Mivel látom az elözményt, igy ha nem.egyértelmü vmi rákattint az ember. De pl pipi szavait eddig se ittam söt amit lehetett ignoráltam csak hát ö azt szereti ha zsonganak körülötte. Az meg ha egy rétesrészta mérteü hsz folyamatba beleirok aztán azt gondolja vele foglalkozok az megint a komplexusaira vezethetö vissza.
Neki ettöl teljes az élete.
el kellett ma mennem kecskemétre mivel kurvára ráértem nézegettem a kocsikat aztán a hyundai terracan egész jó kompromisszumnak tűnik
persze trágyadomb mind de a csatorna partra jó lesz az
2 milla körül nagy csodákra nem kell számítani
Rákattintottam ini előzményére hogy lássam ki az az új ember aki egy robogó féket légtelenít... és aztán láttam hogy a fórum esze 😄 innentől mindenki azt gondol amit akar, pont leszarom
Én lehúzom kis részen az alját, levágom, azt eltartva a nem tapadó részt a helyére igazítom, ha az a helyén, akkor leragasztom a levágott hordozójú részt, és az már ezután ugye fix pozíciót ad, és csak rásimítom a maradékot.
Nagyon-nagyon ívesnél minden problémás, ezt be kell vallanom, de egy Honda felirat a tankra szerintem még a teljesen jól kezelhető problémák közé gondolom.
Az ilyen nagy, domború idomra valót mindenképp. Enyhén szappanos vízzel nedves felületre, hogy tudd simítani, mozgatni, s amikor a helyén van, pl. egy gumiélű v lágy műanyaggal kitolod alóla a vizet közepétől kifelé haladva. Legalábbis így rémlik.
Szárazon is mennie kell egy ügyes kezűnek szerintem. A gyári videókon - igaz, ott több ezres gyakorlat van a matricás gépsoron levő embernek - szemre teszi fel a rabszolga.
Csak kiindulási alapul, egy állami intézményes pajzs címer méretű színes matrica nyomtatása olyan 5 ezer környékén van bruttóban.
Vagy legyen 6 ezer, mert asszem 7-8 között volt nálunk a műanyag lemezzel együtt. Bruttóban.
Száraz,por és zsírmentes felület kell
http://youtu.be/OxcuPM0L4eQ?feature=shared
Neki ettöl teljes az élete.
persze trágyadomb mind de a csatorna partra jó lesz az
2 milla körül nagy csodákra nem kell számítani
https://totalcar.hu/magazin/hi...
Pláne ne egy egykori betárcsázós internet viszonteladó.
kicsi alku és már az ára sem lesz vészes
Nagyon-nagyon ívesnél minden problémás, ezt be kell vallanom, de egy Honda felirat a tankra szerintem még a teljesen jól kezelhető problémák közé gondolom.
Vagy legyen 6 ezer, mert asszem 7-8 között volt nálunk a műanyag lemezzel együtt. Bruttóban.