Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor szeggyè bogyót!
én már öregszem és téveszt a vídia......általában megbicsaklik középütt
Egyik szebb mint a másik...
Nálunk én vagyok a vídia és én őrzöm a házat, a kutya meg ugat
Nekunk se mai csirke, mert mar 11 elmult, de meg mindig tud kolyokkutyakent jatszani... Bar teny, hogy mar O is 24-bol 20-at alszik. Meg mostanaban azt vettem eszre, hogy 'fulladozik'. Regen csak akkor csinalta, mikor nagyon felspannolta magat valamin, de most ugy random is rajon...
Viszont a Zuramat megszegyenitoen horkol. volt olyan, hogy fel orat bokodtem a Ferjem, mire rajottem, hogy a kutyat hallom
Ilyenkor sajnalom, hogy nem lett lefotozva a kis kocsog, mikor Apam feltette a Wildstar tankjara es ugy robogott vele itt helyben
Sajnos a kutyám szinte teljesen megsüketült és a látása is eléggé meggyengült, emiatt szinte egész nap csak aludna. Az emberi beszédet nem hállja csak a hangos-éles füttyre figyel, de a hang irányát már nem tudja behatárolni. Hiába, megöregedett.
Na a heten csinalok egy citromhabos tortat is, akkor kuldjem el az Asszonyoknak a receptet?
enyém nem pózol, egy ilyen kutyának nem is kell pózolni mert kemény mint a vídia, nem holmi hokigyerek
csak simán őrzi a műszert
Kellett neked megmutatni, hogy kakaós csigát sütöttél, ma nálunk is az készült. Olyan ez mint a futótűz, megállíthatatlan.
helyesen:
aminek lába van megsütik, aminek nincs az a köret
Rendes ember nővel pózoltatja a motorját, mi meg kutyával?
2 nap eleg volt, hogy megunjam egy kis idore
Höö,csiga.
Ez a kis kocsog meg csak horkol mellettem
Nem is őrzésre vettük, bár a macskákat szereti kergetni, az is hasznos funkció . Csak annyit mondok neki "macska", és már ugrik is fel a helyéről és keresi hol van.
Nálunk simán terápiás kutya az agyfasz, és az ellustulás ellen, szóval jó dolga van az enyémnek is
Az öntörvényűsége ismerős, de mostanra alapvetően mégis jól kezelhető, ami maradt azzal meg együtt tudok élni. Nem vettem volna vizslát ha zavarna az alap jelleme.
Bár sajnos ez nem mondható el mindenkiről. Közelben volt egy kölyök vizsla de visszavitték, mert nem bírtak vele, pedig nagyon rendes kutya volt, csak hát ugye vizsla. Ott kint a játszótéren 5perc alatt megcsinált nekem minden alap engedelmességi gyakorlatot, a gazdája csak pislogott hogy ez a kutya ilyet tud....na igen foglalkozni kell velük és meghálálják, nem egy ajtótámasznak való kutyák.
Egyedül a szukák tudják lekapcsolni az engedelmességi szoftvert nála
Illetve amikor unatkozik, akkor jön böködni a hideg orrával az oldalamat (rohadék kitanulta az érzékeny pontomat), meg lopkodja a dolgokat amiről úgy gondolja képes vele játékot provokálni.
De azért okos. Vannak teljesen tabu dolgok, azokat nem piszkálja, csak azokat amivel bosszant, de kárt nem okoz.
Azon vagyok ledöbbenve, hogy a kajái, meg a jutalom falatok a padlás feljáró előtt vannak, számára is jól hozzáférhető helyen. Ha a kezemben van majd megőrül, de ott hozzá sem nyúl akkor sem ha egyedül van a lakásban.
Kollegáim voltak melózni Sanghaj közelében egy (ottani léptékkel ) mérve kis városban, kb. 3milliós lakossággal. Szabadidejükben jöttek-mentek és fotóztak bőszen. Fekete csirke, meg kacsa lábak, tenyérnyi békák és beazonosíthatatlan tengeriherkentyűk voltak a kirakatokban. No nekem nem jött meg az étvágyam a látványtól.
Egyik kínai ismerősnek volt egy jó beszólása, hogy kínában aminek lába van azt megeszik, aminek nincs az meg jó lesz köretnek
Ekkora kutyából már egy kisebb falu is lezabálna, de mint tudva levő, tilos a kutyahús fogyasztása még a nagy falon túl is.
Szèp ez a kuta kici csájna jót fizetne èrte rizsával.
Szeretem a vizslát mert nagyon intelligens és ezért öntörvényü is,de ez áll a Cane Corso-ra is és nyilván még néhány fajtára.
Azért választottam Ő-t ,mert olyat szerettem volna ami őriz is és ezt a vizsla nyilván nem tudja,hiszen másra lett kitenyésztve!
A mi kis picsánk most is itt ül mellettem és bökdös az orrával,hogy foglalkozzam vele,pedig ma is órákat mentünk az erdőbe ,de apa figyeljen rá
Az jooo,de a legnézettebb a favágó állványos.