A TL1000-re én is /60 meg ilyesmi gumikat használtam. Arra a motorra az fasza volt, és peremen is volt általában.
A cbr nem kívánja a magasabb gumit annyira. Gondolom az eltérő súly és vázgeometria miatt. Mert azt nem hinném, hogy sokkal kevésbé döntöm a kanyarba.
Már többször mondtam régebben kurvajó idők voltak.
Most meg ha lenn a völgyekben van 20-25 fok és napsütés nem garantált hogy felérve 200 méter fölé nem fog eső és 12-15 fok fogadni.
Így az idei terv a komoly fogyókúra és a markolatfűtés.
Ebből az utóbbi biztos az előbbiből lehet egy bering king size bőrkabát lesz.
Akkor azért nem megy úgy. 4-5-ben nem szoktam tiltásig elhúzni. Valószínűleg túl hamar teszem a 6-ot.
Van +1 és +3-as tányéram hátra. Igaz /55-ös gumival. Érezhetően sokat dob rajta a +3-as.
hogy a fenébe lehet az hogy tegnap(vasárnap volt b+) rendeltem egy telefontokot az emagról most meg idehozta a postás....
vasárnap is van posta? hogy adták fel? ilyen még sosem volt
A tiéd esetében kicsit másabba helyzet. Ez a csalás onnantól jelentkezik mikor átálltak a secunder tengelyről való sebesség mérésre. A te esetedben még meghajtó spirál van az első keréknél. Azok nem igazán csaltak. legalábbis így tudom. Ott egy esetleges más méretű abronccsal kezd el torzítani a sebesség mérő.
én nem mértem gps-sel. amúgy ha 4-ben,5-ben, nem húzod el tiltásig előtte,akkor nem forog le 6-ban...
nekem még nem,de a többinek a brigádban egy foggal kisebb van elöl,azzal leforog 6 ban. az óra 299,majd még vagy 500-at forog afelett
Janó én azt tapasztalatom hogy áttétel módosítás nélkül olyan 10%-ot csalnak az órák felfelé. Ami egy óra szerinte 300-as tempónál csak 270-et jelent a valóágban. A mai napig is asszem csak pár gép tudja megfutni a valóságos 300+-os tempót. És meglepően sok korosabb gép van a listán. Busa, XX, és a többi ma már sport túra kategóriának nevezett hajdani hipersport gép.
A cbr nem kívánja a magasabb gumit annyira. Gondolom az eltérő súly és vázgeometria miatt. Mert azt nem hinném, hogy sokkal kevésbé döntöm a kanyarba.
Most meg ha lenn a völgyekben van 20-25 fok és napsütés nem garantált hogy felérve 200 méter fölé nem fog eső és 12-15 fok fogadni.
Így az idei terv a komoly fogyókúra és a markolatfűtés.
Ebből az utóbbi biztos az előbbiből lehet egy bering king size bőrkabát lesz.
Van +1 és +3-as tányéram hátra. Igaz /55-ös gumival. Érezhetően sokat dob rajta a +3-as.
vasárnap is van posta? hogy adták fel? ilyen még sosem volt
https://www.banggood.com/Whole...
https://www.sportmotor.hu/vide...
nekem még nem,de a többinek a brigádban egy foggal kisebb van elöl,azzal leforog 6 ban. az óra 299,majd még vagy 500-at forog afelett