere válogatja, gondolom.
Ha én kezelném, én sem tudnám feketén-fehéren eldönteni, kivéve persze ha cigány lenne, esetleg kivagyiságból kipát viselne.
A tetovált tfilines lódoktor sem úszná meg.
Csak.
És mi lesz az elfogadható bizonyíték,egy kereskedelmi forgalomba kapható sisak ruha motor,amiből több ezer van az utakon?Ne legyél már ostoba,persze ha így jársz,bólogathatsz vidáman hogy te voltál,aztán fizethetsz,én nem fogok mert nincs mi alapján.
Megint félremagyarázod. Vagyis megpróbálod, de nem fog sikerülni.
A lényeg, hogy egy fénykép/videofelvételen látható személy, jelenet CSAK akkor fogadható el tutinak, ha a szabálysértő-bűnöző-gyilkos-rabló csak a feltartott, érvényes és jól olvasható személyivel halad el az optikai képrögzítő előtt, ami természetesen megfelel a vonatkozó GDPR előírásoknak, a kezelőjének van érvényes kezelőije, van negatív alkoholteszje és nem vagy vele perben-haragban?