Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Este 6 után nincs zabálás, viszont pia nèlkül èn ezt már nem bírom, lassan az èn bugyikám is elcsöppen.
Nem sárga ès 3650 kg.
Na most már én is megnézem mit kell ott nézni :-D
Csak így simán? Legalább írd már le, hogy most zabáltad magad tele nokedlivel, hogy nagyobb legyen a wow faktora a dolognak!!
szivárványos?
jó kis emlékek ezek
Èn meg lovagitornázok az egyszarvúval... .
Ennyi. Idáig húzták a fórumot, hogy már erre kényszerülsz?
Na én inkább megnezek egy tasi videót.
Amúgy van ennél jobba etapod is. :-D Elenti meg azt bírtam hogy "Jajj lassan jön tuti megáll" Cigi eldob felkel és megyünk elkapni a cicát :-D Az rohadt vicces volt. Meg a "Lökj talpra légyszives" Talpra löklek aztán meg huss eltűntél a látóhatáson :-D
legutóbb felfele is már alakult, de persze hogy van, mindig van és lesz , meg már megállás is másabb, mint első alkalmakkor, na azt sem felejtem el fu bazmeg nem hát, de hát ezt eddig is tudtuk
Aham, így már értem. Én meg motoroztam drótokkal a kezemben, elötte meg műtét után 3 héttel, mikor még bőven gipszben kellett volna lennem orsócsont törés miatt. Most írjam ki minden galériám alá én is?? Eddig ezt nem tudtam, hogy így szokás.
Jah jah. Lefelé mész mint a meszes. Felfelé még van hova fejlődni de lefelé nem vagy nóóóóómális :-D
nem csak az, hanem hogy jobban mertem menni azon a szakaszon, mint ők pl, törött lábujjal, harmadfokú égési sérülésekkel , mai napig érzem bent ezeket a pillanatokat
Hát az elég fura volt tényleg. Leszállok elölről. Te előre csúszol és elmész. Erre csak annyit mondtak "Most akkor ezt most hogy?"
Hát ez jutott nekem
Igazából hozzá vagy szokva a jobb minőségű kamerák felveteleihez.
Az 1-2-5 évesek azokhoz képest nem túl jók.
a motort? Persze!!
Jól van látom azért az inteligencia (hiánya) leverte a kismegszakítót nálad.
hagyd már ezeket a null értékeket inkább jusson eszedbe, mikor az 1400-as gépekkel lévő motorosok mit mondtak meg hogy néztek
Elvetted feleségül?
Én sunyiban gondoltam is hogy rajzolok a táblára a 60 elé egy "2*" -ot. Úgy már 120 nekem az elég lefelé. FElfelé meg egy 3-ast ugyan így. Minden a helyére kerülne rögtön :-D
mát megint kötekedik vmi balfasz? Hónapok óta téma, hogy kettőnk motorja... van agy, meg felfogás...
Most meg min kacahászol ? Jó szar amúgy a tábla után az a negatív hullám az útban. Itt én sem merek többel menni. Néha még ennyivel sem
60 vót'... csak vonj ki belőle 100-at