Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi egy MTZ kotrógéppel borultunk hanyatt és eltört a hátsó gém munkahengere és kilőtte a hidraulika csövet amit belőttünk egy ház falán. Az is elég humoros volt. Miután kiderült hogy senki nem halt bele-
nem érti , aki nem ment át rajta, vagy nem tudja pontosan mi volt, egy szónak is 100 a vége: nagyon durva 2 hónap volt. Pont.
"arra érek haza"
Erről nincs videó? Megnézném.
Nekem volt egy Unirak600-as homlokrakodóm. A gép 1 milla volt, az árok ásó adapter 500ezer, de átmenni vele a nappalin olyan helyen ahol nincs ajtó, felbecsülhetetlen
Hát nem. Ez többször kiderült. De így is sokkal gyorsabb volt a gyógyulás a jó kedv meg a vidéki levegő végett mintha motor nélkül Pesten a dízelfüstben lett volna a rehab.
Egesre tuti a beoltozes motorosruhaba a javasolt.
Na de most konkrétan. Jobb kislábujj törés. Ami nem durva de ugye az egyensúlyodat azzal tartod álltó helyben. Aztán főleg másod egy kis területen 3-ad fokú égés. Innen a nap tilalom. Ezek tipikusan azok a bajok amik nem igazán kötnek ágyhoz és nem 2 perces bajok.
aludjá' akko'!! :D
Ha bajom van bevackolom magam és alszom,nem motorozom.
Nah jah. Nem mehet napra a doki megmondja. Aztán arra érek haza hogy a középvason álló hondán brümmög az árnyékoló izé alatt
itt nem volt szó ilyen lehetőségekről, még napra sem mehettem, sok minden volt tényleg, járni sem tudtam :D
Amúgy alapjaiban egyet értek veled. De hát így jött ki idén Mindegy én így is jól éreztem magam
Asszem volt hogy délután haromkorul lemasztunk a grosglokner déli oldalán,kitaláltuk hogy irány a maltatal.
Elindulás az északi részre vissza,csak ott sok lett volna az egyenes a maltaig.
Hátra arc és tovább délről,ott erdei aszfaltos felsavosokon hát után értünk oda.
Minden bezárva pár fénykép és vissza a szallasig.
Szal csak akarni kell.
De amilyen rosszul indult annyi jó kis emlék maradt nekem meg róla.
oh hát akkor lehetetlen volt még minden... kemény 2 hónap volt
Amugy haverom eszrevetelezte legszebben eme fenykepet:
Ennèd mèg kètpofára chèkláva!
De kb. Egyedül neki is szoktam indulni. De Cicával főleg míg rehabilitálódott nem indultunk el. Főleg ugye hétvégén mikor Kenesénél minden úton állta a dugó. De jártunk amúgy arra is. Cseszneknél meg Pápánál.
Ikerek lettünk.
Szimplan csak ugy neznel ki, ahogy szoktal. Buzisan
Hát ja esetleg tangában feszítenèk oszt kilógna a tejjafilter!
Hát ja esetleg tangában feszítenèk oszt kilógna a tejjafilter!
Oszt mé' nem? Az csak kb egy 100-asra van Toled, nem?
Ah, de Teged nem neznenek ki ezzel a Praktikerben mikor visszaszallitasz nekik 4 t padloburkolatot, es betolatas utan kisszoknyaban, magassarkuban kiszallsz a vezetooldalrol es leengeded az emelohatfalat