Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A videó meg.......
Örök bérletes rá. Papírja van róla.
Úgy úgy :-D
Tisztára mint egy trapifaxos!
Hát van ez így. Amúgy az csak a repülőkre meg a nyergesekre vonatkozik erre felé. De ha ennyire zavar élére fordítom legközelebb :-D
rendőr-e vagy? ...amúgy 60-nal ment, én láttam.
Áruld már el, hogy miért írja mindenhova, hogy az övé a Te motorod. Nagyobb a baj, mint ami látszik?
Hatvanas tábla, vaze, hatvanas tábla!
Évek óta nem néztem meg a videóimat és most, hogy szó esett a hidegben motorozásról néhányba belenéztem, vazz, katasztrofális a minőségük miközben én úgy emlékszem, hogy amikor feltöltöttem akkor még nézhetőek voltak és most alig néhány ami élvezhető mint pl az egyik 577, de a legtöbb vacak, vajon amikor 1-2 éve a frissítés volt átkonvertálták a vidiket is? Mondjuk amik nem nézhetők azokat lehet, hogy törlöm.
Azért így sokkal jobb az összkép mint amikor én megyek a malaccal.

https://www.sportmotor.hu/vide...
Melózok. Holnap holnapután pihi de ramaty anyaszomorító idő.
Most az, hogy setalok kb 4 km-t 3 ora alatt, na az senkinek nem art meg... A kis Alien is mozgolodott vegig, bar lehet, hogy O is csak a suti szora indult be
Attol meg amugy semmi bajom nem lesz, hogy fordulok kettot a motorral. Elesni meg nem szokasom, igy attol meg nem is felek Meg amugy se megyek ugy kozel se, ahogy szoktam. Mar a lakoovezet miatt sem.
Doki se azt mondta, hogy fekudjek 0-24, csak hogy pihenjek.
Ne essunk mar tulzasokba.... Igy is vegre Anyamat sikerult ravennem, hogy napi par orat hagyjon dolgozni
De emlékszel ugye hogy mit mondott a doki. Nem rohangál nem megy sehova. Most te gazdatestnek minősülsz. Nem fickándozni ha a doki nem engedi meg. üzenem a Zuradnak hogy ne izguljon mi itt basztatunk mikor nem vagy online akkor meg ő a soros
Megismerkedtem a ket szomszedommal, ahol szinten 1-1 gyerek van. 2 het elteressel vannak, 5 honaposak, egy fiu es egy lany. Megbeszeltuk, hogy elmegyunk setalni es benyalunk egy sutit.
Eppen ma technikai okok miatt zarva volt a hely.
Marad a kokuszgolyo
Legalabb megmozgattam magam, artani nem artott
Pakolászok udvart basztatom.
Nyilván szintén koraszülést vár.
De Te mi a faszomert nem mesz? Ne idegesits
Akkor szomorkodjunk együtt
Sajnos mar ott tartunk, hogy a Zuram se enged 1-2 utcat se menni...
En nem
Psssszt ez nem publikus
Attol 3 kis darabtol amit megettem, attol nem. Csak vegre megismerkedek a szomszedaimmal kb 10 honap utan
Mi van mindenki elment motorozni? Csak én unatkozom idehaza egymagam?
Jujj ezt harmadik olvasatra sem értem. Azaz értem de mégsem.
Nézd hogy fut a gyáva....najó egyezzünk ki egy döntetlenben