Sőt ha extra nagyon hideg van. Akkor a dzseki alá csak valami vékony póló vagy vagy vékony pulcsi meg aztán a dzseki és utána még erre a cuccra felveszem a kabátom. Pont tegnap próbáltam ki. Szóval felül nem fázok egy fikarcnyit sem. Deréktól lefelé meg kibaszottul remélem hogy a kollegám ma hozza a sí aláöltöző gatyámat és akkor ott is rendben leszek.
Jó én is alá tudok öltözni még vastag pulcsival is nem gond. De nem mertem kisebbet hozni mert a pocak felveszi a kabát hosszát és mikor behasalok akkor derekam már kilátszik a rövidebben. De majd ha beszerzem végre a bőr cuccot. Addigra az a cél hogy ebből a dzsekiből is kifoggyak. visszakerülök a konfekció méretbe és akkor végre lesz választási lehetőségem mit milyet mennyiért szerezzek be. Mert jelenleg ez eléggé behatárolt.
Az enyém 2xl de béléssel együtt is még aláöltözök ha kell bár akkor már nem használom a motort mert nem elég, hogy nem nevel szép testet a hideg a gumi sem tapad semmi nem sok élvezet van abban már.
Nekem nagyon a végét járja az abroncsom. a kabát miatt meg ne izgulj van egy akkora kabátom idehaza hogyha netalántán 4 Alien úszkálna egyszerre és 2 hétre lennél a kítűzött határdátumtól akkor is kényelmesen fel tudnád zipzározni. Akor nagyon nagy darab voltam és volt egy túrakabát ami feljött rám. Mondjuk akkor is nagyon nagy volt de annyira megörültem hogy megvettem. az van a cimkéjébe beleírva tollal hogy 10Xl.
Tányleg ha kell valakinek eladó. Talán ha 8-10 alkalommal volt rajtam. Fekete neon zöld hosszított túradzseki. Eredeti gyári protektorokkal. Mondjuk legyen 15E
Amugy szivem szerint mennek telen is, ha nem faznek fel siman 30 fokban is
Egyik ismeros szegecselte fel a GSRje gumijait es ment valami befagyott tora csapatni. A hulye vadallatja, de irigyeltem
Tányleg ha kell valakinek eladó. Talán ha 8-10 alkalommal volt rajtam. Fekete neon zöld hosszított túradzseki. Eredeti gyári protektorokkal. Mondjuk legyen 15E
Bar azert meg nem bocsajtottam meg, hogy treleren mentek ki...
https://m.facebook.com/story.p...
Egyik ismeros szegecselte fel a GSRje gumijait es ment valami befagyott tora csapatni. A hulye vadallatja, de irigyeltem
ugyanúgy meghajlik, de olyan gyors lett mint 20 évesen
végre ismét vannak 2 perces menetek