Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi anno a praktikerben találtuk meg a megfelelő ágyat 180x200 80db csavar amit belehajtottunk kovi bèrelhetnè forgatásra ez nem nyikorog nyeklik. Matracot meg az ikeába szoktunk venni.
Én nem szoktam használni.
Legtöbb esetben csak összezavarnak.
Lehet hogy nem pont olyan lesz mint a képen volt, de magamtól sokkal jobb dolgokat tudok összerakni
az ágyat baszki 5.5 óra a latt pakoltuk össze: https://jysk.hu/haloszoba/agyk...
a szekrénybe is belement vagy 4 óra, összecsavarni ajtókat feltenni
van egy komód, egy tv szekrény egy konyha asztal egy kis szekrény még lapra szerelve........
Jók ezek a sokszor ákombákom rajzok is ezekhez.
az a fura hogy sehonnét se hiányzik, és sehová se lehet feltenni, akkor majd felragasszuk a macska talpára

ha ismered ezt a típust akkor lehet ehhez rendes fém foggantyút kapni ami passzol az ajtón lévő lyukakhoz??
mert ezek a műanyag foggantyúk egy kritikán aluli fosok, még a gagyi jisk bútorhoz is különbek vannak
Fingom sincs pedig már párat raktunk össze...
Talán fék a görgő alá hogy ne csapodjon az ajtó az oldalnak.
De inkább kibasztam a kukába.
Ez a nyíregyházi szekrény csuda cucc.
Meg én se jottem rá.
zoli!
havernál építjük a szekrénysort (mondtam már hogy utálom azt a cuccot amit össze kell építeni?? )
adtak hozzá egy marék kis műanyag baszást valahová fel kellene ragasztani mert ragacsos a hátulja, de nem jövünk rá hová a fenébe kell tenni, rajzon semmi sincs erről a kis biszbaszról csak annyi hogy x darab van belőle
tolóajtós szekrény
Na itt legalja konyha igaz baka monya se látszik a lènyeg rajta van.
Olyan jofejek, hogy az aprilisi lanybucsu utan megfogadtam, hogy tobbet ezzel a ket banyaval nem iszok... illetve a 3. babassal tarsasagban sem
Jó fej buxák lehetnek csókolom a kezüket!
Az egyik epp a 3. gyereket varja, a masik az ennek a baratnoje es iden hazasodott a Zuram legjobb baratjaval. Egyelore tobbet szerintem nem igen ismerek
De ok ketten meg rajtam is tultesznek... tobbszorosen
Vetemedett rès.
Az elvetemült picsak érdekelnek.
Na a mi társaságunk gazdagon ilyen ès nagy a baráccság összetartozás, több èvtizedes...
Ez igaz! Pacsi!
De egyebkent epp az egyik legjobb baratnom hisztizett be teljrsen, mikor activity kozben beszoltam a parjanak, hogy : 'ha ugyes leszel nem csak leszop, de le is nyeli!'
Amig az osszes pasi rohogott, a lanyok rondan neztek ram... Pedig baratok kozt voltunk, egy idegen tarsasagban en se szolnek ilyet... Szerencsere ismerek ugyanilyen elvetemult picsakat, mint en, ahol sosem kell magam visszafogni
Akinek meg nem tetszik, nyugodtan szolhat. Olyan esetben igyekszem visszafogni magam, mert tudom, hogy sokszor ez tul sok tud lenni...
Bar masik oldalrol a legtobb pasinak negyerebe ez a nyers stilus, mert eleg kozonseges a nyelvezetem neha. Nem noies, ez teny. De nem is voltam sok lanyok kozott, fiuk voltak a kozelemben vilageletemben. Jo, olyan sose voltam vagy leszek, hogy mas orra ala fingjak, vagy bofogjek, de visszafele sose erdekelt.
Na meg sokan epp emiatt csak haverkent tudtak ram tekinteni, de epp ezert tudtak velem sokszor pl szexualis problemakrol beszelni fiuk. Nalam tenyleg letezik no-ferfi baratsag.
En szeretem, ha valaki nem kontorfalazik, de persze vannak hatarok. Pl tettlegesseget nem toleralok, no meg ha mar tul sokat szol be egy percen belul, akkor mar leallitom. Van ennek is egy kozeputja. Pl akinel hospitaltam B-bol, minden masodik mondataba beleszovi, hogy megdugna. Az pl sok. De csipem amugy a burajat, es nem kuldtem el a kurva anyjaba sem, csak mindig celzok ra, hogy ahham persze nincs azaz isten. Nem tudom a Zuram mit szolna, ha tudna, hogy ez az oktato folyton azzal bombaz facen is, hogy ha befuccsol a hazassagom, hivjam csak, jon, az se baj hogy ketten vagyunk. Kicsit elvetemult amugy bottal sem nyulnek hozza.........
Szoval a lenyeg, hogy finoman pedzeget, az sosem baj. Mas azt varja el, hogy etterembe vigyek elso alkalommal, en azt, hogy tudjon ugy viselkedni, mint a legjobb haverjaval. Bar egy cseppet sem vagyok romantikus sem... Anno lanykeresnel is rohogve tette fel a kerdest, en meg rohogve:
- Lehet rola szo!
- Valaszolj mar rendesen bazdmeg!

Majd jott a legrosszabb resze:
- Hordod bazdmeg!
Eletem elso ekszere, amit hordok. De csak mert ilyen szepen kert
Élőben minden szarabb.
Egy sima fasírt picire gyurva morzsa nélkül,rizs és az áfonyaszosz együtt elmegy az öntet olyan semmilyen.
Ketten valami 6000 ét fizettünk az almaspitevel együtt.
És nem mondanám hogy jollaktam.
A rizs sótlan volt.
Volt szem,be szomszéd testvérpár lány, elég jól néztek ki, egyszer mikor vonattal jöttek utánuk fütyült és szólt pár keresetlent valamilyen idősebb brigád, az egyiknek nagyon tetszett a másik ki volt akadva......tényleg nem vagyunk egyformák, én még sosem füttyögtem, dudáltam és beszóltam nőknek, valahogy eszembe sem jutott, miért is tenném? Lukra tudnék futni ezzel? Nem hiszem, akkor meg minek?
Vèn + kecske ez már halmozott.
Olasz csak gyö yörű lehet!