Akkor minek csináltad ?
Voltál egyáltalán nemzetköziben? Nekem úgy rémlik országon belül jártál. Végülis nekem teljesen mindegy csak szemetszúr hogy állandóan panaszkodsz milyen borzasztó a sofőr munka és mennyire nincsenek megfizetve miközben látom hogy haverom mennyit szenved a 8emberével. Mert minden héten csinálnak valami olyat ami felfoghatatlan, megáll pihenni, elsétál a kisboltba és nem találja meg a kamionját.
Leszakítja az elejét, casco, megcsinálják, következő héten megint leszakítja és ha levonja a casco önrészt a másodiknál a fizuból, akkor hisztizik az ember.
Van 2jobarátom akinek sajátok a kamionok, egy billencs meg egy nyerges. Mind a kettő köszöni szépen nagyon elégedett és egyik sem koszos büdös ember, nem szarnak a pót alá. Ők tudnak zuhanyozni(billencsesnek mondjuk nem nehéz mert havi 5x alszik benne max).
Állandó elégedetlenség.
Mivel ugye ad be javaslatokat, bedobta a fojtást aztán visszatöröltem és ez lett, igen elrontottam. De hát neked csak ez maradt, érvek után egy helyesírási hibába belekötni. Szégyen az ilyen viselkedés de hát neked csak ez jutott.
igaz a vírus óta nem beszéltem erről sofőrrel de előtte olaszban csomó kúton volt pénzbedobós fürdő
azt mondta napi egy fürdést simán meg lehet oldani
azért a nemzetközisek nem sokat izzadnak megy a légkondi aztán csak üldögél a fotelban naphosszat
Csak kíváncsiságból belenéztem,amit a kamionosokról mondott az ember,na hát tényleg kultúrált élet,főleg hogy a parkoló szélére szarnak.
Ez nem a minden benzinkúton zuhanyzós történet.
nem békülni kell vele hanem járni 😂
persze most már kb értelmetlen erről heszélniert éves szaldó nélkül csak akkor tudnád "ingyen" tölteni ha éjszakai portás vagy
Azt, aki ezt évek óta képes elviselni esetleg élvezni is az egy igénytelen magának való ember, nem rossz csak olyan amilyen na meg állandóan lehúzza mindenki az életben, asszony, hatóság, főnök, de még a takarító is kutyaként bánik vele, ezt is el kell viselni esetleg élvezni. 😄
Sehol nincs fürdő legfeljebb benyakutakon plafonig szaros szutykokba céheknél meg egész európában legkésőbb a covid idején kitiltották a sofőröket sok helyen még a wc-ről is és azóta sem oldották ezt fel mert kényelmes a takarítóknak. Nem véletlen, hogy a boris angliában míg góré volt felszólította a cégeket és közütasaikat, hogy teremtsenek élhető körülményeket az országban mert nem csoda, hogy nincsenek sofőrök. Az meg, hogy milyenek a mai autók tök mindegy mert csak egy 1.5nm-es kalitka amiben élni kell. De még mindig, nem irigykedni kell erre a kiváló melóra hanem jelentkezni és a semmiért kapott vagyonból a nyári 1 hét szabit malibún tölteni. 😄
Sanyi, én nem látom hol írtál összeget.
Én leírtam, van ismerősöm, barátom mind a két oldalon.
Baromira nem annyira szar a helyzet mint amennyire siránkozol. Nekem ez szúrja a szememet, ha erről van szó te mindig panaszkodsz hogy milyen kevés a pénz, alul vannak fizetve stb.
Javítom, egyértelműsítem! A fizetéshez képest nem olyan szar az a szakma! Vagy a munkához képest nem olyan rossz az a pénz!
Érdekes mert a telefon javította át, de igen. Most hatalmas előnyben és fölényben lehetsz egy helyesírási hibám miatt. Igen, ilyen egy igazi troll, elfogyott az érv, igazság fáj, ezért a helyesírasi hibába kötsz bele.
Voltál egyáltalán nemzetköziben? Nekem úgy rémlik országon belül jártál. Végülis nekem teljesen mindegy csak szemetszúr hogy állandóan panaszkodsz milyen borzasztó a sofőr munka és mennyire nincsenek megfizetve miközben látom hogy haverom mennyit szenved a 8emberével. Mert minden héten csinálnak valami olyat ami felfoghatatlan, megáll pihenni, elsétál a kisboltba és nem találja meg a kamionját.
Leszakítja az elejét, casco, megcsinálják, következő héten megint leszakítja és ha levonja a casco önrészt a másodiknál a fizuból, akkor hisztizik az ember.
Van 2jobarátom akinek sajátok a kamionok, egy billencs meg egy nyerges. Mind a kettő köszöni szépen nagyon elégedett és egyik sem koszos büdös ember, nem szarnak a pót alá. Ők tudnak zuhanyozni(billencsesnek mondjuk nem nehéz mert havi 5x alszik benne max).
Állandó elégedetlenség.