ilyet láttam a kikába vagy hol a pöcsbe 5 ezerért is de rövid, kabátoknak jó de nekem 2 szintes kell mert a sok buzi női táskával kivagyok hogy 8 van 8 helyen, mert ugye minden tevékenységre másik kell.....
cipás bazár nem kell, csórók vagyunk mindenkinek csak egy cipője van
A bal oldaliból küldhetnél egyet nekem is - fénypostával. Én is előszobafalat keresek, de szekrény nélkül. Kalocsán konkrétan semmi normálisabb nincs....
arra jó lene a szög is
összebassza a fal a kabátokat
asszonynak volt régen egy idióta ötlete hogy valami fonott gyékény faszt tett a falra mint a napozó matrac csak vékonyat aztán erre ment a fogas mert az jó néz ki
ezt kellene kiváltani mert akkor is ocsmány volt amikor feltette csak akkor még jobban függtem a pinától és elviseltem, most meg már idegesítő is ez a hippi baszás a falon
ami helyben van olyannal
vidéki putri helyen nincs ám sok lehetőség......én meg nem szopok a fóliázással, megvenném egyben is de nincs értelmes cucc
ilyesmit tervezek mint ez: http://mmbutor.hu/universal-08...
csak hosszabbat kb 1,6-1,8 méter(fent kabát alul táska stb) és 140-160 szélesen
és nem ilyen kibebaszott drágán.......... úgy is csak a szaros cuccok esznek felakaszgatva
Akkor veszel kerítés lécet, tudod olyan szép gyalultat, szélein profilmartat, lekened sadolinnal és ugyan úgy összecsavarozod, és örülsz neki, mert nem ronda forgácslemezből van hanem rendes fából.
Halálra tapostak minket acélbetétessel, az miatt döglődik Engem jól orrbanyomtak könyökkel szerintem el is repedt
Cipőm is gyönyörű állapotba került , majd lefotózom
Nem tudom milyen céggel szabatnád a lapokat, de felénk csak a leszabott mennyiséget kell kifizetni. Anno csináltam elószobai tartót és lányom kiságyát, pelenkázó szekrényét, de csak a leszabott anyagért kellett perkálnom. Az élfóliázást is magam végeztem el.
cipás bazár nem kell, csórók vagyunk mindenkinek csak egy cipője van
összebassza a fal a kabátokat
asszonynak volt régen egy idióta ötlete hogy valami fonott gyékény faszt tett a falra mint a napozó matrac csak vékonyat aztán erre ment a fogas mert az jó néz ki
ezt kellene kiváltani mert akkor is ocsmány volt amikor feltette csak akkor még jobban függtem a pinától és elviseltem, most meg már idegesítő is ez a hippi baszás a falon
vidéki putri helyen nincs ám sok lehetőség......én meg nem szopok a fóliázással, megvenném egyben is de nincs értelmes cucc
ilyesmit tervezek mint ez: http://mmbutor.hu/universal-08...
csak hosszabbat kb 1,6-1,8 méter(fent kabát alul táska stb) és 140-160 szélesen
és nem ilyen kibebaszott drágán.......... úgy is csak a szaros cuccok esznek felakaszgatva
Vagy keresel másik lapszabászatot.
Cipőm is gyönyörű állapotba került , majd lefotózom