Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi az igazság abban, hogy az orvosokat pontozzák, minél több antibiotikumot ír fel, annál rosszabb értékelést kap ?
Nem volt a cikkben eredmeny,csak egy lehet,valoszinu talan.
Loszart mama,te vagy mindenben a best off,virus,nyaralas,carbonozas,kozalkalmazotti jog,barmi.
Egy igazi elfecserelt geniusz.
Nincs elteres.
Honnan tudná,kutyás képet rakj be!
De ki mondta hogy reagálj arra amit belinkeltem?Neked is csak azt tudom írni hogy nem is neked írtam,majd akkor reklamálj mikor neked írok,addig meg nyugodtan tovább is léphetsz.Ez,ennyire egyszerű.Elhiszem hogy savanyú a szőlő,mikor jönnek az eredmények,de ezen te már nem tudsz változtatni.
Szu-szá 😁 Inkább keresd meg az 5 eltérést a 2 kép között 🤣
Nem a lelegezteto,felolem akar meg is szuntethetik,ha nem tud magatol lelegezni el is patkolhat.
De hogy harom eve ez a felcedulas tuzolto ossza az eszt virusban ugy hogy putyin kinyirta a virust IS az azert faraszto.
Mert a nemmodommeg ki,csak egyik kollégám muterja Farkasgyepűn dolgozik tudja a tutit.
A loteri kutyat nem erdekli az hogy nala elmekortanilag beakadt a virustudas,tartsa meg maganak.
A masik hulye pipivel egyutt.
Foleg motoros forumon.
Ez most ilyen kinek az apukája az erősebb vita? Felesleges emiatt egymás torkának esni. Én sem vagyok orvos, de 13 évig lélegeztető gépeket szereltem, van némi tapasztalatom, jó pár napot töltöttem intenzív osztályokon. A legtöbb esetben azt kell mondjam hogy nem értenek hozzá, nem is érdekel senkit. Volt hogy egész nap riasztott a gép, senki nem ment oda, lehet már nem is élt az ember. Ha nem riasztott, akkor meg föleg nem, mindenki ment az alapértelmezett beállításokkal, akár jó volt neki akár nem. Szóval az ne legyen már az ellátás csúcsa, hogy lélegeztető gépre rakják, mert a másik pont, hogy arról le is kellene 1x venni, úgy hogy túléli. Csakhogy gyorsan hozzászokik a szervezet, speckó leszoktató programok vannak ahol egyre kevesebbet segít a gép, de ezekről a dolgokról a legtöbb ott dolgozó mégcsak nem is hallott. És ezek a komoly drága Dräger gépek, nem az olcsó kínai ami kb állhat 2-3 szelepből ami adagol néha egy kis oxigént.
De hat az apolo meg a portas a laktanyaban tudja.
Osszeadjak a tudasukat es minden megoldodik.
Kerdes a maszk jo dolog?
Nem,nem az.Nem tudom ezt miből sikerült kikövetkeztetned,de nem is számít.Azt meg végképp nem tudom hogy a Kemenesivel mit csinál,mert fogalmam sincs ki az.
Szoval apolo,ertem en.
Ettol mar te mindent tudsz.
Mert farkasgyepü.........
Mondjuk spec a kemenesit tudasban kentetbe veri.
Láttatlanba.
Van baj a hídon ha te ebből erre következtetsz.Pedig én csak leírtam amit ő mondott,igaz ő nem egy nyunyókás néni,nem is egy állatorvosból lett sztár virológus,ő csak egy 40 éve tüdőbetegekkel foglalkozó hétköznapi ember.
Most kéne nézni míg tél van.
Nyáron hasít a famunka.
Ja,neked ott van az egyik kollégád muterja, Farkasgyepűn dolgozik,ettöl vagy te MTA tagjelölt tudós vírusos légzési elégtelenségek kezelésében.
Akkor meg ne reklamálj hogy csak annyi van ott!Több van ott,csak te hülye vagy hozzá
Működött?Pont a múltkor írtam hogy az egyik kollégám muterja Farkasgyepűn dolgozik,már az elején elmondta hogy azt nem szabadna
Jah, majd szezonban, nyáron 🤣
Boccs,nincs PhD-m virológiából és orvosi ellátásból mint az unatkozó mindenttudó festőtűzoltóknak.
Mekkora az a hodály amiben 2,5-en éltek?
Mondjuk én megnézném a jófogást hátha valaki szabadulna egy hasítótól.
Hamarabb. a mi időnkben úttörő vezető meg kisz titkár meg ilyen faxságok voltak... ma is biztos megvan a megfelelője, meg aztán a származás is fontos - a te fiad ilyen szempontból nem sokat visz magával, te nem vagy neres, se túl okos 😄
Amúgy tudod miért rakták őket lélegeztető gépre? mert nem kaptak levegőt ☹️ de te ezt úgyse érted, hajtogasd csak a hülyeséget hogy megölték őket a lélegeztetőgéppel 😄
A vírus mutálódik, sokszor gyengül de van hogy erősödik, meg aztán aki erre fogékony volt az már eddig elhullott, a maradéknak nem árt annyira. Erről inkább beszélgess blödivel 😁 az jobban tudja.
politikusnak korán kell állni. Az, hogy valaki huzamosabb ideig masszívan tudja nyúlni a közöst már 22 év körül be kell állni a sorba. (meghajlós) Szóval 12-15 év. Minden házra költeni kell annyi idő után valamennyit (kezeit széttáró) aztán,hogy értsd nem üresen fog addig állni és nézegetem heti egyszer, hogy hű milyen fasza 😅