Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem kizsírozott szakadékban sem megy olyn gyorsan a gyári áttétellel. Ha jól emlékszem 270 a vége így. A gyári adatok szerint. (Nincs 6. sebesség)
Kanyargósba nem tudom melyik paripa a jobb valószínűleg a tudás hiányában én kapnék ki. Van még hova fejlődnöm.
nemtom merre jártál vele,de simán megvan a 300 egy csomó helyen
Akkor tuti ott készült a kép
jó kis gép, imádom (azt is)
híjjj , ide elkéne jutni
Ez viszont nagyon ott van
En barom anno Apamra hallgattam es az elso ruham bor volt. Gyuloltem.
Montenegro
Persze német ótópályán
Pedig 280 körül jól jön az a sok plasztik
A 300-ba nem tudtam belezavarni mert mindig elfogyott az út
Egyenesekben nem kétlem állva hagynád a csíkost de kanyargósban megnéznélek vele...
Nem nem tagadom. Nagyon jó paripa a donor gép. Bár szent meggyőződésem hogy nagyon sokat örökölt a malac a Honda X4-estől is. Bár erről senki nem beszél. De szerintem a váltó onnan jön.
Amúgy jó az XX csak ne utálnám ennyire azt a sok műanyagot. Mondjuk más motoron sem szeretem Nem csak a Rigón
akkor rosszul emlékeztem. Az biztos hogy 7000-nél rúg egyet. Sebaj. Legalább megjegyzem hogy legközelebb nem mondjak rosszat.
Fel nem ülnék rá.
Tudom,de még egy lusta haverom sem vett X11-et az ország másik felén
Amúgy meg csúnya dolog megtagadni a rokonságot
http://www.motorcyclespecs.co.... 4000-nél max nyomaték, 7000-nél meg max lovak valami sántít baszki
Na na kikérem magamnak. Én nem olyan rommá műanyagozott rakétával közlekedem. Nálam nincsenek felesleges burkolatok meg idomok.
Egyszer hazahoztam egy barátomnak dunaújvárosból egy karbis CBR 1100 XX-et,kibaszott nagy élmény volt
Végig járt benne a dugattyú
Értem, eddig szentül meg voltam győződve, hogy csak az bokorugrómmal lehet produkálni likat.
Na hát ez az :-D
Örvendeznél te a malacnak. Mert megy mint egy dózer
én állandóan mikor 5 km-re megyek vmiért, aztán össze - vissza kerülgetem körbe , és 30 km lesz belőle
Nem tudsz. Az utolsó lenne amit választanék az a behemót terhes hintaló motorod!
( én is erősen gondolkozom rajta néha)
én a GPS-ről szoktam le. De arról nagyon hamar. Nekem a pléhmaca ne pofázzon bele a dolgomba. Ha el akarok tévedni az megy egyedül is. No meg aztán motoros sosem téved el csak alternatív útvonalon közlekedik.