Nem tudom, hogy a lányoknak mi a véleménye (illetve az enyémekét igen), de biztos, hogy ezek a dumák bejönnek? Csak kérdem, jómagam még sosem próbálkoztam ilyesmivel.
Vazz, csak arról akartam írni, hogy megvan az oka a hirtelen ingatlan szárnyalásnak (szóban elmondom amit mondott ha érdekel), a multik pont nem érdekeltek a témában és nem akartam egy polémiát erről, de ahogy látom mások igen.
Van oszt kész.
Amúgy hirtelen ugrott egy szintet a bevásárlóközpont építés is.plussz olyan multik is jönnek akik mondjuk 7-8 éve eszük ágában nem volt.
Az összes Baumax helyett mőmax,möbelix nyílt,de jön a kika csoport alsó minőségű boltjaiban,csak ők vagy 30 üzletet akarnak.Ig, hirtelen.Ezek jól kiszamitjak.
Az ingatlanos aki 2 éve eladta a lakást mondta, hogy honnan van hirtelen ennyi pénz ennyi embernek befektetési lakásvásárlásra, ez verte fel az árakat országszerte ami már érdeklődést keltett külhonban is. Nyilván nem írom le amit mondott, de az ok elég egyszerű.
Amúgy hirtelen ugrott egy szintet a bevásárlóközpont építés is.plussz olyan multik is jönnek akik mondjuk 7-8 éve eszük ágában nem volt.
Az összes Baumax helyett mőmax,möbelix nyílt,de jön a kika csoport alsó minőségű boltjaiban,csak ők vagy 30 üzletet akarnak.Ig, hirtelen.Ezek jól kiszamitjak.