Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nalam a program kecskemet kozeli ingatlanoligarhakra van kodolva akik toyotanak alcazott francia kotvadek furgonnal kirandulnak munkasszallokban.
Tikk-takk...... 😆
Üdv! A 3,5 tonna az karcsú lesz. Nekem van egy 4tonnás, és nagyon harmat. Már a csomós fát nem viszi.
Fiskars X27.
Mai téma 😁

Rönkhasítót milyet érdemes venni/csinálni ami hatékony és jó? Van a menetes kúpos bigyó, az jó? Az ilyen hidraulikus gépek már több 100e. Nézegettem ilyen pneumatikus légrugót autó emeléshez, 3.5T teherbírással 30-40 körül, azt tudnám használni eredeti célra is. Érdemes ilyenben gondolkodni szerintetek, keretet hegeszteni neki?
Nekem az volt a kedvencem,mikor csak oltott mehetett étterembe,viszont az ott dolgozónak nem volt kötelező,vagyis a felszolgáló dolgozhatott oltás nélkül,de a szabadnapján nem mehetett be mert nem volt beoltva.
Ininek 😁
Vállalkozóként lehet, nekem az összes munkahelyemen kimondott/kimondatlan elvárás volt, a kótházakból is jöttek olyan levelek hogy oltott ember mehet be munkát végezni stb.
Ez az elsönél is igy történt.
majd putyin megnyom egy gombot aszt ügynökké válik zotyával egyetembe. (szemeit körbeforgató) ilyenekből lesznek az öngyilkos merénylők(kezeit széttáró)
és te ezt eredetibe olvastad(gondolkodós) Annyit nem tucc, hogy jessz meg no 😅
alfa jó szarrá ment(gondolkodós)
én zilen tanultam 😅
én is mindig sofőr akartam lenni, de valahogy nem jött ki rá a lépés(kezeit széttáró)
Én tudtam már akkor, hogy ezek biztonságosak(meghajlós) De mivel én szeretek veszélyesen élni ezért kihagytam ezt a lehetőséget(meghajlós)
szpring az jóval többet tud azt hogyé mondják?
ritka a faszt. Te ezt az elhalt haverodat vagy tízszer felhoztad már. Kamion sofőrökről beszélgetünk nem személyautó sofőrröl 😅
Én voltam kint nemzetköziben. Baszki 3 nap után 3 napot aludtam itthon. Volt, hogy a 24 tonnából néhány száz kiló áru miatt földes pusztán a semmi közepére mentünk tanyára stb. Szóval én nem csak hallottam valakinek a valakijétől.(kezeit széttáró)
Igen, hálásak lehetünk akik vállalták a tesztelést és jönnek ezek az adatok, mert így a következö ilyen esetnél olyan lendülettel fogjuk elküldeni az anyjába aki kötelező oltást mer emlegetni hogy csak úgy fog füstölni 😁
Most akkor az jó vagy rossz?
Nekem orosz van, az tuti.
Nyisd meg a pdf-et,ott van minden.Hogy most átestek a ló túloldalára vagy sem,persze,aki beoltatta magát,nyilván nem fogja ezt elhinni,vagy homokba dugja a fejét.De azért elég ostobának kell hozzá lenni hogy az ember vakon megbízzon benne,mint ahogy ezt tették elég sokan.Mondjuk most meg miattuk,miattatok jönnek ezek az adatok.Szóval valahol mi meg ezért hálásak lehetünk hogy elvégeztétek a patkányok dolgát,így azért felgyorsul a dolog.
Na, itt meg átestek a ló túlsó oldalára.
:-D
Itt és így bármit leírnak, azt pont annyit ér az átlag júzernak, mint amikor semmit nem írnak le, abból sem derül ki a számára semmi, meg ebből sem.
A ChAdOx1 az AstraZeneca-t jelöli. De azt már "akkor" írták, hogy fenáll a veszélye, hogy bizonyos esetekben vérrögképződés veszélye áll fenn a vakcinától, itt agyi vénás trombózisként írják.
Ha felületesen nézem, igazad van. De ha beraknák a kutatások eredményét, azt hányan tudnák elolvasni és értelmezni?
A fehér szarabbul járt.
Jól sikerült......
Én általában megnézem a linkeket, amire hivatkoznak. Amikor nótár mérit olvasom és van benne, azt azért nem.