Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Éccaka???
Ki kell próbálni
http://www.google.hu/search?q=7c+út+románia&newwindow=1&safe=off&client=opera&hs=dFY&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiuztCHmK7WAhWSblAKHfprAhsQ_AUICygC&biw=1366&bih=658

Itt tolni az olyan,hogy beszarsz,behugyozol
Mindig enduróval voltam és olyat lehet csapatni,hogy beszarsz,behugyozol!
Nem zavart a kőfelhordás,kátyu,vízátfolyás,hiszen ENDURÓ ,jó ragacsos ,K60-as heidenauk,oszt besza,behu
Csak egyetérteni tudok veled! Gyönyörű! Tavaly mi éjszaka is átmentünk rajta (kicsit elbámészkodtunk Brassó után, aztán este 10re értünk a hegy lábához ) Nem nagyon tudom leírni, mennyire feelinges volt, bár a többieknek inkább halálfélelme volt (főleg mikor a köd is leszállt a koromfekete éjszakában), én röhögtem nagyon.. Aztán azért másnap visszamentünk hogy világosban lássuk is
7C? mi ez? egy osztály a suliban?
Sok hülyétől óvod meg magad vele , elismerésem, fantasztikus élmények lehettek...
Már lejöttem a betonról,szédülök
Nagyon keveset motorozom utcán,csak a terep
Ez a 7C
A transzfogaras
Voltam már párszor de megunhatatlan,ez a kedvenc képem!
gergőnek is volt fagyos kalandja, nekem is... nekem izmok, csontok, de felépültem, csak most már jobban kell figyelni, mert megjegyzi a szervezet
gyönyörű... merre ez?
Gyönyörű!!! Én októberben megyek megint vissza Alpokba havazni majd... Minden évben mész túrázni télen is? :)
Az ilyet elvállalnám ha lenni ilyen masina idehaza. De csak azért mert ezt 100 méterre a háztól már lehetne játszani ahonnan ha kell haza hernyózok a melegre.
2 éve, jogsival lassan másfél 12 000 km a túrázás jelenleg
igen, állítólag majd az ével alatt ez elmúlik, (vagy mégsem)

Tyűűű, az nagy élmény lehetett!!! Imádom a havat, meg az esőt is, tegnap is mentem túrázni, mert olyan jól esett . xD
Ez is betyáros volt
Valahogy így múlik a lelkesedés a hidegben motorozással kapcsolatban. Most már csak a vészükség, mert ugye néha reggel-este hideg van amikor hosszú túrára megyek. Bár már az is kevesebb alkalom, mert ahhoz túramotor kellene.
Kicsit könnyebben leszünk. Mert alattomos sunyi módon és ettől a szarrá fagyástól tartva utánfutón utaznak a motorok.
első évben én is végig nyomtam a telet is. Aztán a következőben már jóval kevesebbet. Idén meg be van tervezve egy jelenés még decemberbe. Mert megígértem, de aztán ki is fújt. már most kezdem érezni a jobb térdemet. Vigyázni kell rá hogyha sokáig akarok még motorozni.
ÉN egyszer összefagytam az egyik taliról hazafele. Órákat mentem sötétben, ködben, és fagyban. Soha többet
https://www.sportmotor.hu/vide...

az egyik csávó a volt főnököm ezek közül. mindig irigyeltem
Mennyi ideje is motorozol kiscica?
Régebben még én is kimentem endurozni hóban (amúgy meg szegesgumi nélkül).
Nade ennyi év távlatában nincs az a lelkesedés ami rábírni a hidegben motorozásra.
most egyenlőre erősen várom, aztán utána majd lehet megbánom, de szerintem nem :-D Nem vagyunk egyformák és ez a szép az egészben
Wááá!! juj de jó!
Nem hidegbe semmi esetre sem. Nekem ugyan nincs de a nagyon hideg időben a komolyabb pályázós srácok is ha bőrt vesznek fel akkor kívülről még rá szoktak venni valamit hogy a hideg szél ne közvetlenül érje a bőrt mert nagyon át tud hűlni. Amúgy bitang egy kép. Ide én még kocsival is kétszer meggondolom hogy felmenjek e.