amikor visszahangzik tőle fővárosunk , főleg téli estéken, de imádom meg a hungárian, "30-al a kanyarban 'kettesben' "- sírok bazmeeeeeeeg egyébként vegyél, Zümi így is hangosabb marad sztem, 14 ezres fordulaton biztos
Ebben tök igazad van. Bádog bili hangot nem szeretnék. De ez még sokára lesz előbb kötelező körök legyenek meg. Mert lehet egy motornak kurva jó hangja ha amúgy szétesik az úton. Előbb az élmény faktor legyen meg meg biztonságos legyen aztán ha marad a hülyeségre akkor mehet. Ha nem akkor meg nem :-D
Igen hangos lesz. oké. De neked nem ér ezt kritizálni. Attól a megpinkesedett zöld sárkányodtól kapok én halláskárosodást nem a sajátomról A holtak is megébrednek a Dudahegyen ha elindítod az utcán a Zümidet
De nekem kettő van. Jobbról is egy meg balról is egy. Bár gondolkodtam rajta hogy leveszem a dobokat srácokkal a műhelyben csináltatok két is kis nyúlfarknyi toldást hogy jobban kilógjon a kerék elől a cső vége jobbra is meg balra is aztán kész. MAD-MAX motor :-D Ha csopikon lehet simán egy cső akkor nekem is :-D
Amik akkorák mint valami interkontinentális rakéta silók. Kinéztem magamnak pár rövid dobot killerrel aztán csináltatok hozzá egy kötőcsövet és kész is. Valami szép rövid lehetőleg sötét színű dobot. Hagyjuk a szénszálas akrókat mert azt ember nem tudja megfizetni. De valami hasonlót.
A szépséggel teljesen egyet értek. esetemben is ott van egy megfakult leömlő sor. Minden fekete vagy kék. váz blokk tank minden a felnik is feketék. erre ott virít két fényes ágyú a motor két oldalán.
Hát igen. És hogy rohadna meg nem jó a malacra az XX-ek kötőcsöve úgyhogy azt csináltatnom kell. És hát itt is kettő van. A legolcsóbb új gyári készlete a delkevich-nek van ahol van is direkt X11-es készlet az asszem 120.000 de ahoz túl zsidó vagyok hogy ennyit kiadjak csupán némi hangért.
én pl tegnap is hallgattam végig a zenét, szeretem , nem kell, hogy üvöltsön, ami pont jó még , ki lehet tapasztalni, sokan mondjék, eltereli a figyelmet stb stb, nálam nem, vhogy még maximálsiabban figyelek (pedig zene nélkül is nyilván, de tudja fokozni mert tudatalatt ott van, hogy elterelheti!) , bátrabban is motorozom vele, de nekem ez megint érdekes téma a 8 év versenytánc miatt, olyan mint a tél... csak amennyi és ahogy megy, vagy inkább hagyni kell a fenébe , kinek mi ez is.
Amúgy viccen kívül én iy azt terveztem hogy beszerzek egy pár hangos dobot de a gyáriak szépen megmaradnak. 1-200 Km nem gond a sport dobbal de ha ennél hosszabb az etap akkor szépen mennek vissza a gyári ágyúcsövek. Avagy haverom szerint PB palackok aztán vígen kimotorozok a világból is füldugó meg mindenféle tompító szar nélkül is.
Az a jó, hogy mikor a tl-re kerestem dobot sírtam, hogy kettő kell. A hondánál örültem, hogy csak egy kell. Aztán rájöttem, hogy erre az egy is drágább, mint a másikra a dupla dob.
Szerintem az hülyeség lehet. Nála mindig szól a kocsban valami zene. Ha egyedül megyek és csapatok akkor meg főleg. Még sosem estem ki a vezetési ritmusból miatta.
https://www.sportmotor.hu/foto...
https://www.sportmotor.hu/foto...
Minden motoromon az van. Amelyiken nem arra is vadásztam egyet.
Mint mondtam nem szeretem a hangos motorokat.