Amúgy van ennél jobba etapod is. :-D Elenti meg azt bírtam hogy "Jajj lassan jön tuti megáll" Cigi eldob felkel és megyünk elkapni a cicát :-D Az rohadt vicces volt. Meg a "Lökj talpra légyszives" Talpra löklek aztán meg huss eltűntél a látóhatáson :-D
legutóbb felfele is már alakult, de persze hogy van, mindig van és lesz , meg már megállás is másabb, mint első alkalmakkor, na azt sem felejtem el fu bazmeg nem hát, de hát ezt eddig is tudtuk
Aham, így már értem. Én meg motoroztam drótokkal a kezemben, elötte meg műtét után 3 héttel, mikor még bőven gipszben kellett volna lennem orsócsont törés miatt. Most írjam ki minden galériám alá én is?? Eddig ezt nem tudtam, hogy így szokás.
nem csak az, hanem hogy jobban mertem menni azon a szakaszon, mint ők pl, törött lábujjal, harmadfokú égési sérülésekkel , mai napig érzem bent ezeket a pillanatokat
Én sunyiban gondoltam is hogy rajzolok a táblára a 60 elé egy "2*" -ot. Úgy már 120 nekem az elég lefelé. FElfelé meg egy 3-ast ugyan így. Minden a helyére kerülne rögtön :-D
Hát ez jutott nekem
Az 1-2-5 évesek azokhoz képest nem túl jók.