Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen fajta,hogy Te nem neveznéd még kutyának sem?Tényleg kíváncsi vagyok..
Ugyan már, tuti lehet bérelni a kocsmában egy jól megtermett kan cigányt aki elkísér mint a férjed. Veszel fel szép virágmintás tiritarka rakottszoknyát és teljesen hiteles leszel
Nalam a Zuram a gyujtogeto. Meg a szakadt zoknijat se akarja kibaszni, mert jo lesz torolgetni vele, jo lesz neki olajos dolgokhoz! Ja, csak mar igy van 5 m3-nyi 'torolgetoje', igy egy idei szova se teszem, baszom a kukaba.
En koltozeskor is orultem, hogy vegre anyam nincs a kozelembe es rengeteg regi ruham kiszanaltam. Igaz, a 3/4-t baratnom el is vitte, a tobbi ment a voroskereszthez. Mi a fasznak tartogassam? Egyszer mar a Zuram ruhait is kivalogattam, amik mar akkor 5 eve kicsik voltak ra, mielott mi megismerkedtunk. A csaladja ostermelo, tele vannak roman vendegmunkasokkal, a sok szar polojat megkaptak ok. Melosruhaknak tokeletesek voltak.
Agyfaszt kapok a gyujtogetestol.
Most vettem magamnak egy ablaklehuzos gepezetet, Krachert, le volt akciozva kozel 20-rol 11-re. Sokan mondtak, hogy ultrafasza es mivel nekem legalabb 60 m2-nyi ablakom van, gondoltam befektetek. Meg nem probaltam ki, de anyamek elol eldugtam, mert ha meglatjak, azonnal kell nekik is egy. Azt ha szar, akkor legalabb csak egyszeri penzkidobas legyen...
Ha ciagnyul neznek ki, szerintem meg is tudnam ijeszteni, de igy szerintem csak ures fenyegetesnek venne
Vegul is ciganyos nevem van tobbe kevesbe. A Kiss es a Horvath sem tipikus feher nev
Tarthatnál továbbképzést az enyémnek.
Bár a múltkor akart venni gofri sütőt, én meg visszakérdeztem, hogy akkor mit fogunk kidobni, hogy elférjen? Ez meghatotta és rájött hogy nem kell
dokinak meg kell mondani ha fasza lesz a muff kap 150et ha nem akkor megverik a cigányok eltörik az összes ujját 2x, szebben és jobban fog varrni mint egy bekecskészítő népi iparművész
A magan nem dragabb, mint az allami. Mar nem tudom hanyadszorra mentem a dokimhoz, es minden alkalom 13e. Volt, hogy 10 percet se voltam benn, csak megmutatta a tököst és alairta a kiskonyvem.
Szerintem eszre se vette volna, hogy kevesebb a magzatvizem, ha nem szolok, hogy 4D-n megneztek es rairtak egy leletre, hogy a doki vizsgalja ki.
A 8. Hettol egeszen a 24-ig a labam koze se nezett, pedig elvileg kellett volna, legalabb is masoknal nem ez a modi.
En meg orultem, hogy nem kell mindig terpeszteni, mert igy is eleg szemermes tudok lenni........
Az enyem fel, de nem neveznem kutyanak sem... De azert csaladtag a kis kocsog
Előre? Hülyék ezek? Majd akkor ha elégedett vagy velük, nem?
Pláne le fog szarni ha előre fizetsz.
Húgom mindig úgy szült, hogy nem volt dokija, hanem aki épp ügyeletben volt, és ellátta annak adott.
Alap esetben nem is nagyon kell doki egy szüléshez, ha meg komplikáció van akkor meg kötelező ellátnia.
Ha van fix dokid akkor meg a többi nem akar hozzád nyúlni mert a másiknak fizettél csinálja az.

A varrásért meg fel lehet ajánlani ha szépen csinálja akkor kap, de az ilyen előre kérem a pénzt geciknek börtönben van a helye, nem a lábad között.

