De mi olyan nehéz ezen,mikor a kawa le is írta hogy ő már erre is rákérdezett,de azért te mondod baromságodat.Én is minden ilyesmire rákérdezek ha valahol együtt dolgozunk.
A múltkor meg azt vaúztad, hogyha elkövet az ember egy szabálysértést, akkor vállalja fel, ne a rendőrt szidja most akkor melyik?
Én ha egyértelmű elismerem, ha nem, akkor kidumálom, egyszerű. te meg gondolj, amit akarsz, hogy én hogy csinálom 😆
Nem,pontosan ezért,mert nincs mivel bizonyítani.Van egy felvétel amin látszik egy motoros,ezt csak freelac gondolja hogy elég ahhoz hogy bármit rádverjenek.
Ki-hova szuletik. Vagy nosul.
Ha ranezel a terkepre, nekem pl. valoban erdekes utert minimum ketszaz kilometrt, meg annyit vissza kell haladnom. Ott a Mecsek, de az meg nekem nem jon be, meg hat...
Ja, akkor nekem is a horvatok fele, csak ott pont olyan sik videk van mint itthon, nagyreszt semmi ujat nem lehet latni. Esetleg ha elmegyek a perlaki tohoz, de az meg... Vegig egyenes ut.
Ezt irtam mar sokszor, hogy ha nem kora reggeltol estig tarto utban gondolkodom, akkor mindent ezrszer lattam mar. Meg a Balcsi sem vonz motorozni.
majd ha bevezetik a lakott területem a 30as sebességet lesz sírás mindenhol, én azért feltennék egy 5ezrest rá hogy pár százalékkal lesz kevesebb baleset, mert még kevésbé figyelnek oda a gyalogosok
amúgymeg kötelezővé kell tenni a kártyás gps alapú menetíró készülékeket minden járműben aztán meg se kell állítani a polgárt máris lehet küldeni a büniket, mert kötelezően be kellene küldeni havi 1x az adatokat, szóval a polgár saját magát szopatná be
Én ha egyértelmű elismerem, ha nem, akkor kidumálom, egyszerű. te meg gondolj, amit akarsz, hogy én hogy csinálom 😆
Ha ranezel a terkepre, nekem pl. valoban erdekes utert minimum ketszaz kilometrt, meg annyit vissza kell haladnom. Ott a Mecsek, de az meg nekem nem jon be, meg hat...
Ezt irtam mar sokszor, hogy ha nem kora reggeltol estig tarto utban gondolkodom, akkor mindent ezrszer lattam mar. Meg a Balcsi sem vonz motorozni.
Amúgy én Somogyot jártam be délelőtt-délben.
Ez?
Ha figyelsz, szabad szemmel is láthatod.
amúgymeg kötelezővé kell tenni a kártyás gps alapú menetíró készülékeket minden járműben aztán meg se kell állítani a polgárt máris lehet küldeni a büniket, mert kötelezően be kellene küldeni havi 1x az adatokat, szóval a polgár saját magát szopatná be