Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A gu.iszerelő vidid az bejön jó cejg.
Az stimmel.
Érzem benne a potencialt.
Lehet csak virág.
valami 150 körüli összeg volt vagy ilyesmi, nem tudok ennyi kacatot megjegyezni, a konyhaszett 1,1 milla volt, az azért igen megtolta a költségvetést
mondjuk ha nekem pénzem lenne csakis fából csináltatnám a dolgokat, a sima fenyő nem olyan drága, a keményfék azért már odabaszósak tudnak lenni, láttam konyhába széket 80 ezerért, az tetszett is, az biztos nem hajlott volna ki alattam mint a praktikeres napozóágy
Ezek a Divian gardrobok nem a drágaságukrol híresek,és az alsó gorgoset nem szeretném mert zajos és nem túl tartós.
Ezek vagy 20 centisek, csak a lyuk ami fontos.
Havernak van pénze sok rátolt vagy 3 millát a bútorokra pár hét alatt szerintem nem számít + 10-20 ezer
Persze hogy lehet,lyuk távolság alapján lehet venni.A legáltalánosabb a 9,6 cm es de van nagyobb is.
Lemered és vagy lapszabaszat vagy multi,Praktiker,bauhaus stb.Ez utóbbiak megdöbbentően drágák tudnak lenni,főleg a hosszú fém típusok.
A bútor foggantyús kérdést láttad?
Ha nem akkor lehet ahhoz a tolóajtós csodához olyat venni ami fém és passzol a lyukakhoz?
Mert ez a műanyag egy hoki fos 1x lesz rátolva az ajtó le is törik
Azért határozottan érzem ez világverő járgány lesz.
A mienk meg lesuny , a fara fent , na akkor megyek az ásóért , mert elkell megint ásni egy macskát !
A mienk a lábtörlőt rabolja sokszor. Aztán a szájában fogva feltartott fejjel rohan vele. Míg rá nem lép a szélére
Kurvanagyot tud esni
Az utángyártott felujitok szart se érnek.
Szép!
Ha már kutya. Sorozat felvétel egy tipikus idióta vizsláról
Szegény kutya úgy pofára esett, hogy csak nyekkent
Enyémet sem zavarja az eső, de azt megtanulta, hogy beáll mellém az esernyő alá amikor sétálni viszem, máskülönben meg lepkehálóval sem lehet elkapni
ha lovat lát akkor mindegy mi esik, meg ha üzekednek a macskák
Na de ilyen esőbe ? Konkrétan szakad az eső !
ha a szomszéd járatja a lovakat akkor ez is....... valamiért nem szereti üket, ekkor olyan peckesen jár hogy a kiállítási pózolós kutyák sehol sincsenek hozzá képest
Megtaláltam a megfelelő szót ! Nagyképűen grasszál !
Ez nem normális ! Úgy járkál mint én a strandon 38fokban !
én kutám okosabb, befúrja magát a szalmába aztán az orra ha kilátszik, 2 kutyának készült az ház aztán keresztbe hosszába elfér ha friss a szalma vagy nagyon hideg van ki se látszik belőle, igaz egész olyan színe van a kutyának mint a szalmának
Na itt a bömös ideje ! Baszasd neki had peregjen kilinccsel előre , mindjárt vidámabb a melóba menetel !
Hát ja mehetek kocsival melózni.
Szép időnk van , ahogy kinézek ! Ennél mocskosabbul csak a kutyánk néz ki ! Mit csinált ez az őrült , cudarul fest úgy menetel a kertben , mintha a legnagyobb verőfényes nap lenne , na meg lesi a macskákat !