Ezt én még nem láttam, merre van? - gondolom, félre eső helyen... Újnak tűnik.
Bár nem szoktam bejárni az egészet, a körforgótól északra eső részt pl. sose, mert az kb. úgy nél ki, mint egy brazil városszéli nyomortelep.
ki szólta le? Hát imádjátok egymást.(meghajlós) Miért nincs intimitás? mert nem alszunk együtt esténként? ne üsd meg a blődi szintet(ujjával nemet mutató) téged komolyabb embernek gondollak (meghajlós) Bár őszintén szólva blődinél mindenkit komolyabb embernek gondolok(kacagós)
Itt az a nyaraló amiről múltkor beszélgetünk. Ez szépen át lett alakítva bár az is lehet, hogy újonnan lett építve nem tudom eldönteni. Ezért kértek 3-4 éve 20 misit(szemeit körbeforgató) 10 max 12-őt adtam volna érte, 3-4 év nyaralás után most árulgatnám 16 körül(kezeit széttáró) De hát ennyire meg nem volt alku képes nekem meg minden áron nem kellett 🤣
Mi holnap megyünk csongrádra is kécskére is.
Csongrád 2 héttel ezelőtti képek. Itt már erősen visszahúzódóban volt a víz a part laposabb részén a nyomokból ítélve víz alatt voltak az ingatlanok, ahonnan te csináltad a képeket a fagyizó mellett a keszegező felé a kilátó utáni kereszteződésben ott még nem volt víz 698 cm-nél. Gumicsizmába be tudunk menni a büfésorra?
Egyébként van valami abban amit írsz,ez kb olyan mintha jönne valami egy háború egy cunami vagy bármi ami lerombolná egy kicsit a földet,akkor az emberek azzal lennének elfoglalva hogy újjá építsék,nem az lenne mint ami most megy
igazándiból csak a vírus óta van ez az agresszívabb anyázás
nagyon messze van egymástól a 2 tábor, aztán esélytelen a közeledés
azért ezt jól kitalálták, mármint a nép megosztását.....
amúgy a dokik nézőpontját is meg tudom érteni, nagyon nehezen tudnak változtatni a kialakult "szokásokon"
ilyenkor mindig jön a kötelező panel: szegény semmelweis mennyit küzdött már egy egyszerű fertőtlenítős kézmosással, pedig ott is volt egy csomó bizonyíték is
amúgy a nézőpontok is furák, fejlődés tekintetében jelenleg a tűzoltók a legnagyobb kerékkötők, hiszen ha leég a fél város a picsába újra lehet építeni, felpörög a gazdaság megújul a környezet előbb-utóbb mindenki boldog lesz
aztán ezek meg eloltják a tüzeket, mekkora gecik már 😂
Bár nem szoktam bejárni az egészet, a körforgótól északra eső részt pl. sose, mert az kb. úgy nél ki, mint egy brazil városszéli nyomortelep.
na ott kezdődik a szerelem 😅
Csongrád 2 héttel ezelőtti képek. Itt már erősen visszahúzódóban volt a víz a part laposabb részén a nyomokból ítélve víz alatt voltak az ingatlanok, ahonnan te csináltad a képeket a fagyizó mellett a keszegező felé a kilátó utáni kereszteződésben ott még nem volt víz 698 cm-nél. Gumicsizmába be tudunk menni a büfésorra?
ha van sekély rész akkor kis ponty is jőhet
a ponty még nem mozog
http://youtu.be/nhKh_-NUULY?si=GnOGexnqGGGrJIi4
allítólag hidegíti a torkot 😆
nagyon messze van egymástól a 2 tábor, aztán esélytelen a közeledés
azért ezt jól kitalálták, mármint a nép megosztását.....
amúgy a dokik nézőpontját is meg tudom érteni, nagyon nehezen tudnak változtatni a kialakult "szokásokon"
ilyenkor mindig jön a kötelező panel: szegény semmelweis mennyit küzdött már egy egyszerű fertőtlenítős kézmosással, pedig ott is volt egy csomó bizonyíték is
amúgy a nézőpontok is furák, fejlődés tekintetében jelenleg a tűzoltók a legnagyobb kerékkötők, hiszen ha leég a fél város a picsába újra lehet építeni, felpörög a gazdaság megújul a környezet előbb-utóbb mindenki boldog lesz
aztán ezek meg eloltják a tüzeket, mekkora gecik már 😂