Itt tolni az olyan,hogy beszarsz,behugyozol
Mindig enduróval voltam és olyat lehet csapatni,hogy beszarsz,behugyozol!
Nem zavart a kőfelhordás,kátyu,vízátfolyás,hiszen ENDURÓ ,jó ragacsos ,K60-as heidenauk,oszt besza,behu
Csak egyetérteni tudok veled! Gyönyörű! Tavaly mi éjszaka is átmentünk rajta (kicsit elbámészkodtunk Brassó után, aztán este 10re értünk a hegy lábához ) Nem nagyon tudom leírni, mennyire feelinges volt, bár a többieknek inkább halálfélelme volt (főleg mikor a köd is leszállt a koromfekete éjszakában), én röhögtem nagyon.. Aztán azért másnap visszamentünk hogy világosban lássuk is
Az ilyet elvállalnám ha lenni ilyen masina idehaza. De csak azért mert ezt 100 méterre a háztól már lehetne játszani ahonnan ha kell haza hernyózok a melegre.
Valahogy így múlik a lelkesedés a hidegben motorozással kapcsolatban. Most már csak a vészükség, mert ugye néha reggel-este hideg van amikor hosszú túrára megyek. Bár már az is kevesebb alkalom, mert ahhoz túramotor kellene.
első évben én is végig nyomtam a telet is. Aztán a következőben már jóval kevesebbet. Idén meg be van tervezve egy jelenés még decemberbe. Mert megígértem, de aztán ki is fújt. már most kezdem érezni a jobb térdemet. Vigyázni kell rá hogyha sokáig akarok még motorozni.
Mennyi ideje is motorozol kiscica?
Régebben még én is kimentem endurozni hóban (amúgy meg szegesgumi nélkül).
Nade ennyi év távlatában nincs az a lelkesedés ami rábírni a hidegben motorozásra.
Nem hidegbe semmi esetre sem. Nekem ugyan nincs de a nagyon hideg időben a komolyabb pályázós srácok is ha bőrt vesznek fel akkor kívülről még rá szoktak venni valamit hogy a hideg szél ne közvetlenül érje a bőrt mert nagyon át tud hűlni. Amúgy bitang egy kép. Ide én még kocsival is kétszer meggondolom hogy felmenjek e.
Ki kell próbálni