😅 Hát ja. Azért akar a 3 motorja mellé venni 4-iket, másfél millerért hogy 3-4 literrel bejárhasson dolgozni(fejét fogó) Ennél többet tud egy robogó ami meg már van 😅 Inkább eladná az összeset tenne hozzá egy keveset azt venne az árából egy normálisabb biciklit (kezeit széttáró) Legalább egy kicsit kerózna az meg egészséges(meghajlós)
akkor már inkább egy 2t wartburg kombi
az a gond hogy az őstermelők meg a vadászok szétugrálják a parton az utat, és lesz jó sok különböző mélységű nyom
ha egy ilyenbe belemegy az ember akkor vége van mert felakad az alja, ha nincs lendület akkor ott a buli vége
tudnék venni újrafutózott terepgumit nem is túl drágán de attól még az alja fennakad
ezek a fajták azért rúgnák a sarat: https://gumipark.hu/detail/175...
Sajnos most nem tudok annyit dolgozni , mint amennyit szeretnék , annyira visszaesett az építőipar ! Azért éhezni sem fogok , ezért borult fel ma a Dezső nevű 250kg-os malac ! 🙂
nem akadok el a sárban mert el sem megyek pecázni ha nagy a sár
de ha elindulok akkor végigviszem a pályát, meg is látszik az astrán, mert szét van verve az alja rendesen, mert ha nincs 4wd akkor csak a lendület visz ki a szarból
szerintem inkább ott a hiba hogy nem sok új(újabb) terepjáró van ami tényleg terepre készült
Megkerestem mi is a a bánat amit írtál ?! Nem , annak a klubnak nem voltam tagja ! Bár tudtam volna választani onnan is , de egy ilyen autóval sem volt nagy gond a suna válogatás ! 🤫
" igyekszem felmérni azt, hogy mit nem tudok megváltoztatni, arra egy percet sem fogok áldozni az életemből"
az a gond hogy az őstermelők meg a vadászok szétugrálják a parton az utat, és lesz jó sok különböző mélységű nyom
ha egy ilyenbe belemegy az ember akkor vége van mert felakad az alja, ha nincs lendület akkor ott a buli vége
tudnék venni újrafutózott terepgumit nem is túl drágán de attól még az alja fennakad
ezek a fajták azért rúgnák a sarat: https://gumipark.hu/detail/175...
de ha elindulok akkor végigviszem a pályát, meg is látszik az astrán, mert szét van verve az alja rendesen, mert ha nincs 4wd akkor csak a lendület visz ki a szarból
szerintem inkább ott a hiba hogy nem sok új(újabb) terepjáró van ami tényleg terepre készült
:-D