Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor az psi lesz 😅
Min min, hát a burgmanon, jól megfigyeltem az adattáblát és aszerint használom. 🧐 😁
A Manitun, meg a kamionon szerintem... 🤣
Milyen járművön kell ekkora nyomás?
Februárban 4.2.re felfújom és decemberben sincs 3.5 alatt. Ja, az elsőt. 🤓
Akkor méregesd. Én ezzel nem baszakodok. Egyébként nálunk jo a kutas az otthoni is annyit szokott mérni amit az mutat. Egyébként nagyon sok motoron gumi.
A benzinkutas mérő szart se ér,most 3 hete mertem volt 2 tized,ne legyen.
Fém szelep az gyári.Nem is láttam csak a hoddan gumiszelepet. 😆
Rendes motoron nem. Nekem egyen se szezon alatt. Két három havonta ránézek ha tankolok és ennyi. 1-2 tizednél nem szokott több lenni. Nem hogy 2-3 nap alatt...., ja és fém szelepet használok mindig.
Az az ülés alatt van.
De miért nem?
Sose változik a nyomás?
Guminyomásmérő semmiképp. Egy defektjavitónak több értelme van.
Végülis csak egy MasterCard kell.Jahh....
Minek méregetni a nyomást? Egxszer beállitom tavasszal, nyár végén még annyi. Nem is szoktam nézegetni se.
Ehhh
Nem kell merni a nyomast? 😮
A kabatot,sisakot azert vicces hogy hozzam szoktak lezarni ha bemegyunk valahova.
Pl. Viszi a cuccot az akinek hat annya van dahsteini 5 ujj kilatohoz.
Lenn felkattintottam a motorra es mehetett a felvono.
Koszos kezzel nem nyulunk kesztyube se.
Bicska mindig kell.
Az se. Nagyon ritkán egy vagy kettő. Nyomásmérő végképp. Fertőtlenitő se. Kabát biszbasz se. Bicska se.
A szendvics mi? 😂
Na ennek a fele nálam sosincs. Ugyhogy kisebb helyen férek.
Furi,de nekem az apróságból gyün össze 16 liter.
Na jó,nincs még egy szopás ha a kezemben a kesztyűvel,nyaksállal,vesevédővel kell szaladgálni,a klasszikus szendvics víz kombóról nem beszélve.De van powerbank,bicska,sisaklezáró,guminyomás mérő (na ez kell,pedig nem szoktam mérni sokszor),toll,telefon,hoszabb kabátlezáró,kézfertőtlenítő,(szendvicset tiszta kézzel zabálunk motorral is meg teslával is),papírzsepi.
Van egy utazasra vadarolt Oxford csillio literes, azt most probalom majd eladni, nekem a nagy nem jott be, azert vettem a ket givi kemenydobozt oldalra. Az eleg, esetleg egy hengertaska a tetejere, de a tanktaska az aprosagoknak, ami azonnal kellhet.
Ráadásul rengeteg fajta tanktáska van, mindenki talál megfelelőt. A nagyobbaknál sok esetben állitható előre hátra a rögzitő is, ha nem ideális helyen van a tankon.
Csak tanklockost..... egyrészt nekem műanyag a tank és a fene se fog kötőzgetni meg attol jobb praktikusabb nincs egy mozdulat le venni felrakni meg annyise. Nekem givi van miota a motor megvan, de már azota az sw motech is csinálja.
Van egy mar, de szerintem cserelni fogom tanklockosra, ez karcoljs a dukkot, ha valami alakerul.
Es... Ez hosszukas, eleg melyre log a tokeim fele, ha a vastag atmeneti kabat van rajtam, az eleri es ahogy mocorgok a kabat gyorodese mozgatja ide-oda.
Isteni...... 🤣
En is szeretem a tanktaskat, jo, ha az ertekek szem elott vannak, telcsi, penztarca, nedves kendo, papirzsepi, stb.
De csak a szukseges kis meretuben.