Ha fix pénzt akar, akkor nyisson magánrendelést, de akkor ne a közkórházba fektessen, hanem a luxus lakosztályban annyiért.
Én tuti beutalom asszonyt egy magánklinikára, mert az sem sokkal drágább és ott legalább garantált a rendes ellátás az előre ismert fix tarifáért.
Én kutyám is pitizett hogy be akar jönni a hálóba, de onnan ki van tiltva, szóval betelepedett az íróasztalom alá, ami meg kényelmetlen. Éjféltájt meg inkább visszament a saját helyére, és a vihar ellenére aludt mert az mégiscsak kényelmesebb. Nem is fél ez a kutya csak így akarja berinyálni magát szerintem
Akkor en jo haziasszony vagyok. Semmit nem veszek 'mert elfer', 'csak ugy', 'levanakaciozva!!!'... Eskuvore is kaptunk 60e-ert IKEA utalvanyt. Haveromat epp akkor hagyta el a noje es az agy meg sok dolog epp a csaje volt es vitte haza magaval, szoval vasarolnia kellett. Ugy is en voltam a fuvarozo, szoval keszpenzre valtattam vele az utalvanyt. Ment a Skodaba
Mint a horgászatnál. Amilyen halra mész, olyan csalit kell használni.
Kiegészítőkért a konyhába! Láttad a képet amit este feltettem.
Azert alkoholistat nem akarok belole csinalni elegge antiszoc, szoval itt nem is igen van ismerose, nehanapjan megy el egy estere sorozni a kollegaival azt csokolom. Ketten nagyon ritkan ittunk csak ugy itthon.
Nem hiaba vagyunk mindig tele sorrel, mert venni szinte minden alkalommal szokott. Legalabb ha jon vendeg, van mibol kinalni, mert valasztek is van a Guiness soret nem adhatom masnak viszont
Esik az eső, nem lehet motorozni, szóval nem elfér? :)
Addig örülj amíg nincs. Asszony ott veri el az összes pénzünket, és túlárazott silányságok tömkelege.
Jól meg vannak tervezve de az anyaguk egy hulladék.
Más áruházakban ennyire azért nem mennek le silányba és az árak sem magasabbak.
Nem is csodálom. Szó szerint hulladék anyag.
Polcnak még csak csak, de dinamikus terhelés alatt mindig kiszakadnak a csavarok.

Egyik havernak eldurrant az agya a nyikorgó ágyakon. Fogott zárszelvényt és hegesztett magának ágyat.
Na az nem nyikorog mert nincs egy darab illesztés sem, csak hegesztés. Még egy tankot is elbírna...mondjuk ő is jó súlyban van szóval indokolt a túlméretezés
Fogyasszon rendszeresen sört, az előbb-utóbb meglátszik majd rajta.
Pedig annyi kell az fírfias!
En szeretnem, hogy a Zuram husibb legyen, de ez bazzeg hiaba zabal mindenfelet, akar este is, csak egy pici pocakot eresztett.
Szivem szerint en se adnek, de ha nem adok, akkor szarni fognak ram. Meg a vegen egy vagasnal leszarom modon varr ossze es akkor baszhatom. Inkabb fizetek, hogy odafigyelo munkat vegezzenek a kocsogok.
Sogornom is lassan szul (2 heten belul). Ok direkt nem kerdeztek ra a dokinal a mennyikre hogyanokra. Aztan most legutobb mikor ment vizsgalatra, a faszi kozolte vele, hogy akkor 150 lesz es szules elott adja oda az apuka. Ezt igy kerek perec. Ok is egy 100-asban gondolkodtak elotte... Nekem csak ezzel a pofatlansaggal van a bajom. Mekkora rohadekok mar?
Anno tesom maganba fizetett, de ugye a kisfiunal koraszules volt igy mashova vitte be apam (pff nem is a ferje..). SOTEn kinyaltak a segget is, pedig penzt meg akkor nem lattak. Na vegul en is oda megyek, pedig nem akartam pestig huzni, de mivel valoszinu nalam is a koraszules, igy nem baszakszunk Kistarcsaval......
Az tuti, engem nem apam visz a korhazba. Hacsak nem akkor jon a gond, amikor meg a Zuram 100 km-rel odebb melozik eppen.
Egyre jobban felek, hogy bassza meg
Te állat vagy...
lehet az lenne a jó testhelyzet akkor biztos előbb kifulladna mint én
én nem adnék ezeknek egy forintot sem, ott rohadjon meg az összes
inkább keress egy szülésznőt(vagy valami ilyesmi a neve tököm tudja már) és annak adj némi zsetont
sajna a nők többnyire nem szeretik a húst, max azt ami a gatyában lakik, meg is látszik az izomzatukon, pedig kellene enni napi 20-30 dekát
a gyümölcs meg nagyon gáz(ha nem a te kertetben van) színültig van vegyszerekkel és cukorral
amióta van szőlő én azóta felszedtem vagy 5 kilót mert esténként megeszegetek egy kekszes vödörrel
Akkor felül nem nagyon lehetel a 140-el ugye asszem ennyit mondtál.