Gyumolcsot muszaj vagyok enni, csak az tart rendben. Amugy meg nem vagyok nagy husos, nem birnek minden nap azt enni. Parolt zoldseget meg imadom, igy az fogy is
Amugy szarok a dokira, egy onelegult fasz. Le is lesz cserelve, mar csak egyszer megyek hozza.
Amikor egyszer megkerdeztem, hogy ez a szules, hogy mehet, akkor kedvesen elkezdte: ' Jaj bogaram, ehhez meg koran van, de ... Szoval a tiszteletdijam a vizsgalat 10x-ese...'
Na meg a kurva anyadat ertem en, hogy penzt kell adnom, de ez a pofatlansag ne tovabbja volt, hogy par szo utan egybol ratert erre... A Zuram is csak lesett, hogy mekkora egy kocsog
próbáld ki hogy inkább egy kicsit több zsíros húst eszel és egy kicsivel kevesebb kenyér-tészta stb és tök sok zöld növényt nyersen párolva(full undorító szinte mind)
nasinak meg mogyoró dió
amúgy no para asszony hízott terhesen vagy 20 kilót most meg szűk 180 centisen lehet kb 65 kiló
A doki is annyira tud basztatni, hogy ram jott kozel 10 kg, mert hogy a csokit, kenyeret, minden ilyet mersekelni kene. Nem hiszi el nekem, hogy odafigyelek es szo szerint lebaszott, hogy ez kurva sok. Szivem szerint visszaorditottam volna, hogy csessze meg, kivancsi vagyok, hogy magacska mit csinalna forditott esetben. Amugy is olyan vagyok, hogy egy lelegzetveteltol is hizok, szoval en igy is raparaztam, hogy mi lesz, ha teherbe esek. Szerintem ahhoz kepest, hogy masok mar 15-18 kgnal tartanak, en rohadt jol jartam. Foleg ugy, hogy tul sokat igy se mozgok.
Bar most ra akarom szoktatni a Zuram, hogy estenkent setaljunk, mert nem art. Most meg tok jo, hogy itt a kutya, legalabb vele en megyek ki. :)
Én tegnap csilis bab ízesítésű sült darált húst csináltam
Kb mindenki idiótának nézett hogy az szar lesz. Aztán meg felzabálták majdnem mind
4 kiló húsból lett 2,5 kiló kaja, nem nagyon gazdaságos...
Reggölt
A peksegben nem szeletelnek?
A kis kocsog most megint nalam van. Alig aludtam, mert folyamatosan a vihar miatt maszkalt ide-oda... A Zuram persze kikoltozott a kanapera, O tudott aludni. En meg szegeny kutyat nem csuktak be sehova, hogy egymaga senyvedjen, nincs hozza szivem... A plane, hogy itt majdnem 5 oran keresztul esett es mennydorgott. Jo volt
mi meg letakarjuk egy nagy pléddel aztán megvan az ágyazás.......bár az a szoba csak alvásnak meg a reszelésnek van fenntartva semmi egyéb funkciója nincs
Ez az kèrlek viszont alul 5 helyen kersztben vègig a teljes szèlessègèben alátámasztás van szintèn lapokkal! Állva ugrálhatok rajta a 103 kilómmal meg sem nyekken.
hát ezt az ágyat rajz nélkül max olyan rakta volna össze aki napi-heti rendszerességgel csinál ilyeneket
többféle csap méret, többféle kis biszem baszom cuccok, így is egy elemet fordítva építettünk be.....
csak lapozd át: https://cdn1.jysk.com/ttr/ai/759129.pdf
hát én abba a legó ágyba nem mernék dugni, szerintem egy menetet se bírna
ami nekem van az 5x20 centis fenyő deszkából van megerősítve keresztbe hosszába, középen plusz alátámasztás, az meg se nyekken
én a ragasztott fűrészporban nem hiszek
Bratyóm agya meg legó! Nem kell rajz neki, de kèp sem kell pl. a 2000 db-os púzzlèhoz kirakja pár óra alatt simán. Mindig itt van ám csak nem ír be soha a kis mocsok! Ugye egair...
Amugy szarok a dokira, egy onelegult fasz. Le is lesz cserelve, mar csak egyszer megyek hozza.
Amikor egyszer megkerdeztem, hogy ez a szules, hogy mehet, akkor kedvesen elkezdte: ' Jaj bogaram, ehhez meg koran van, de ... Szoval a tiszteletdijam a vizsgalat 10x-ese...'
Na meg a kurva anyadat ertem en, hogy penzt kell adnom, de ez a pofatlansag ne tovabbja volt, hogy par szo utan egybol ratert erre... A Zuram is csak lesett, hogy mekkora egy kocsog