Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megis felemlegeted gomba.
Ez az eves 4db hogy jon ossze folyonal?
Harom honap alatt egy az mar folyton?
Engem nem zavar,nem az én tudatlanságomból fakad.
Csak villanyszereles temakorben tobb kerdes merul fel itt egy het alatt,ha zavar elmehetsz a bus picsaba es nem latod a 4 db kerdesemet.
Ja,es a valtonal jo hogy kerdeztem,mert a haynes konyv nem volt jo.
De tenyleg,ha neked 4 db kerdes az folyton,akkor tenyleg egy moha szintjen vagy.
Sorolnad a tobbit?
Mert 23 ban ennyi volt.
Miért,talán nem?Mást sem csinálsz csak tanácsot kéregetsz.hol egy váltóval vagy elakadva hol egy bútorlap vágással hol egy idom tisztítással,tankpad maradvány eltüntetés és még sorolhatnám,semmit nem tudsz megoldani önerőből.Nem,valóban nem emlékszem mi volt az,ha nagyon akarnám,biztos beugrana.
Neha,nem folyton,toled is csak egyszer.
Ha ez mar rogton folyton akkor tenyleg a gombakkal vagy egy szinten.
Az is jellemzo hogy lovesed sincs mi az amit kerdeztem.
Mondja ezt egy olyan aki folyton itt van tanácsokat kérni,mert önerőből nem tud semmit megoldani.
Na jo,de te is kiadod magad tűzoltónak.
Kozben meg egy gomba intelligensebb nalad.
Persze hogy megteheti.Mondjuk téged is megnéznélek mit alakítanál.Szerintem max a tisza áradásnál lennél jó homokzsáknak.
Én azt vettem észre hogy a zoli egy hülye.
Pedig barmekkora eszleny megteheti.
Nem,nem "eleh".
Eleh ha beoltozik tuzoltonak es az lesz nem?
Pofad mindenhez van,meg viruskutatashoz is.
Ja nem,az a farkasgyetui kollega rokona.
Nem vetted még észre hogy a Zoli addig terel míg elhiszi hogy igaza van ?
Én már azt sem tudom mivel volt kapcsolatos,csak az van meg hogy jöttél kérdéseddel.Mondjuk az is tény hogy amilyen stílusban szoktál beszélni,nekem nem lenne pofám tanácsot kérni.
Gondolod hogy ezért idejönne Angliából? Bár ha meglátná pipi táncolós vidijét szerintem foglalná a helyet az első gépre 😁
Nem tudom,az volt?
Azonnal vállald el😃. a szöke hátha munkahelyi zaklatást valósit meg😃
Megírtam neki, hogy dugja fel magának az állást de egy haverom sunázná. Ha elkéri a számod nyert ügyed van 🤣
Szebb mint a te putrid.
Ket spanit kikotsz a kemenyhez es belogatod magad.
Ha leesel legalabb megnyugszik az asszony higy penz van,idiota ferj nincs.
Olyan helyre kell koltozni ahol hadonszőrű gecik elnek,azok nem tarhálnak tole,cimet meg nem adja ki.
engem pár éve leküzdött valami lázas franc, egy napig nyomtam az ágyat, még a hajam is fájt, másnapra meg elmúlt
én a propoliszban hiszek az már egy jó ideje megvéd szinte mindentől, de néha becsúszik ilyen gyors valami