Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tervezgessen a cickafarkam, megyek oszt csá
Én a facét tiltottam le,így nem látok senkit meg ők sem engem
útvonalat én sosem tervezek (úgyis a gps mondja meg merre menjek nagyrészt) , csak annyit mondok, kijutok az Alpokba, Plitvicébe, Szlovákiába , ide - oda, uh oda is jó lenne, Erdélybe...
Hát én még az elején járok ennek a hosszabb túrás dolognak. Én még tervezgetek aztán lehet eltelik 1-2 év aztán csak úgy nekiindulok Szombat reggel egy 2000 km-es túrának csak azért mert nincs jobb gondolatom. De én még nem tartok itt.
Próbáld meg tempóval
Pfff. ilyen alacsonyan tilt és ilyen magasan van a nyomaték csúcs. No meg a hengerek között is át lehet látni A malacnak asszem a nyomatékcsúcsa 4000-nél van. A lóerő csúcs meg 7000-nél ha jól emlékszem
Na jó nem gonoszkodom.
Jónak tűnik
De ez a bakancslistás dolog olyan sosem megcsinálom szagú
Pakolj be pár cuccot,vágj zsebbre egy kis pénzt oszt go,nem kell tervezgetni meg összevárni a dolgokat!
Én már leszoktam erről!
A barátaim is eléggé elfoglaltak és nehéz összehozni a dolgokat,én meguntam és bevállaltam a köcsög szerepét ,gyerekek október 6.-án megyek erdélybe,aki jön annak örülök,aki nem az meg hiányozni fog
Érdekes módon el szokták intézni
Igen és asszem 6500 körül adja a nyomaték maxot.
jaja és még azt fel sem tettem, na madj... zajlik az élet nálunk keményen ... :)
ennyire alul tilt? Azt hittem az enyém tilt alul de neme 10.5-nél még csak a piros zóna kezdődik. Okés hogy nem pörgetem el idáig de innen még mire tilt még kell neki fordulat.
Pontos a váltója a duksiknak de nagyon finomkodsz vele akkor találsz a lábfejeddel "fekete lyukat".
igen, mivel az utóbbi időben egész normalizált módon elkezdtünk írogatni ( nem vagy egyedül így...)
Ja lehet. Meg kellett szoknom, hogy 9250-nél szabályoz. az exmeralda meg 10.5-nél szólt, hogy elég lesz bammeg!
Nem mondod, azon a gépezeten is lehet ilyent? Eddig csak a simsonon sikerült produkálnom, elég gyakran.
Én még a motort sem szoktam tiltatni hacsak nem likat kapcsolok.
Azért nem jó a tiltás, mert egyoldalú. Fa facén letiltasz valakit akkor nem látod, de ő sem téged.
elsőnek nagyon ütős volt, másodikra már annyira nem
ismerősék talán mennek jövőre biciklivel akkor én is kipróbálom robogóval
persze csak ha túléli a bihar csúcsot
Jah a link lemarad.

https://www.google.hu/maps/dir...!4m2!4m1!3e0
Nézd csak Cica. Múltkor milyen közel jártunk már Besztercebányához. Ott tankoltunk és fordultunk Nyugatra. Még megyünk felfelé 25 Km-t és ott vagyunk. De így is nagyon jó volt
Hát ha az ember kulturáltan beszélget akkor nincs baj. Csak a fura beszólások zavarják a másikat. De az nincs tiltás sincs
Nekem ezek az útvonalak vannak bakancslistámon. De a jövő éve szezonba ezt is kipipálom az 1000%

https://www.google.hu/maps/dir...!4m8!4m7!1m0!1m5!1m1!1s0x47151e253fa46bf1:0xf75e24143f8c94d7!2m2!1d18.8753734!2d48.8382268

https://www.google.hu/maps/dir...!4m2!4m1!3e0
Levetted a tiltást?
Nem jó ez a link sehogy sem.
éccaka
Másold be az egészet!