Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyetemi városokban kurvajo biznisz a lakás.
Bár már nagyon kevés a hitel nem fizetése miatt olcsón árult peco.
Minimum 30 éve van ott partner,utána meg lett ketto onnan.
Rendes ember a Delity úr.
Nem a legolcsóbb de jó minőség,megbízható stb.
Meg a fenyobutorosok.
Meg van Dusnokon is.Az kárpitos cég.
Itt debrecenben is elszabadultak az árak
Pedig rengeteg lakás épül.
De sok a külföldi diák is,kb. 6000-en vannak és még növelni akarják a számukat!
Voltam is ma késő délután Nemesnádudvaron motorral, de ugye ilyenkor minden zárva. Amúgy eszembe sem jutott az a cég....
Pèz a legkevesebb nem számít.
Akkor nemocco a vendéglátás.
Kiccsalád az akkor. Mutterèk nyócan tesók 7jány 1puja van uncsitesó szarásig!
Es azt hittem, hogy meg a baratnom keres szarul a tanari fizetessel.
Az elèg karcsú baszod, akkor ezèrt a fillères szex.
Mostmár nekem is.
Novelned kéne a fizetést.
Epittetni manapsag nincs ertelme. Nekem is szivtak vele 1000-rel... Tobb ertelme van amugy egy felkesz hazat megvenni es felujitani.
Majd minden rokonom ott lakik.
Itt Aszodon is folyamatosan veszik meg a telkeket es ikerhazakat huznak fel ra, falatnyi kerttel. Egyiket egyszer neztem, valami 60 m2 +zoldterulet es 22 m Ft...
Anyamek neztek par eve Godollon lakast, de 10-12 m-ert csak peneszes, full felujitando lakasokat talaltak. De igen, ott meg az egyetem miatt van meg sok berlo. Masik baratnomek is most koltoztek ossze Godollon a pasijaval. Egesz jo helyen (rendorsegtol nem messze, lakotelep) 60 m2, havi 100+rezsi. Mi 120m2-es alberletben voltunk havi 85-ert barati aron, de fullos lakasban, kameraval orzott helyen, ellenorzott lakokkal (az egesz epulet egy kezben van, 7 lakasos). Ha meglehetett volna venni azt a lakast, most is ott laknek...
amikor 70 ezer volt a fizetésem akkor 4.5 millába állt meg a ház, porta ingyen volt
130nm ebből a lakótér 80nm+ tetőtér 80nm de ott nincs semmi
most 120 a fizetésem és egy ilyen ház kb 15 millában állna meg hasonló technológiával
kb esélyem nem lenne építeni
Gödöllőn 13-20 Milla egy lakótelepi lakás,rengetegen befektetésnek veszik,és rengeteg épül most is.
Belváros,régi épületet megveszik a telek miatt és Hipp hopp felhúznak egy tobblakasos epul tét,a teljes belső rész így újult meg tíz év alatt. Minimum 3-4 komplett utca.
A lakások mindig elkelnek.Van rá vevő dögivel.
Baratnom es a Ferje is tanar. Kb 300 nettot visznek haza ketten. Kis alberletben laknak, ami 50+rezsi. Neha eljarnak bulizni, cigiznek, esznek is, es a havi kozel 100-tat felre tudjak tenni. Mai napig nem tudom hogyan, mert az adottsagokhoz kepest nagy labon elnek.
Amugy a Zuram is havi 200-t egymaga felretesz es nincs felmillios netto keresete. De nem hiaba tanult vegyeszmernoknek. Nagy labon elt O is, minden evben elment nyaralni es megtudta venni a Skodat is ev elejen hitel nelkul, bar ott teny, hogy lenullazta magat akkor es egy kicsit en is beleadtam, illetve a kozos eskuvos penzunk benne van a kocsiban. Bar nekunk a haz anyamektol van, ilyenre nem lesz gondunk. Viszont tervezem, hogy par ev mulva tudnank venni egy lakast Szazhalombattan, jo befektetes lehetne. Ott mindig keresik a MOLosok az alberletet, a Zuram meg szemmel is tudna tartani.
A legtobbeknek most, ha tudnak, a szulok segitenek, ha ok se tudnak, akkor altalaban a gyerekek otthon maradnak valakinel. Vagy bevallaljak, hogy alberlet es sose lesz sajat lakas vagy haz. Bar sose ertem, hogy ha alberletet tud fizetni, akkor egy hitelt is tudna, nem?
Szeretem a teret.
Mondjuk spec hugom most költözik mosonmagayaróvárra.
Ott nem olcsó.
Ez baszott szép,szerintem!!

http://totalbike.hu/tesztek/2017/09/12/teszt_mv_agusta_turismo_veloce_800_2017/
Még vagy 16 évig fizetem a házat de 83nm a konyha, nappali,étkező,a kertben meg felkapcsolok 3.-ig ha szerelés után ki akarom próbálni a bringát!
Vannak jobbak,szebbek,drágábbak,de mi jól érezzük itt magunkat és még a kutya sem lesz klausztrofóbiás!
A nem fiatalabbja se.
azt nem tudom hogy találják ki ezeket az árakat
ha jól keres az ember fiatalon akkor az ilyen 300 ezer körüli maximumok ha ebből 200at félretesz akkor is 20 év, és azért valljik be havi 200 ezret nem sok fiatal tud félretenni
Eccerű vagyol.
Amikor a házakat nézegettük, 30 milláért akartak (most 40) egy ilyet adni az északi oldalon. Akkora volt a kert mint most a nappalim.
Szerintem ott a vizslám elpusztult volna klausztrofóbiában.
konyhába annyi hely kell hogy kinyíljon a bútor ajtó , ha ennyi sincs akkor eltolhatós, nekünk kb egy méter vagy egy kicsit több van az u alakú konyhabútorok között, és idegesítő hogy minden messze van, havernak kb 70 centi van az sokkal jobb