valami 150 körüli összeg volt vagy ilyesmi, nem tudok ennyi kacatot megjegyezni, a konyhaszett 1,1 milla volt, az azért igen megtolta a költségvetést
mondjuk ha nekem pénzem lenne csakis fából csináltatnám a dolgokat, a sima fenyő nem olyan drága, a keményfék azért már odabaszósak tudnak lenni, láttam konyhába széket 80 ezerért, az tetszett is, az biztos nem hajlott volna ki alattam mint a praktikeres napozóágy
Persze hogy lehet,lyuk távolság alapján lehet venni.A legáltalánosabb a 9,6 cm es de van nagyobb is.
Lemered és vagy lapszabaszat vagy multi,Praktiker,bauhaus stb.Ez utóbbiak megdöbbentően drágák tudnak lenni,főleg a hosszú fém típusok.
A bútor foggantyús kérdést láttad?
Ha nem akkor lehet ahhoz a tolóajtós csodához olyat venni ami fém és passzol a lyukakhoz?
Mert ez a műanyag egy hoki fos 1x lesz rátolva az ajtó le is törik
ha a szomszéd járatja a lovakat akkor ez is....... valamiért nem szereti üket, ekkor olyan peckesen jár hogy a kiállítási pózolós kutyák sehol sincsenek hozzá képest
én kutám okosabb, befúrja magát a szalmába aztán az orra ha kilátszik, 2 kutyának készült az ház aztán keresztbe hosszába elfér ha friss a szalma vagy nagyon hideg van ki se látszik belőle, igaz egész olyan színe van a kutyának mint a szalmának
Szép időnk van , ahogy kinézek ! Ennél mocskosabbul csak a kutyánk néz ki ! Mit csinált ez az őrült , cudarul fest úgy menetel a kertben , mintha a legnagyobb verőfényes nap lenne , na meg lesi a macskákat !
mondjuk ha nekem pénzem lenne csakis fából csináltatnám a dolgokat, a sima fenyő nem olyan drága, a keményfék azért már odabaszósak tudnak lenni, láttam konyhába széket 80 ezerért, az tetszett is, az biztos nem hajlott volna ki alattam mint a praktikeres napozóágy
Havernak van pénze sok rátolt vagy 3 millát a bútorokra pár hét alatt szerintem nem számít + 10-20 ezer
Lemered és vagy lapszabaszat vagy multi,Praktiker,bauhaus stb.Ez utóbbiak megdöbbentően drágák tudnak lenni,főleg a hosszú fém típusok.
Ha nem akkor lehet ahhoz a tolóajtós csodához olyat venni ami fém és passzol a lyukakhoz?
Mert ez a műanyag egy hoki fos 1x lesz rátolva az ajtó le is törik
Kurvanagyot tud esni
Szegény kutya úgy pofára esett, hogy csak nyekkent