Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De legalább kevés a fű is.
Ez mondjuk a háború után épült. Az akkori munkásosztály putrikhoz képest, akkor ez a luxus csúcsa volt, mert nem csak WC volt a lakáson belül, hanem volt egy fatüzelésű bojler és egy zuhany tálca is
Konyhának nem kellet nagynak lennie mert ott csak a nők dolgoztak.

De amúgy ja. Én a picsányi telkekre rakott ikerházakért haragszom. Semmivel nem jobbak mint a panellakások, de még a füvet is nyírhatod...már ha lenne hova tenni a fűnyírót, mert alapvető tárolónak sincs már hely.
Kiakaszt néha ez a sok "kicsi a hely" baromság.
Néha ki kéne nyuvasztani a miniszoba tervezőket.
PL lakótelepen az az állatot aki baszottnagy keringőt tervez a bejárathoz feleslegesen de picsányi konyhát.
A festetthez képest valóban nem volt nagy megtakarítás, tehát fillértbeaszni nem volt jó, de ha a profilmart frontot és a laminált dolgokat is nézem akkor fele annyi volt, plusz ahogy mondod, ezt oda gyártottam így sokkal jobb helykihasználás is szempont volt.
Ezt picit nehéz dekódolnom.
Látod az èvet azóta használjuk akkor vettük 120k körül mèg bírja panelba így beforgatva tudod.
Fasza majd este lövök egy kèpet èn is egy jó sör mellet.
Nem a kinézet a gáz.Az tuti szokott lenni.A felhasznált kivetőpántok és a lapraszerelés illesztés/szerelvény ami felbasz.
Olyan gyene fosra tervezik hogy van állítócsavar már egy tekerésre beleszakad a pántba,és ha nincs összecsavarva nyeklik-nyaklik.
Lehet jól megcsinálni de nem kevés plusz munkával.
Az putrin is nèz ki 2005 óta.
Az biztosnem.A sima bútorlap van 2-3e-ért.
Az MDF az 23 e körül van.
Az ajtó /db lehet 3-5e.
3-5 ezer között vannak a fóliás lapok(mdf vagy a tököm tudja mi a neve) négyzetmétere
a 3 ezeresek nem valami szépek a 4-5 ezeresek elég jól néznek ki
Az biztos,anno mittomén 10 éve a kész MDF konyhák olyan 60-70ért mentek,festettben.2 méter tállal fogóval meg a többi.Most is KB 100e.
Ha csak a szabásznál fizettél 50-es sokat nem spóroltál.
Kiszámoltam régebben hogy ha mindent összevetünk egy ilyen csináldmagad 120-140e míg a készek most 100e-rek.
Bár a tied nagyon egyedi a helyszűke miatt.Az alapok a tűzhely mélységét veszik mintának.
A celnak ennyi penzert teljes mertekben megfelelo
Egyrészt régen volt, másrészt igen, elég kicsi, de szerintem, ennek ellenére kurvajó lett.
A legalja.............bmw mellé netedd.
Ha jó, akkor jó, de amikor veszek egy IKEA bútort és ugyan annyit kell dolgozni mint amit én tervezek és lapszabászatban gyakorlatilag lapra szerelik nekem, akkor elgondolkodok, hogy ér e 3* annyit.
Az valami baszott mini konyha lehetett.
Mert jól esett!
Minek ittatok annyit....
Èn anno lapra szerelve vettem lengyel márka bírja jól, azt sógorral meg összehánytuk ketten.
Fillérbaszósdiból én is inkább összeraktam egy komplett konyhát magamnak. Teli volt a tököm, hogy 100-150ezerért volt sima fehér ultragagyi konyhabútor ami még csak nem is passzol a helyére, millióim meg nincsenek ilyenre, mert a motorra költöm
Szóval elmentem lapszabászatba, leadtam a rendelést. ~50 ezer forintból meg némi csavarozásból, megvolt a komplett konyhám, ami nem gagyi, jól néz ki, passzol a helyére és szuper masszív lett, mert kicsit túlméreteztem
a 130 az már majdnem jó
Kalocsatol egy kopesre van Nemesnádudvar,ott a gyár,van gondolom márkabolt,én csak a sportpályát és a pincesort láttam.
130 magas,és oda rakod ahova kell,plafonhoz illesztve.
sehol nincs olyan amilyet szeretnék
kecskelmét szeged debrecen ezeken a helyeken néztem
mert én is inkább készen venném meg mint itthon baszakodjak a derékszögekkel