Hasonló van nekem is, a biztonsági öv/szalag ki-be csatolása, amikor bemegyek fizetni, illetve amikor tankolnom kell levenni vagy félrehajtani, már nem gyere be. Maga a táskával semmi bajom, illetve az, hogy a telefontartó átlátszó rész olyan tükrös, hogy azon bizony semmi nem látszódik át nappal, nemhogy a telefonon futó navigáció.
HA az Aldiban jártok és meglátjátok, hogy a tejtermékeknél IRO-t lehet venni, megveszitek, akkor ne igyatok rá alkoholmentes mangó ízesítésű sört. Ha mégis ittatok IRO-t és ittatok rá ilyen sört, akkor ne vegyetek és ne fogyasszátok el a horgászbarát (fisherman friend) cukorkát két zacskóval is, bár rá van írva, hogy hasmenést okozhat a mértéktelen fogyasztása.
Nagy hibát követtek el, ha így tesztek.
A tevedes lehetoseget fenntartom, mert csak 4-5 AN400 jart a muhelyben eddig, 2002-es evjaratig bezarolag. Lehet a kesobbiek betonkemenyre fujt 13-as gumikon gurulnak :D
Akkor elnézést...nem tudtam hogy a triumphnál ez normális.......nekem ennyit két hónap alatt ha enged - a szar kawán is meg a még szarabb ducatin is...
https://www.youtube.com/shorts...
Nagy hibát követtek el, ha így tesztek.
A Burgman 400-ba 1.8 bar kell elol, 2.0 bar hatul, ket szemellyel 2.5 hatul. Ha jol emlekszem legalabbis.