Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Arany barétom Te megoldanád asszem. Ha fogod kis kezem én is majdnem ügyes vagyok már...
jön a tél, be kell baszi a szétbombázott karbit egy kisvödör bioetanolba, néha megrázogatni aztán hagy rágja a mocskot
az alkohol oldja a gyantás lerakódást a benzin nem (féktisztítót nem tudom, de szerintem az se) aztán szépen kieszi minden járatból a mocskot
kekeszesvödör 2 liter nafta és tavasszal faszaság lesz
haver xl600 karbija ázott így, szarul indult nem túl jól ment, aztán a teljesen tiszta(tisztának gondolt) karbit beáztattuk, tök barnás lett a nafta annyi szart kiszedett
de benne volt 3-4 hónapig mert lusták voltunk szerelni a hidegben
Tehát ha igazán akarja és ért is ahhoz amihez nyúl , akkor nincs lehetetlen !
Még a földön nem volt sajna , de most a motoros szezon után belehúzunk !
előtte pár szolibérlet, pár névelőt a dikk szóval helyettesítesz és fasza is , de ha nem cigó akkor ukrán.... ez részletkérdés
Legalabb volt ertelme a melonak
Egy moci amelyik 8 éven keresztül hánykolódott , a karbijában ilyen fuvókák voltak stb 20 órám ment rá csak a karbira , de nézd csak mi lett bewlőle ?!
-https://www.sportmotor.hu/vide...
A tisztitast viszont nem tudom hogyan csinaltak.
Ezzel kezdte, meg a szerelo elott...
De indulaskor nem tud 5000 felett kezdeni amugy meg nincs akadalya a Te otletednek sem
Csak mar en is unom, hogy egy hete ezzel szopunk...
Én még kipróbálnám,hogy járó motornál befujkálnám a karbi környékét(szívócsonk) féktisztítóval,az megmutatja ha falsot szív valahol mert a féktisztítótól hirtelen felpörög!
Ha nem akkor karbi újra szét,de most rendesen,mindent ki ,ultrahangos vagy féktisztítós,hidegzsíroldós tisztítás,majd össze.
TarCSátok 5ezer felett mindig!
Nincsenek csodák,a karbiban van a bibi!
Lofasz. Ha nem akarja a jot, draga gurulos asztal lesz.
Hát akkor már csak az öngyújtó segíthet ! ?
Szive szerint rajta is hagyta volna, mert a mienkkel meg szebben jart
Csak iden eddig kb csak szerelonel volt a kis mocsok es ez a hala, hogy torodunk vele es mindent megadunk neki
Ha a szerelőnek a karbisával hibátlan , és mégse jut vele semmire , akkor büntiből rajta kell hagyni az övét !
Elmeletileg tobbszor is atment rajta......
Hy ! Minden átlett fújva és mégse !
Ja es tegnap kb 600 m-ig utas voltam az XBRen, kb 3-4 ev utan amugy jo csajfogo, mert az egy henger az egy henger
Amugy sorry, nem mehetek dolgozni, igy tobb a szabadidom is. Es sajnos nem tolthetem motorozassal sem. Pedig hidd el, hogy nem ilyenekkel untatnek... De ha meselsz valami jo kis turarol, irigykedve olvasnam! Bar nem sokan irnak motorozasrol sem...
Vagy johetnek otletek, hogy mi a kurva anyjaert dadog az XBR 5000 alatt? Szerelo szetbombazta az egeszet, a sajat XBRje karbijat is atrakta es gyonyoru szepen jart a motor, szoval biztos hogy ott van valami gebasz. Atlett fujva mindene, felujito keszletbol meg lett csinalva es ideig oraig jo volt, Bptol Vacig. A Zuram meg a szinten egy XBR tulajdonu szerelo tanacstalan. Es ez egyik percrol a masikra makkant meg.
Oh, ha hallanal panaszkodni akkor mennel am a falnak
Miutan a Ferjem egyszer majdnem elhagyott a mindennapi meselesek utan, neki mar nem mondok el mindent, mert kinyirta volna a csaladomat Szoval azota senkinek nem panaszkodok igazan
Bichon Havanese. Inkabb genmanipulalt macskanak neveznem. Bar meg ahhoz is kicsi...
Nekem.
Rólad már mindenki tud mindent.SM előtt kinek panaszkodtad el magad?