Nincs az az isten, hogy én cordurát felvegyek. Sajnos ez a szezon gyatra volt nekem is. Vagy túl meleg volt, vagy egyéb kinylódás volt éppen. Most meg hideg van és esik.
Nagyon vánszorgós tempóban még kibírom a 7 fokot, de ott elkezd fázni a kézfejem leginkább. Tehát egy fűthető markolat kellene, ha akarnék így vezetni. De nem akarok
De ahogy írod ez messze van már az élménytől. A Tájat nézni meg kocsiból is tudom.
Hát nem idén hanem tavaly. Januárban nem bírtam tovább és kimentem Bálványosra. Asszem 2.-án vagy 3.-án. Nem mentem a ringre fel azért ahhoz nagyon hideg volt de a helye rendvédelmi szerv tagjai majdnem belehajtottak a körforgó közepébe mert annyira néztek. Pedig én még Pink sem vagyok. Azonban nem csak én nem bírtam akkor már a motor megvonást így nem voltam egyedül. Azonban elég ritka látvány Január 3.-án Dél körül hogy 3 motoros ácsorog a felhajtó alsó körforgójánál és azon tanakodik hova támaszkodjon mert a szalagkorlátra pillanatok alatt odafagy az ember nemesebbik fele.
ja, én meg decemberben mentem Gyöngyösre.... emlékszel? Mikor m3 lejárónál Gyöngyösön ellenőrizték matricát, meg kellett állnom, és nem akartak hinni a szemüknek, hogy egy motoros, na meg persze pink.... hogy néztek :")
persze, alapvetően nem ajánlott és nem természetes, gyakorlatilag kinek mi a határok mindenben.... nálam -10 egyébként, a -12, -13 már nem volt barátságos sehogy sem
mondjuk azért nálam is van egy határ. Én miíuszba csak akkor indulok el ha nagyon nagyon muszáj. No meg akkor amikor a PMS rettentően eluralkodik rajtam (Parkolt Motor Szindróma)
Rendben. Jössz. Szar gumim amúgy is van idehaza. Megmutatom hogy kell csinálni azt csinálsz magadnak. Kell egy belső meg egy halom csavar meg anya meg alátét. Meg egy fúrógép. Azt ennyi. Meg némi nyers gumi és egy kevés ragasztó anyag.
Meg nem árt meg egy másik ZZR felni készlet sem. Nehogy a pink felnik legyenek elbaszva.
Kinek mi, egyébként a téli motorozással semmi gond nincs, ha jól csinálja az ember, megvan a módszere és techinikája ennek is, mint mindennek, a nyárinak is!!! Mindenki úgy menjen motorozni, amennyit még elvállal mindne téren, mindenben, ami már nem megy (sok), nem szabad erőltetni.
Jano. Most jutott rá idő meg lehetőség. Amúgy én 10 fok körül még jól el vagyok. Persze messze nem az az élmény már ilyenkor hogy leér e a koptató vagy sem. De a táj továbbra is szép. 1,5 nap nem egy hét. szóval szerintem nekem így is élmény lesz. Néha főleg számomra idegen helyen járva nekem sem mindig a száguldás a cél néha csak döcögök és érősen nézelődöm. Valószínűleg most is ez lesz. erősen beöltözöm és kirándulunk.
Amúgy cáfolj meg ha nem így van (Mert nincs tapasztalatom) De szerintem a Bőr hőtartási szempontból nem valami jó választás hidegebb időben. Én Idén Februárban bár nem túl őszinte mosollyal az expó más napján simán hazajöttem Pestről a Balatonra. Igaz nem 1 óra alatt hanem 2 volt az út, mert többször megálltam melegedni de különösebben nem volt bajom pedig reggel úgy kopogtattam le a jeget a motor üléséről. és asszem induláskor volt vagy 2 fok.
Valami munkavédelmi boltból. Nem motoros cucc. De azt írja a leírás hogy patentelhető a szára lent meg hogy könnyedén fel lehet kapni munkásruhára is. Így motorra is jó lesz.
Zoli ne feledd én is csak kezdő vagyok. Nagy "A"-s jogsim most lesz 3 éves. 2,5 éve motorozom váltós motorral. Külföldön eddig motorral csak egyszer jártam az is egy délutáni Szlovák átruccanás volt. Nekem ez az első komolyabb (És ez még mindig nem igazi) motoros túra. Ezért izgulok picit. Nem vagyok benne gyakorlott.
Nagyon vánszorgós tempóban még kibírom a 7 fokot, de ott elkezd fázni a kézfejem leginkább. Tehát egy fűthető markolat kellene, ha akarnék így vezetni. De nem akarok
De ahogy írod ez messze van már az élménytől. A Tájat nézni meg kocsiból is tudom.