Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A szocisat értelmetlen lenne, de a mait viszont igen, nem évekre, de úgy 6 hónap elsőre és 5 évente 3 emlékeztető, ennek lenne értelme és szüksége is.
Tényleg hihetetlenül cuki. 🤢
Elvileg se... te voltál? 98-ban már megszűnt.
Az benne a nehéz... és úgy KELL megoldani. Persze próbálgatással is lehet, mert itt csak néhány variáció van, de az nem matek.
De miért mindenki a katonaságtól várja a nevelést?Ez a szülő dolga lenne......Aztán elvileg a szülő még volt katona.
Talán ember lenne az ilyenekből, bár ennek már késő szerintem.
Mert mi változna?
Dehogy vagyok......ő egy illusztris társaság tagja,BMW fan club.......
Ajaj......fel kellett írni?
Vissza kellene hozni azt a sorkötelettséget, bár nem tudom akkor mi lenne a körmeivel a drágának 🙈🙈🙈
Fel vagy íratkozva erre a kis homárra? 😃 Levike morci lesz... 🤣
Etesd azt a macskát... a mienk 5+ 😃 Rágcsálónk szerencsére nincs ekkora, viszont a kutyánk bő 2x ennyi.
Nyolcadikos matek, de el kellett gondolkoznom a felírásán pár percet... qrva rég nem oldottam meg ilyeneket. Az eredményt már leírták a fiatalok 😃
meg nekünk - kéne. Valahol olvastam, hogy utánuk nálunk a legnagyobb a geotermikus energia a földben (vagy hogy mondják ezt iparosan) Fedezné az egész ország hőigényét - de ez ugye nekünk nem kell, mint ahogy a Szeged alatt található gázmező se, ami egész ejrópának elég lenne. Vannak érdekek, ami egyik kitermelését sem engedi...
Nekem is annyi jött ki
Jó nehéz rágcsáló, vaze. Mondjuk a két macskám sincs annyi, mint az egyenletben a cirmos :D
27 ha jól számolom
Nyugodjon le mindenki.......!Egy kis fejtörő.
nyár végén már megvan 16 fok 3 méter körül egy rövid ideig
amúgy sehol nincs állandó 16 fok, olyan 10 méter felé beáll a hőmérséklet nagyjából 10 fokra
3 méteren sincs 16 fok 🤷‍♂️
megoldható csak mélyre kell ásni, amúgy is érdemes több szinten elhelyezni a csöveket
ha már ásol kb tökmindegy hogy 1.5 méteres vagy 3 méteres az az árok 😂
Ez eddig egyedül Izlandnak sikerült. :)
Mondjuk ha jól felbassza magát Zoli itt a fórumon, kimegy azt idegből leás vagy 200m-t 🤣 Jöhetne hozzám kutat ásni, nekem elég 60-70m is 😁
Zoliéknál? 🤔 😁