Azt szerintem hagyd is, az az előző szerződőé volt. Te többek között erre hivatkozva kérd az új bekötést, hogy az anyagot kinek kell biztosítani azt nem tudom, de hogy az óráig méretlen a vezeték és azt biztosan nem a szerződőnek, esetleg hozzájárulást kell fizetni, ebben majdnem tutira biztos vagyok. De a szolgáltató honlapján biztosan van szerződéstervezet.
Köszi ez jó, én is úgy tudtam hogy állampolgári jog az ivóvízhez jutás, ezért is érzem támadhatónak, hogy komplett lekötötték a csövet és nem csak korlátozták azt.
Én is a föld alá egy aknába a vízműrendszer, onnét be a házba. Most már megette a fene. A szomszédnál még megvan a kút, ő öntöz róla, nekem 9 méternél 2 méter lenne a vízmagasság, tehát elvileg 7 méteren már van víz.
én ezt akartam 25 éve már, de mindenki hülyének tartott és nem lett belőle semmi
a szerelőaknába akartam fúratni a kutat aztán ott nem fagytt volna el télen
budi meg a fürdőkád ment volna a fúrt kútról
felénk vasas a víz, sárgítja a fehér cuccokat, nem szerencsés mosni a fúrt kútról
Pedig ez biztos sajnos, kijöttek megnézni, levették a vízórát. Benne a volt a vízkorlátozó lemezke, de vízmentes volt a cső is. Állítólag kértek és kaptak engedélyt a polgi hivataltól a bekötő cső bontásra én ennek a jogosságát tudom csak vitatni.
ezen túlvagyok
citromsav, vízkőoldó teszt volt egyik sem hozta le
majd kérek ponyvamosó szert a szomszédtól az lehet lehozza töményen, 1:80 higítás kell neki elég agresszív lúg
ecetet nem próbáltam utálom a szagát, annyi fbs elkentem már hogy hányingerem van az ecet szagtól
mostanában csak ecetsav mentes pasztákat használok, csak abból ami jó baszott drága
Igen , a labor után azt mondták , csecsemők , kisgyerekek ne fogyasszák ! Mi sem tettük , ittuk az ásványvízet , 2 éve meg a ballonos holmival oldjuk meg az ivóvízet !
A szélvédőt amúgy bioecetes ronggyal szoktam mosás után áttörölni, pont ezért. Az autót meg sacc/kb. szintén áttörlöm, de emennyire egy pamutrongy leviszi.
Hivatkozz az ellátási kötelezettségre. Itt megtalálod a jogszabályokat, hogy volt-e változás, azt ki kell kutatnod.
felénk mindent besárgít még a sziklakert köveit is
a szerelőaknába akartam fúratni a kutat aztán ott nem fagytt volna el télen
budi meg a fürdőkád ment volna a fúrt kútról
felénk vasas a víz, sárgítja a fehér cuccokat, nem szerencsés mosni a fúrt kútról
citromsav, vízkőoldó teszt volt egyik sem hozta le
majd kérek ponyvamosó szert a szomszédtól az lehet lehozza töményen, 1:80 higítás kell neki elég agresszív lúg
ecetet nem próbáltam utálom a szagát, annyi fbs elkentem már hogy hányingerem van az ecet szagtól
mostanában csak ecetsav mentes pasztákat használok, csak abból ami jó baszott drága