Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez az jól kacagjatok ki. Gondoszkodósok vagytok én velem.
Ezt mondják, de nekem olyan pocsék a ritmus érzékem, hogy ezen már nincs mit rontani
Nem pályán szoktam zenét hallgatni, csak ha utazok, ott meg azért nem kottázok túl sokat.
Ugyan az mint amikor autóban hallgatod.
Én is minsig megfogadom, hogy marad a gyári, mert jólvanazúgy, meg drága a spordob, meg ne basztasson a rendőr, meg minden. Két hónap múlva meg már töröm fel a malacperselyt
Gondolom az sem mindegy miről ülsz rá. Ha kisebb motorról akkor előrelépés, ha nagyobbról akkor meg siralmas. De ez sok mindenre lehet igaz.
Most szégyellem magam. Hagyjatok magamra sírok egy kört a sarokban.
sokan :) , ahogy sokan nem gyárival is
Tipikus pénzkidobás, egy 20 forintos füldugó egy darab lyukkal a közepén.
Na azért megvédeném a 650-est. Négy évig hajtottam, nem volt az olyan rossz. Persze az ezres faszább. 70 paci, de a nyomaték pl dettó annyi, mint egy gsr600-ban. Csak ugye az jobban pörög, ezért több ló....
Itt van.

https://www.sportmotor.hu/foto...

Semmi hangjuk nincs. ellenben szépen lehet poros parkolókban kövér gázzal port felkavarni
Én én én. Még jelentkezek is. Nekem az van. Gyári még a tompító lapok sincsenek kiütve belőle és 60 cm hosszúak.
Egyáltalán ki megy gyári dobbal
Akkor Péntek reggel délelőtt találkozunk Sopronban a kishatáron. Hozhatod a füldugókat. Ne félj nem maradsz le kocsival leszünk
Én csak is azzal. Mondjuk Pestről péntek délután hazafelé jó lenne a nyitott, hogy hatékonyabban kérjek helyet középen de ez van. (Jah hogy versenypálya, nekem mindegy már leírtam így jártatok)
Telefon. Nekem mindegyik telefonom tudta az FM rádiót.
Persze füles kell hozzá, mert az az antenna is olyankor.
a pályán ki megy gyári dobbal?
Van olyan vélemény, hogy azért nem szigetel jól a sisak, hogy a versenyző hallja ha mögötte "zümmögnek". Nem tudom mi a valóságalapja, de én jól szoktam hallani, ha a pályán már anyakamra jönnek. Fel tudok készülni, hogy előzni fognak.
Na én pont ezért nem hallgatok zenét közben. Az amit hallgatnék amit kedvelek azonnal elvinne a rossz irányba és záros határidőn belül (Max 10-20 Km) Feltekerednék egy fára vagy egy másik kocsira..
Púpra rakott betonkeverő.
a zene szerintem veszélyes lehet. rossz ütembe visz,el lehet kottázni...
Nekünk is volt, de lazán leugrált róla centrifugával...mondjuk anyám jól megtaposta, hogy ne kelljen több kört mosni, lehet ez is volt a baj.
Na az úgy elég fájdalmas élmény lehetett.
Hova nyomod a rádiót
Én valami olcsó agyba dugós JBL zajszigetelt headsetet. Nem hallok vele túl sok külső zajforrást. Rendőr is hiába kiabált le kellet vennem a bukót :D
Hosszútávon a rádiót is benyomom, hogy ne unatkozzak.